Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o w pyte no nie ... trudno będę musiał czekać ; D

Dam Ci dobrą rade.

Wpisz w google nopremium

zarejestruj sie na tej stronie (za free jest) i pobieraj przez nią. Możesz za darmo pobrać do 100mb z hostingów premium, ale potem trzeba bulić

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mam jeszcze takie pytanie, po wgraniu plików na dedyka i po starcie serwera wszystko uruchamia się poprawnie jednak wyskakuje 1 napis connection refused (da się zalogować do gry i wszystko działa) jednak wolałbym się pozbyć tego błędu. Jak to zrobić? Dlaczego to wyskakuje? W innych plikach tak nie mam

//Terenzo przygotujesz pliki V4.1 z naprawionymi bugami (lochy pająków, teleporty do at v1/3, czerwony autopot) i inne znalezione do tej pory? :P

Edytowane przez M0ntes

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Poda ktos linka na clienta na innym hostcie ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie, po wgraniu plików na dedyka i po starcie serwera wszystko uruchamia się poprawnie jednak wyskakuje 1 napis connection refused (da się zalogować do gry i wszystko działa) jednak wolałbym się pozbyć tego błędu. Jak to zrobić? Dlaczego to wyskakuje? W innych plikach tak nie mam

//Terenzo przygotujesz pliki V4.1 z naprawionymi bugami (lochy pająków, teleporty do at v1/3, czerwony autopot) i inne znalezione do tej pory? :P

gotowe. wystarczy, że pobierzesz fix'a i po wrzuceniu go na serwer wpiszesz: cd /usr/home/mt2 && ./create_conf.sh
Opublikowano (edytowane)

Po wklejeniu tego launchera przez kolegę i zmienieniu ip nadal występuje ten sam błąd czyli wywala kolegę jak wybiera postać.
;
Teraz działa, ;c sam nie wiem co kolega zrobił ale udało się.
Edytowane przez krystian2345
Opublikowano

krok pierwszy wchodzisz na stronę www.metin2.pl

krok drugi pobierasz klienta

krok trzeci patchujesz klienta

krok czwarty wrzucasz 2 clientside od terenza

krok piąty rozpakowujesz root

krok szósty zmieniasz ip na swoje z końcówką .100

krok siódmy pakujesz root

krok ósmy odpalasz clienta

krok dziewiąty cieszysz się serwerem,

Opublikowano

może mi ktoś opisać co jest nowego na Plikach 4.1 Bo nie mogę znaleźć opisu

poprawiłem jedynie:

brak slotów na kd

dodałem mapy do cfg

świecenie przedmiotów

średnie w itemach

i chyba tyle ;x dobranoc...

Opublikowano

I bardzo dobrze reszte to chyba jeżeli ktoś robi serwer to we własnym zakresie może sobie poprawić - petki i niektóre wierzchowce, no a jeśli tego nie umie to nie ma co zabierać się za tworzenia serwera. Terenzo dobra robota zacznę jutro testować i wypiszę liste bugów. Thx za poprawkę leci LIKE !

Opublikowano (edytowane)

Terenzo po aktualizacji plików widnieje jeden poważny błąd a mianowicie Loch Pająków V2 ;) Gdy do niego wejdziemy widnieje czarny ekran (bez podłoża mapy) i wszystko się buguje) proszę o nakierowanie jak naprawić ten błąd :)
@ EDIT:
Mam kolejny błąd : nie działa komenda /go ox - wyskakuje Cannot find map comend

Po uruchomieniu OX przez bezimienny kwiaty nie można wejść na mapkę ox pewnie coś w atlasinfo nie burzy

Edytowane przez Haronis
Opublikowano

Czy mógł by to ktoś uploadować na inny hosting? Ten nie dość że ma limity, to jeszcze ściągam 30MB w 15 minut ;o.

Opublikowano

Ja na razie zauważyłem brak tekstur w v2, brak mapki w v1(tej w tym kółku), dziwne mobki w grocie

Opublikowano

I nie działa mapa ox

jak ci nie działa mapa ox, to sobie ustaw w plikach config w każdym ch.. + zobacz czy w index jest . w mapach .

Ker169.gif

Opublikowano

Mam wielka prosbe upnie mi ktos clientside od plikow terenza i podesle link na PW bo reupow nie mozna.

Opublikowano

Dajcie clientside na mega.co.nz albo multiupload bo to porazka pobierac 300mb w ciagu 6h..(oczywiscie pw)

Poleci limit

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...