Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskoteka - co i jak?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej znaleźć sobie dobrego seta co trwa z godzinkę ew. dobry remix jakiejś znanej nutki np. weekend-ona tańczy dla mnie (remix), taki co trwa z 10 minut).

skpUo.png

Opublikowano

Techno - niee.

Chodzi mi głównie o taneczną muzykę. Będę jeszcze miał tracklistę zapasową, jakby ktoś na życzenie chciał coś puścić.

@edit

A, no i też coś z tym mikrofonem mi doradźcie. Bo jest jest podłączony "na sucho" go w moich głośnikach nie słychać, no a na skypie u rozmówcy słychać.

Techno jest stworzone na imprezy to jest muzyka taneczna

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak, wiem, tylko te kawałki mi akurat do gustu nie przypadły. Weź, coś dobrego mi na PW wyślij. Tylko nie za dużo :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobra, dzięki. Teraz gadać co z tym mikrofonem ! :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pop, Dance, House, Electro, rock :>

Mikrofon sobie kup normalny i podłącz do głośników :D

Opublikowano

Synek, synek... Zajebiście dużo mi pomogłeś... Choćbym nie wiedział jaki typ muzyki dać -_-.

Mikrofon sobie kup normalny i podłącz do głośników

Człowieku, nie wiesz co piszesz. Mikrofon mam normalny, nie wiem o co Ci chodzi. Podłączony jest do komputera, właściwie do karty dźwiękowej. Ot tak to go nie będzie słychać w głośnikach. Dobra, kwestia muzyki zamknięta. Gadać co z tym mikrofonem!!!

Opublikowano

Ok, oto co zrobic aby to co powiesz pojawialo sie w glosnikach laptopa, podpietych do laptopa i wogole:

-pobierz funny voice program z neta; on sluzy do nagrywania smiesznego glosu, ale przyda sie i do tego.

-otworz go;

-olej ze niemiecki interfejs. Na gorze masz strzalki i napis "pitch 6".

Klikajac strzalki zmien pitch 0

-teraz palnij cos do mikrofonu

Alleluja! Twoj glos jest w glosnikach!

Jesli chcesz go pogrubic, zmien pitch na -2,3..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ok, dzięki, tylko jest problem - robi się takie dziwne echo. To znaczy mówię, jest przerwa i nagle zachodzi jakieś dziwne coś - jakby rezonans, mikrofon wychwytuje ponownie to co głośniki wypuściły i tak ciągle, dopiero jak wyłączę mikrofon/głośniki to się naprawia. A nie chcę, żeby ludzie ogłuchli xD

Opublikowano

Hm... moze wylaczaj mikrofon (wyrywaj po prostu wtyczke z karty dzwiekowej) zaraz po zakonczeniu wrzasku?Albo wyjmuj ja tak, zeby siedziala ale bardzo luzno, jak tylko chcesz cos krzyknac, powiecziec dopychasz ja w 0.5 sekundy do konca gniazda :) moze tez poszukaj czegos normalnego. Funny voice to program to przerabiania prostego glosu na gruby i nagrywania go (guzik aufhemen). Dzieki temu , ze to co mowisz slychac w sluchawkach mozna go uzywac np. do letsplayow. A to, ze po ustawieniu pitch 0 (czyli bez zmiany) mozesz to wykorzystac jako mownice to efekt uboczny programu :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...