Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NX] 2,200 NX

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Up

Zapłacisz dopóki nie anulujesz usługi, ale zdarza się, że nalicza tak czy siak. Polecam kupić starter t-mobile, orange, play, etc. Wtedy masz pewność, ze nie zapłacisz nic ;) (z wyjątkiem 5 zł za starter :D)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jesli mam abonament orange to nic za to nie zaplace tak ?

@Up

Zapłacisz dopóki nie anulujesz usługi, ale zdarza się, że nalicza tak czy siak. Polecam kupić starter t-mobile, orange, play, etc. Wtedy masz pewność, ze nie zapłacisz nic ;) (z wyjątkiem 5 zł za starter :D)

To jest tak

Wysyłając sms'a danego dnia do 24:00 nie powinno Ci pobrać ani grosza, gdyż masz czas anulowania "darmowej usługi" do końca danego dnia, czyli 24:00.

A jak nie wyślesz anulowania to zapłacisz ok. 5 zł i to trzy razy w tygodniu :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro działa, to mam pytanie - jakie sieci są najbardziej opłacalne do robienia tych NX (zamierzam kupić starter i nwm jaki).

2nsj.jpg

Opublikowano

Ja robię na Mozilli starter orange i nie dochodzi nie wiem czemu. Jak wysyłam ticketa to pisze że nie mogli mi kasy z konta ściągnąć bo nic nie było i nie zaliczyli mi tego. Co mam zrobić?

Opublikowano

Siec Plus - nie działa ( przeglądarka Google chrome ) Próbowałem już kilka razy i nic ; ((

Liczę na Lajka ; )

Opublikowano

Właśnie chciałem zrobić tą reklamę lecz wgl jej u mnie nie ma , dlaczego? nie próbowałem jeszcze jej

EDIT: znalazłem ale pisze dołącz.... nowy iPad a nie iPhone to jest ta?

Opublikowano

Właśnie chciałem zrobić tą reklamę lecz wgl jej u mnie nie ma , dlaczego? nie próbowałem jeszcze jej

EDIT: znalazłem ale pisze dołącz.... nowy iPad a nie iPhone to jest ta?

Tak, to jest ta sama, nazwy się mogą różnić, lecz to ten sam reklamodawca.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...