Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najmniej używane / spotykane postacie

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karma , Rumble , Trundle , viktor , urgot , glio ;// Udyr na normalnych grach mało pick'owany na elo 1400+ już częściej .

Prawie co każdą rundkę , którą gram jest DARIUS BO DARIUS TO KID CHAMP . Siedzę , kiedyś a autobusie i gadają jakieś dzieci :

-ZAGRAJ DARIUSEM , NIKT GO NIE POKONA , GILOTYNA PRZECINA NA PÓŁ

-NO i MA PRZYCIĄGANIE

-DOBRA TYLKO MUSZĘ MAMIE ZABRAĆ TELEFON I DOŁADUJE SOBIE RP !!!

... szkoda gadać.

Akali - Bardzo rzadko widzę, a postać mocna, potężny dmg posiada ;)

Nie widziałeś nigdy akali ona jest u mnie prawie co czwartą runde ... !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najmniej używane/spotykane postacie, a ludzie wymieniają Yi, Akali, Cho, Kennena czy Udyra...

Rzadko pickowane champy to może być Karma, Trundle (nigdy go nie widziałem, a gram pół roku) czy Syndra.

Prawie co każdą rundkę , którą gram jest DARIUS BO DARIUS TO KID CHAMP . Siedzę , kiedyś a autobusie i gadają jakieś dzieci

Napierdalają gilotyne, gdy przeciwnik ma ponad połowa HP, a potem spamują na forum, że ta postać wcale nie jest taka mocna.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja tam nigdy ale to nigdy nie widziałem , żeby ktoś gral Sejuani ;D

A tak to rzadko widuję ;

Malzahar

Jarvan IV

Taric

Zilean

Jebłem jak zobaczyłem tarica i malze.Taric to najczęściej pickowany champ zaraz po ezrealu. Malhazar może rzadziej ale narzekać nie możemy każdy wie że nawet karatina ma z nim problemy. Co do tematu to ze all się zgodze trundla raz widziałem w jugli, nobił i nie gangował, seju na low lvlach czasami. ALe urgot i xerath to na prawde wyjątki.

Opublikowano

Zdecydowanie poppy chociaz grajac nim carrowalem gre i bilem kazdego adc a nawet tanka, ta postac robi rozpierdol w late, niestety tylko w late. karma, zadko ja widze a jak juz jest to feeduje xD aha i trundle ktory jest brzydalem :D pewnie dlatego nikt nim nie gra xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Ja tam nigdy ale to nigdy nie widziałem , żeby ktoś gral Sejuani ;D

A tak to rzadko widuję ;

Malzahar

Jarvan IV

Taric

Zilean

Taric przeze mnie najczęściej widziany supp :>

Co do tematu to Karme widziałem kilka razy , ale nigdy nie widziałem Syndry

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale od początku swojej gry widziałem morgane na midzie 5-10 razy. Teraz, to wogóle jej nie widuje ( przypomniałem sobie o niej, bo wczoraj robiłem znobionego normala vs morgana. ) Oczywiście każdy ma swoje zdanie, i byćmoże jest częściej pickana na 1400+ ( ale co ja tam wiem... )

Jeszcze heimerdinger- gra nim tylko mój kolega, lecz nigdy go jeszcze nie widziałem na midzie :D

@up każdy mówi tak o low champach, a może po prostu są lepsze picki od heima lub/i jest do dupy!?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Hmm ja rzadko widuję sivirkę, ashkę, shyvanę, mastera ostatnio częściej ale wciąż rzadko.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Syndra- widziałem z 2 razy ale sam zacząłem tym grać i miałem na początku coś 7/2

Sejuani- ostatni raz widziałem by ktoś tym grał jak był z rotacji

Hei,Elise, Kayle, Rumble( a przecież to op champ :( ), shaco, trynda, yorick , xerath

Opublikowano

Syndra- widziałem z 2 razy ale sam zacząłem tym grać i miałem na początku coś 7/2

Sejuani- ostatni raz widziałem by ktoś tym grał jak był z rotacji

Hei,Elise, Kayle, Rumble( a przecież to op champ :( ), shaco, trynda, yorick , xerath

Hehe, a to dziwne, że Elise rzadko widzisz. Ja ją na rankedach widzę cały czas na solo topie :P

A żeby nie było:

Trundla, Karme, Kayle, Yoricka rzadko widze. Heimera widziałem ostatni raz pół roku temu, chociaż widać, że gościu potrafił nim grać :}

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Przeciwko Karmie i Rumblowi grałem tylko raz w życiu, oprócz nich najrzadziej widzę Syndrę, Nami, Jayca, Victora, Sejuani, Lulu, Cassiopeie, Trundla, Zileana i Kassadina :D

Opublikowano

anivia , heimer, janna, jarvan, karma maokai orianna poppy rammus rumble sejuani skarner syndra trundle trynda udyr urgot varus viktor xerath zilean

te postacie to moze widze 1/2/3 razy w tygodniu albo wcale

Najmniej to chyba Soraką i Nunu.

Ja rzadko widuje Branda, Cassio, Singeda, Annie, Varusa, Trundle. Hmm kurcze troche temat bez sensu :D

Karma, Urgot, Veigar, Sejuani, Heim, Fiddle, Karthus [teraz jest w rotacji, więc go widuje], gragas

Hmm, jakie servery ?? ^^

Karthus, Gragas, Soraka, Nunu, anivia, janna supp (jeden z lepszych wg mnie)

przecież to są częste picki ..

H7oRK.png

Co oczywiste.. Karma :>

Hejo

Opublikowano

a Fizz czemu nikt nie gra fizzem jest burst jest naprawdę mocny

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

sejuani, zed, karma, elise, annie, fiora, fiddle, galio, garen, gp, heimer, kayle, yi, nasus, rumble, popy, shaco, syndra, sion, trynda, soraka, urgot, veigar, xerarh

moze to byc spowodowane ze normale gralem jakies 1 rok temu, a na rankedach ludzie byle gowna nie pickuja

Syndra gówno? hahah widze kolega z elo 1200-1400 albo jeszcze mniej .

btw. Mam na krześle spis dni w których waliłem peniura bo pełno suchej spyry na nim jest.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Syndra gówno? hahah widze kolega z elo 1200-1400 albo jeszcze mniej .

Niestety, samo ulti nie zrobi z niej OP'a, syndra to gówno z chujowym harrasem.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Niestety, samo ulti nie zrobi z niej OP'a, syndra to gówno z chujowym harrasem.

Nie jest chujowa, poprostu ludzie nie potrafia wystakować 3 kul z Q .. i cała filozowia.. raz widzialem goscia co miał pente Syndra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...