Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie o to chodzi

Wchodzę navicat ---> Robię Zmiany w Tabelce ---> Konsola Reboot ----> Nic nie zapisuje

po co wchodzisz w mysql/player/.. skoro właściwego item_proto tam nie ma? na nowym game/db znajduje się w tej ścieżce w pliku txt. :}

Opublikowano

Zrobi ktoś gotowca, nie chce mi się pobierać kilku rzeczy, a tak to pobiorę i już ogarniam pliki.

Opublikowano

a ja mam problem, mam server na v4 no i ok serwer działa clientside wgrałem do najnowszego metka 2k13 a gdy próbuje założyć struj zapadam się pod ziemie jakby nie było owego modelu czy jak to tam zwać na innych nie sprawdzałem ale tak działa strój renifera

Opublikowano (edytowane)

Wgraj pliczki clientside do czystego patchowanego pl'a 2013r powinno chodzić o ile nic nie będziesz zmieniać.

Ps ja nie widzę tylko fryzur niektórych wie ktoś może jak to naprawić ?, sam mam narazie co innego na głowie, żeby szukać błędów.

Edytowane przez krystian2345
Opublikowano

A ja mam problem, ponieważ po przywołaniu reniferka, peta czy cokolwiek, jest w eq 1 sec i znika odrazu.. + do tego skrzyni ucznia nie da się otworzyć, jak i innych jak to naprawić?

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano (edytowane)

up wgrywasz difa na znikanie przedmiotów, jak dalej znika przechodzisz do itemproto w db szukasz itemku który ci znika i ustawiasz zamiast Real_TIme LEVEL.

2x up pw.

Edytowane przez krystian2345
Opublikowano

up-nie ktos client side v4 etc na inny hosting?..

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

nie bede czekac 5h na pliki . . . Dobra no to rezygnuje ;c

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano (edytowane)

Zrobi ktoś gotowca, nie chce mi się pobierać kilku rzeczy, a tak to pobiorę i już ogarniam pliki.

Jest w temacie xD

xxx

Edytowane przez Istny Diabel
Opublikowano

Za Jakis Czas Dodam Nowe Linki Do ClientSide V4.0 by szybciej sie pobieralo :) , a nie ze 1 plik na 3 godziny o.O

Opublikowano

Jak usunąć symlinki z V3 bo daje delete w CoreFtp pisze okey . I dalej mam te foldery , skróty ... I gdy chce wgrać symlinki pisze ze plik istnieje więc musze usunąć POMOCY!

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Zna ktoś czystego clienta do tych plików ? BO sam bym all dodał

No wklej clientside z tego tematu do najnowszego PLa i będziesz miał czystego clienta

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Czemu wszystko zrobiłem dobrze podminiłem nowe game nadałem chmody 777 odapalam serwer hamachi portmapa i cały czas pisze zostaniesz połączony z serwerem na v3 all działało teraz mam problemy...

Opublikowano

Czemu wszystko zrobiłem dobrze podminiłem nowe game nadałem chmody 777 odapalam serwer hamachi portmapa i cały czas pisze zostaniesz połączony z serwerem na v3 all działało teraz mam problemy...

Root z końcówką .100? W serverinfo zmianiłeś? Jak nie upewnij się w sysinstall.

Opublikowano (edytowane)

Dobra zrobiłem ale kolega nie może wbić na serwer bo wywala go przy ładowaniu postaci a jak próbuję wejsć przez luncher z client side v 3 to wywala błedy jakies i nie odpala co ma zrobic ?

Musi uruchomić przez lunchera ale chyba niema jeszcze 2k13 ? Da rade jakoś to zrobić ?

Edytowane przez Haronis
Opublikowano

Dobra zrobiłem ale kolega nie może wbić na serwer bo wywala go przy ładowaniu postaci a jak próbuję wejsć przez luncher z client side v 3 to wywala błedy jakies i nie odpala co ma zrobic ?

Musi uruchomić przez lunchera ale chyba niema jeszcze 2k13 ? Da rade jakoś to zrobić ?

wystarczy że zmienisz nazwę launchera z mojej paczki na metin2.bin i odpalisz przez launchera z 'głową sury' uprzednio zmieniając IP w pliku serverimfo.py

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...