Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskoteka - co i jak?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem organizatorem dyskoteki klasowej w mojej szkole, postanowiłem że wezmę własny sprzęt, tylko potrzebuję waszej rady/pomocy. Zatem:

1. Podajcie jakąś muzykę dobrą do tańczenia.

2. Jak ustawić mikrofon, żeby to co mówię było słychać w głośnikach?

Proszę nie trollować / hejtować mnie w jakikolwiek sposób.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dance/House. Mikrofon tak jak Ci pasuje, głównie po to robi się testy "jeden, dwa, osiem, test, raz, dwa, dziewica".

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Głównie Electro, House, Dance, Ona tańczy dla mnie :D

A i pamiętaj że jeśli chcesz dużo nawijać do mikrofonu to musisz być po mutacji, żeby nie brzmiało to jakbyś grał w przedszkolu :D

Game Over

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Rzeczywiście ten weekend muszę dać, chociaż nie trawię disco polo... Koleżanka mi polecała, i wy no to muszę. Proszę, podawajcie konkretne tytuły, a nie electro house itd... Jakby co to mikrofon to Zalman zM-MIC1. Na razie, bez niczego to nie słychać tego co mówię w głośnikach :(

@up raport za spam.

PS Gangam style obowiązkowo B)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Parę tytułów z mojej biblioteki:

Flo Rida - I Cry

Gotye ft. Kimbra - Somebody I Used To Know (NE!TAN Bootleg)

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love (R3hab Extended Mix)

Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego (Slayback Remix)

Scooter - Weekend (DJ Prado Remix)

The Winners feat. Powhart & Cat!na - Dance Over Me (Funkwell Remix)

Kylian Mash ft. Akon - Club Certified (Bombs Away Remix)

Game Over

Opublikowano

Najlepiej napisać na fejsie co ludzie lubią... Napisz żeby każdy w komentarzach podał po max 2/3 nuty i z tego trackliste zrobisz... ;)

Opublikowano

Po pierwsze takie piosenki do których da się tańczyć i są znane mniej znane mniej lubiane te znane bardziej lubiane to większości się spodoba druga sprawa puszczaj też wolne kawałki żeby można potańczyć na przytualnca :D większości też się to podoba bo to taka dyskoteka pewnie w wieku gimnazjum to nie musi wyglądać jak prawdziwa dyskoteka

Albo możesz zrobić taki jak wyżej to co lubią + dodaj parę swoich piosenek parę wolnych do przytulanca a jak jakaś piosena się powtórzy z tych co podali koledzy i koleżanki to się walnie ripka powtórkę takie nuty się daje co 6-7 kawałków czyli najlepiej na początku i po połowie :D

Opublikowano

Techno każdego pokroju zdecydowanie polecam tego secika:

http://www.seciki.pl/sety_evolution/19692-evolution-sieradz-clubbasse-retro-time-in-attack-vol4-19102012.html

http://www.seciki.pl/sety_thebox/20154-the-box-opalenica-entrance-vs-20-lat-za-konsoleta-dja-quiza-27102012.html

A właściwie to sety :D

Jeżeli się spodoba to wal na PW podam o wiele więcej :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Z techno to bądźmy tacy pewni.Nie wiem tam walnij jakiś mainstreamowy dubstep (np.Skrillex),przynajmniej beka będzie,a i oczywiście Gangnam style,możesz dać Maroon 5-Daylight,daj może jakiś trochę starszy znany kawałek z popu.To tyle,wiem że odpowiedź godna idiota,ale to takie moje pomysły.

258101b92660b.png
Opublikowano

Techno - niee.

Chodzi mi głównie o taneczną muzykę. Będę jeszcze miał tracklistę zapasową, jakby ktoś na życzenie chciał coś puścić.

@edit

A, no i też coś z tym mikrofonem mi doradźcie. Bo jest jest podłączony "na sucho" go w moich głośnikach nie słychać, no a na skypie u rozmówcy słychać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...