Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NX] 1640 NX

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa reklamy: Odkryj to!

Ilość NX: 1640 (mi doszło 2190)

Rodzaj: Mobile

Dodatkowe Info: Starter z T-Mobile, NXy doszły odrazu

SS:

1370547182-U390167.png

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

mi doszło 1860 ;) ale na wszelki przypadek ostrzegam że akceptacja subskrybcji przyszła mi dość późno jeżeli wam też nie będzie chciał przyjść sms dziękujemy za udział czy coś takiego to musicie na niego czekać bo innaczej nie da rady tych sms wyłączyć

@edit ale ci sie przyfarcilo z tym 2100 ;p ja kupilem 3 klucze i mam aw50f na 20 heavy ammo box na 30 i sp5 na 30... a tak mialbym mp7 na 30

Opublikowano

@UP to samo co w poprzednim temacie

@Up

Zapłacisz dopóki nie anulujesz usługi, ale zdarza się, że nalicza tak czy siak. Polecam kupić starter t-mobile, orange, play, etc. Wtedy masz pewność, ze nie zapłacisz nic ;) (z wyjątkiem 5 zł za starter :D)

To jest tak

Wysyłając sms'a danego dnia do 24:00 nie powinno Ci pobrać ani grosza, gdyż masz czas anulowania "darmowej usługi" do końca danego dnia, czyli 24:00.

A jak nie wyślesz anulowania to zapłacisz ok. 5 zł i to trzy razy w tygodniu :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wogole nie moge kliknac tam wyslij jak sie robi ta reklame...

Zmień przeglądarkę, przeczyść ccleaneream albo całą historię z cookie, ciasteczkami itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam problem na stronie chodzi o to że wpisuje podany PIN ale gdy chce kliknąć Wyślij to nic się nie dzieje nie wiem czemu może to przeglądarka internetowa ? używam Opery.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ja mam problem na stronie chodzi o to że wpisuje podany PIN ale gdy chce kliknąć Wyślij to nic się nie dzieje nie wiem czemu może to przeglądarka internetowa ? używam Opery.

Przeczyść ciasteczka, całą pamięć.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...