Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najmniej używane / spotykane postacie

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

urgot karma sejuani

@up xerath już częstszy, sam nim gram :P

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Karma, Urgot, Veigar, Sejuani, Heim, Fiddle, Karthus [teraz jest w rotacji, więc go widuje], gragas

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Syndra, no ja nie wiem czemu!! :(( Ona jest zajebista, robi siekę w early i late, oraz może łatwo zestealować blue buffa na początku gry..

Opublikowano

@2up nie zgodzę się, gragas, karthus i fiddle są popularni

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Rzadko widuje najnowsze faile riotu :] syndra, kha'zix, elise.

Hahahahahha faile riotu? Jak sie nie umie grac to wszystkie champy to faile. Beka ;]

@top sejuani, urgot, karma i xerath

;)

Opublikowano

A ja z Karma grałem ponad 10 meczy to nwm czy taka zapomniana jest ... I w dodatku jak ktoś ogarnia to na Karma na solo top'ie rozwaliła Jax'a...

Cass gram często, ale żeby ktoś nią grał o prawda rzadko, a tak to Tryndamerka rzadko, Xeratha, Rumble...

wobqx.jpg
Opublikowano

Ja tam nigdy ale to nigdy nie widziałem , żeby ktoś gral Sejuani ;D

A tak to rzadko widuję ;

Malzahar

Jarvan IV

Taric

Zilean

VG9tYXNoc2t5X19fZXVuZV9fXzYwMV9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzExX19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Opublikowano

Ja bardzo rzadko widuję Viktora - głównie dlatego, że ma bardzo dobre early i mid, ale late wysiada z powodu braku ulepszenia trzeciego poziomu an jego item - ponoć ma być to wprowadzone. Ale póki co, jeśli licznik gry nie przetykał 30 minuty Viktor jest świetny.

wikmk9.jpg

Opublikowano

karma, rumble, urgot, sejuani, heimer, xerath, viktor, trundle, lb, twitch i chyba galio co mnie bardzo dziwi, bo sam nim gram i jest bardzo mocny :(

Opublikowano

Akali - Bardzo rzadko widzę, a postać mocna, potężny dmg posiada ;)

Opublikowano

anivia , heimer, janna, jarvan, karma maokai orianna poppy rammus rumble sejuani skarner syndra trundle trynda udyr urgot varus viktor xerath zilean

te postacie to moze widze 1/2/3 razy w tygodniu albo wcale

Opublikowano

Syndra/Heimer/Karma/Poppy/Trundle prawie w ogóle nie widać ich, poppy to widziałem ostatnio, ale na streamie od kogoś, w grze chyba miech temu ;o

Opublikowano

Owszem leci bo wydaję niezbyt zbalansowane/pasujące do mety postacie. A i robi to bardzo szybko co 2 tyg nowy champion no i mamy bundle, które ostatnie (5 pod rząd) oprócz Zeda wszystkie kupiłem - gadajcie, że rozpieszczany przez rodziców :). Z własnego doświadczenia wiem, że nie chce czekać się na 6300 IP, A za 1487 rp mamy postac i skina, sporoooo naprawde spooro osób tak robi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A kiedy widzieliscie skarnera albo udyra? kiedys praktycznie w kazdej grze. Teraz sporadycznie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...