Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się wgrać questa :/

1.Daje go do folderu quest

2. putty cd /usr/............quest następnie ./qc auto.quest i w grze /reload qc lub /reload quest.

3 Restart serwera

dodaj questa do locale_list i wpisz /qc lub cd /usr/home/mt2/share/locale/poland/quest && python make

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Siema, pomoże mi ktoś z uruchomieniem clienta? Wszystko robię dobrze (tak mi się wydaje) lecz nie łączy mnie z serwerem. Zrobiłem moda (sf2011) i działa ale (sf 2012) już nie działa. Jestem zielony w tym więc możliwe, że popełniłem jakiś błąd. Proszę o odpowiedz :)

Edytowane przez LoLeKP13
Opublikowano

Siema, pomoże mi ktoś z uruchomieniem clienta? Wszystko robię dobrze (tak mi się wydaje) lecz nie łączy mnie z serwerem. Zrobiłem moda (sf2011) i działa ale (sf 2012) już nie działa. Jestem zielony w tym więc możliwe, że popełniłem jakiś błąd. Proszę o odpowiedz :)

jesli ci dziala sf 2011 a nie dziala sf 2012 to prawdopodobnie pong. w sf 2012 juz go nie ma ;)

Opublikowano (edytowane)

Ale tak czy siak ja chce na kliencie grać, a mi nie działa, nie może połączyć. Pomoże ktoś?:)

Edytowane przez LoLeKP13
Opublikowano

Ale tak czy siak ja chce na kliencie grać, a mi nie działa, nie może połączyć. Pomoże ktoś?:)

a wgrałeś pliki v4? bo z client side v4 nie bijesz na pliki v3

Opublikowano (edytowane)

a wgrałeś pliki v4? bo z client side v4 nie bijesz na pliki v3

Na tych pliczkach jadę: Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo. up by Serwisantmt2.

Skąd wziąć rzeczy do klienta v3?;p

JUŻ WSZYSTKO DZIAŁA!!!

Edytowane przez LoLeKP13
Opublikowano (edytowane)

launchera to musisz pl'a przerobic tam pozmieniac ip zeby wejsc na serwer czy macie jakiegos swojego luchera z tymi dodatkowymi mapami petami i innymi ? prosze o odcpowiedz :)

chodzi mi o klienta do plikow v3 pomoze ktos xD?

Edytowane przez Spedra
Opublikowano

Ja mam Problem z NPC nie działa mi jak ustawie żeby nie chodzili ani też nie działa jak chce dodać do nich sklep i klikam i nic :/ Co zrobić, oraz pytanie jak wbudować do fms, riba, zatrutego itp sr i um ???

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Mógł by mi ktoś pomóc?

Ciągle mam napis "Zostaniesz połączony z serwerem".

Maszyna dobrze postawiona, pong dobrze ustawiony.

Opublikowano (edytowane)

Czy działa wam bicie z koni ? Bo u mnie macha mieczem ale nic nie zabiera . A z jak klikam na ksiege konia to wogole nie przywoluje , Za pomoc dam 5 i limit like .

Jesteś GM'em ? Jeśli tak to nie możesz przywołać bo byś musiał robić od nowa konia, boja i militara Ja też tak miałem ale jeśli jesteś GM to musisz najpierw wpisać /setsk 130 30 potem dopiero id na księge militara.

@Edit zapomniałem jescze po tej komendzie wpisz /horse_level (twój nick) 30

Edytowane przez teusz0724k

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

mam cały czas 1 problem postawiłem serwer hamachi na plikach v4.1 mam client side v4 z launcherem na hamachi osoby z zewnątrz wywala po wyborze postaci portmapa mam dobrze skonfigurowanego serverinfo i serwerimfo też. macie jakiś pomysł co z tym zrobić?

Opublikowano

Jak mam zmienić w cliencie te zrąbane świecenie się rzeczy ? Bo stal +9 świeci się jak miecz +9 tak słabo i matowy... Niby czyste a dodaje jakieś pierdoły bezsens.

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Kurwa czemu ucina to, co jest w spoilerze?!

W oknie logowania kanał na NORM, ciągłe Zostaniesz połączony z serwerem, próbowałem nawet inne binki, launchery - nic. Klient metin2.pl

@edit

dobra - nieważne... pliki V3 nie działają na tym kliencie, po pobraniu nowych z tematu:

To jest ukryta treść, proszę

wszystko działa jak należy

Edytowane przez z4z0l

umarł

Opublikowano

To ja się spytam czy do systemu energi jest już npc czy trzeba samemu dodać go?

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano (edytowane)

mi to samo rozpakować nie można

W tym momencie wrzucam paczkę w jednym parcie, która jest spakowana 7zip'em dla ludzi nie potrafiących zainstalować nowego WinRAR'a 5. Przy okazji ma wgrany clientfix'a v4.

@Wrzucone, link w temacie.

Edytowane przez Terenzo.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...