Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NX] 1990 NX

dawid7737

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilość NX: 1990
Program: -
Rodzaj: Mobile
Dodatkowe Info: NX dochodzą po około 5 minutach. Google chrome / Orange należy poprać program ale potem od razu go usuwamy bez instalacji
SS:

post-949574-0-85200100-1373716131_thumb.png

Opublikowano

no wlasnie w tym problem. robie to na takiej wlasnie karcie i mam na niej 2.54zl i nie moge juz zrobic zadnej reklamy bo jest napisane "brak srodkow"

Opublikowano

za takie nie dostaje wlasnie punktow. a jak wysylam ticketa to odpowiadaja ze nie zostala pobrana oplata poniewaz nie bylo tyle srodkow na koncie i nie dostaje nic.

Opublikowano

Mi nie poszlo z play-a

Na play-u najczęściej reklamy nie działają, nie dziw się ;p

za takie nie dostaje wlasnie punktow. a jak wysylam ticketa to odpowiadaja ze nie zostala pobrana oplata poniewaz nie bylo tyle srodkow na koncie i nie dostaje nic.

Znajdź jakąś kartę z groszami, wtedy nie pobierze kasy bo jest za mało a będzie ją czuć jak tak mogę powiedzieć :D

ew. zmień starter ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

co musze zrobic zeby dostac te nx ??

Wchodzisz w reklamę, podajesz numer telefonu gdzie masz powiedzmy ok. 5 zł, dostajesz po chwili kod, wpisujesz go na stronie i czekasz na nx'y ;_;

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi żaden pin nie doszedł. Owszem smsy są ale o pinie nic nie słychać.

Chrome/ plus

Pin musiałeś dostać w pierwszej wiadomości aby go wpisać na reklamie i zatwierdzić subskrypcję.

Nie dostając pinu i go nie wpisując nie możesz dostać platnych sms'ów:) Bo to by było jakbyś wpisał np. Numer Synnej gwiazdy ( Wojewódzkiego ) i on dostawałby płatne sms'y. Musiałeś wpisać pin ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam głupie pytanie ile to pobiera kasy

Jeśli wyślesz SMS anulujący usługę przed północą twoje konto nie powinno schudnąć, ale czasami bierze kilka złoty.

982831457370434390167.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...