Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Potrzebuję klienta, ściągłem, ale nie moge rozpakowywać, ponieważ wyskakuje błąd komunikaty diagnotyczne. Używam Winrar'a niestety też spróbowałem 7zip'a ale niestety nie pomogło. Jest jakiś inny sposób?

http://s1.fotowrzut.pl/T33YEI9ZY9/1.jpg

Pobierz unpackera 7zip

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

"I potrafię słodko kwaśny być jak chilli gdy się wkurze"

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pliki Terenzo są na game 34k (34083)

Ziomeczku wydaje mi sie, że pomogles z tym, ale to znaczy ze np z 40k nie moge juz wrzucic lub ze starszego diffa tak :3 ?

Opublikowano

Ziomeczku wydaje mi sie, że pomogles z tym, ale to znaczy ze np z 40k nie moge juz wrzucic lub ze starszego diffa tak :3 ?

Nie, nie możesz. Muszą byc dify z game 34k

Opublikowano (edytowane)

Witajcie jako iż jest dużo stron postanowiłem napisać a nie szukać 5h i nic nie znaleźć. Otóż mam problem, wrzuciłem pliczki na dedyka i wszystko ładnie pięknie działa a gdy chce się przenieść na inna mapę pokazuje się pasek ładowania i wyłącza klienta. Wie ktoś może czym to jest spowodowane ?? oraz prosił bym o jakąś pomoc i napisanie co potrzebujecie wiedzieć dodatkowo do tego.

@Edit

Hmm chciał bym was przeprosić za kłopot ale mój problem chyba został naprawiony, mianowicie postanowiłem w pack/index zamienic ETC na etc po czym mogę normalnie się teleportować.
Lecz jeszcze jedno też związane z wyłączaniem klienta po kilkukrotnym zalogowaniu się lub kilkukrotnym teleportowaniu.

Edytowane przez kisi
Opublikowano (edytowane)

Mogę prosić komendy konkretnie do serwera na tych plikach?

masz wszystko w item_proto w Mysql a jeśli chodzi o komendy do maszyny to takie jak każde inne 

Edytowane przez Vetitum

Za duża sygnatura.

Opublikowano (edytowane)

Po zalogowaniu sie 1 raz przy wyborze krolestwa robi sie czarny ekran i nie idzie nic zrobic o co chodzi?

sysser clienta: 

0929 15:29:14288 :: Traceback (most recent call last):

0929 15:29:14289 ::   File "uiPhaseCurtain.py", line 61, in OnUpdate

0929 15:29:14289 ::   File "networkModule.py", line 150, in __ChangePhaseWindow

0929 15:29:14290 ::   File "introCreate.py", line 235, in Open
Edytowane przez plplplpl

x

Opublikowano
Witam. Mam problem z odpaleniem serwera. Po wpisaniu komendy sh start.sh mam takie coś:

# Uruchamianie db...

# Uruchamianie ch11...

# Uruchamianie ch12...

# Uruchamianie ch99...

# Uruchamianie auth...

Po uruchomieniu wpisuję komendę ps aux i nie mam nic odpalonego. Proszę o pomoc. 

Opublikowano (edytowane)

Co ty wyprawiasz, w każdym  temacie będziesz pisał jaki masz problem, nawet jeśli nie dotyczy tych plików? ;x

Jak nie dotyczy. Czopku zmienilem pliki ;] Moja wina, ze mi wyskakuja bledy? Pewnie moja ale nie wiem czemu (nie bawilem sie plikami sporo czasu i conieco pozapominalem)

Edytowane przez Paczam9
Opublikowano

Jak nie dotyczy. Czopku zmienilem pliki ;] Moja wina, ze mi wyskakuja bledy? Pewnie moja ale nie wiem czemu (nie bawilem sie plikami sporo czasu i conieco pozapominalem)

Właśnie zmieniłeś, więc dlaczego piszesz w tym temacie a nie w tamtym, ehh.. w dodatku dajesz 2 ssy i pytasz co zrobiłeś nie tak ...

Opublikowano

Właśnie zmieniłeś, więc dlaczego piszesz w tym temacie a nie w tamtym, ehh.. w dodatku dajesz 2 ssy i pytasz co zrobiłeś nie tak ...

No tak tylko, ze game jest na miejscu ;> Po 2 plikow cavisa jeszcze nie zdarzylem wgrac -.-. Czy ty jestes az tak glupi? Zmienilem na pliki terenza to co mam pisac w tamtym temacie na temat plikow terenza? Chlopie tam sa tylko pliki a nie gotowa maszyna -.-

Opublikowano

No tak tylko, ze game jest na miejscu ;> Po 2 plikow cavisa jeszcze nie zdarzylem wgrac -.-. Czy ty jestes az tak glupi? Zmienilem na pliki terenza to co mam pisac w tamtym temacie na temat plikow terenza? Chlopie tam sa tylko pliki a nie gotowa maszyna -.-

Japierdole masz problem z Plikami które wgrałeś na gotową maszynę, problem z symlinkami..  i piszesz o tym w każdym temacie -,-'

Opublikowano (edytowane)

Będzie jakaś aktualizacja plikow?

Beda sf na game 40k, ale nie prędko, z tego co terenzo pisał bo czasu nie ma

@2up

Brak dance6, czyli gangnam style w kliencie pewnie.

Edytowane przez ShowMustGoOn.
Opublikowano

Po zalogowaniu sie 1 raz przy wyborze krolestwa robi sie czarny ekran i nie idzie nic zrobic o co chodzi?

sysser clienta: 

Mam dokładnie to samo. proszę o pomoc.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Mam dokładnie to samo. proszę o pomoc.

sysser clienta: 

Sciągnij to:

To jest ukryta treść, proszę

Scan:

To jest ukryta treść, proszę

i Podmienić tą całą zawartość w własnych rootach.

Liczę na Like.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...