Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Balantia KamerMod (widoczność WSZYSTKICH itemów, WH na wszystkie postacie)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pewien problem. Otóż wcześniej mi wszystko działało idealnie, wszystkie komendy itd. Lecz teraz zrobiłem format kompa, sciągnałem wszystko, zrobiłem co trzeba lecz nie działa mi komenda /start_bot nie chce mi się w ogóle to włączyć ( sh itd. wszystko działa poprawnie ) Moje pytanie, czy do tego potrzebne są jakieś pliki typu Microsoft c++ ( czy coś takiego ) czy też jakiś framework?? Proszę o szybką pomoc.

84842662.jpg

Opublikowano

Śmię podejrzewać, że oto w tym modzie znajduje się keylogger, ponieważ ściągłem go wczoraj, a dziś wieczorem nie mam żadnego konta, tylko wyskakuje ,,Nieprawidłowe hasło" tak na 6 kontach. Od wczoraj nic nie ściągałem oprócz tego pliku, więc na bank to ma keyloggera.

Proponuje wam usunąć to gówno i szybko zmienić hasła. Bo ja już kont nie odzyskam bo nie działa pojebane przypomnienie hasła.

Opublikowano

Śmię podejrzewać, że oto w tym modzie znajduje się keylogger, ponieważ ściągłem go wczoraj, a dziś wieczorem nie mam żadnego konta, tylko wyskakuje ,,Nieprawidłowe hasło" tak na 6 kontach. Od wczoraj nic nie ściągałem oprócz tego pliku, więc na bank to ma keyloggera.

Proponuje wam usunąć to gówno i szybko zmienić hasła. Bo ja już kont nie odzyskam bo nie działa pojebane przypomnienie hasła.

Hmm.. a masz jakieś konkretne dowody? Bo nie jest fajnie być bezpodstawnie oczernianym. Do tego, powiedz mi jeszcze po co by mi były Twoje konta na serwerze, na którym nie gram? To raz. Po drugie, keya mogłeś mieć już wcześniej na kompie.

Dla pozostałych:

-Nigdy nie wrzuciłem rzadnego syfu na to forum.

-Każdy używa hacków na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Wywala mi moda po 2 minutach używania "This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contack the application's support team for more information"

Proszę o pomoc :I

Opublikowano

System Windows nie może odnaleźć pliku "Metin2mod_2011.exe". Upewnij się że podana nazwa...

Ktoś pomoże?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...