Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj wrzucilem twoje pliki serwerowe wlaczylem skonfigurowalem itd portmap on chce sie zalogowac to mam zostaniesz polaczony z serwerem i powrot do ekranu logowania i tak caly czas o co chodzi?

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witaj wrzucilem twoje pliki serwerowe wlaczylem skonfigurowalem itd portmap on chce sie zalogowac to mam zostaniesz polaczony z serwerem i powrot do ekranu logowania i tak caly czas o co chodzi?

Rozumiem, że kolega tak? Korzysta z tego launcher az głową surki? Ip z normalną końcówką? :D

@EDIT

Pomoże ktoś z moim problemem wyżej :D?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

@TERENZO

Mógłbyś podać funkcję z questlib na DragonLair.startRaid oraz DragonLair.endRaid?

Te funkcje są w gejmie. Do questliba nie trza nic dopisywać.

Opublikowano

Te funkcje są w gejmie. Do questliba nie trza nic dopisywać.

Aha :D Rozumiem ;P W każdym bądź razie quest, który wgrałem nie działa.

http://wklej.to/ZoS5M

Po kliknięciu na npc na mapie o id 73 nic się nie dzieję. Mógłbyś zerknąć na niego? Może ewentualnie dać jakiś inny sprawny quest komnaty?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Aha :D Rozumiem ;P W każdym bądź razie quest, który wgrałem nie działa.

http://wklej.to/ZoS5M

Po kliknięciu na npc na mapie o id 73 nic się nie dzieję. Mógłbyś zerknąć na niego? Może ewentualnie dać jakiś inny sprawny quest komnaty?

Ja Ci nie pomogę, sam mam z tym problem. ;3

Opublikowano (edytowane)

terenzo kocham cie pozniej dam + i 5

Edit. Wie ktoś czemu po nacisnieciu na pieczec renifera przywoluje dzika ;x?

Edit 2 . Mozesz powiedziec gdzie sie wgrywa npc zeby sie otwieralo ;D?

Edytowane przez Zatoxxx
Opublikowano

Czy w twoich plikach ma znaczenie którą teksturę i model dasz do pc czy pc2 ??
Może najlepiej wrzucić wszystkie do pc i pc2 hmm ?

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano (edytowane)

terenzo kocham cie pozniej dam + i 5

Edit. Wie ktoś czemu po nacisnieciu na pieczec renifera przywoluje dzika ;x?

Edit 2 . Mozesz powiedziec gdzie sie wgrywa npc zeby sie otwieralo ;D?

1. Złe ID, zmień po prostu w queście :D

2. Masz poradniki na mpc ;d Bez przesady xD

To jest ukryta treść, proszę

@UP

Wydaje mi się, że lepiej wszystko w jednej paczce :D Powiedz co dokładnie masz na myśli, bo nie czaje ;P

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Na poczatku bylem zniechecony do tych plikow, fakt... Po naprawieniu bugow na serwerze smiem twierdzic iz te pliki to "perelka". Najlepsze pliki jakie sie pojawily do tej pory na mpc. Jedyny blad z ktorym sobie nie radze to nijak nie moge ustawic zlotego pisma GM:/ Hmm?

sygnatura.png

Opublikowano

Na poczatku bylem zniechecony do tych plikow, fakt... Po naprawieniu bugow na serwerze smiem twierdzic iz te pliki to "perelka". Najlepsze pliki jakie sie pojawily do tej pory na mpc. Jedyny blad z ktorym sobie nie radze to nijak nie moge ustawic zlotego pisma GM:/ Hmm?

Złote pismo powinno być. Wykorzystaj poradniki zamieszczone na mpc np. ten: http://www.mpcforum.pl/topic/727563-tut-zlote-pismo-gm-na-sf-2010/

Opublikowano

Złote pismo powinno być. Wykorzystaj poradniki zamieszczone na mpc np. ten: http://www.mpcforum.pl/topic/727563-tut-zlote-pismo-gm-na-sf-2010/

Juz szmuglowalem ten poradnik kilkanascie razy, nie tylko ten z reszta:P Podmienialem pliki, nic... Sam wpis do game.py dalem ,rowniez nic... Dlatego pisze ze nijak nie wiem jak to ugryzc:/

sygnatura.png

Opublikowano (edytowane)

prosze o ponowne wgranie clientside v3 poniewaz nie mam wszystnich plików po wypakowaniu

i poprosze jeszcze o wgranie na inny server "Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo.:" poniewaz z tego linku nie idzie pobierac

Edytowane przez Czak231
69b69f1051ee47718e862e4328a1b1a8.0.gif
Opublikowano (edytowane)

Na tym game nie działa kolorowe pismo z GM (PW) tak samo jak np dodałem
wyróżnioną kopertę wiadomości z GM to nie działa... Terenzo zaradzisz
temu jakimś difem etc?

@EDIT

To chyba błąd od mojej strony... W każdym bądź razie mógłbyś dać difa, by to jednak działało xD?

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano
Pasjonat
Opublikowano

Prosze o reupload plikow by Terenzo na jakis inny hosting, chodzi mi o ¨Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo¨, link wygasl a poprzedni hosting nie jest bardzo dobry, troche mi zalezy wiec czekam na odpowiedz, dziekuje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...