Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dodaje żadnych nowości, ponieważ nie chcę żeby każdy bez żadnego wysiłku miał to co inny myślący człek, który to sam dodawał.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie dodaje żadnych nowości, ponieważ nie chcę żeby każdy bez żadnego wysiłku miał to co inny myślący człek, który to sam dodawał.

Terenzo masz racje i tak cię podziwiam ,że chciało ci się zrobić te pliki i je dotego udostępnic ;) Pozdrawiam

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Terenzo masz racje i tak cię podziwiam ,że chciało ci się zrobić te pliki i je dotego udostępnic ;) Pozdrawiam

;)

Jedyne co będę zmieniał w tych plikach to questy. Niektóre jeszcze mają rozjebundy w sobie i nie działają tak jak powinny.. xD

Opublikowano

Jeden mądry xD.

Nie ma też co za wiele wymagać ponieważ nikt wam nie będzie przez całe życie niczego na tacy podawał. Trzeba użyć czasami też tego co tam macie w głowie (ci co mają xD) i popracować trochę samemu.

mam problem nie moge polaczyc sie z serverem ani przez filezile ani coreftp help jakie som pasy do filezile

http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82ownik_j%C4%99zyka_polskiego

Polecam zastanowić się nad kupnem.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Pasjonat
Opublikowano

Prosze o reupload plikow by Terenzo na jakis inny hosting, chodzi mi o ¨Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo¨, link wygasl a poprzedni hosting nie jest bardzo dobry, troche mi zalezy wiec czekam na odpowiedz, dziekuje :)

Moge liczyc na pomoc ? ;p
Opublikowano

Krótki opis:

• Autopoty (pż/pe)
  • System energii
  • System kostiumów
  • Exp, drop z globala
  • Tygrysy bengalskie
  • Pieczęcie/Wierzchowce
  • Spolszczone polowania
  • Spolszczony biolog
  • Spolszczone moby
  • Spolszczone questy
  • Spolszczone itemy
  • Dodane katakumby
  • Aktywowane 6th skille
  • 4 channele do gry
  • game_r2089M_32
  • Max 99 poziom

Wszystkie wyżej wymienione rzeczy pochodzą tylko i wyłączenie z globalnego Metin2.

Porty:

Ch1 - 13001

Ch2 - 13002

Ch3 - 13003

Ch4 - 13004

Login - 11002

ServerFiles V3.2:

To jest ukryta treść, proszę

# v3.2

- Poprawiono questy

# v3.1

- Poprawione questy (costume, hair, wierzchowce)

- Odchudzone całe sf (spakowane zajmuje ~9mb bez game)

- Dodano teleporterów w każdym m1

- Zmniejszono drop tzw. syfu

- Zmieniono max poziom na 99

Game V1:

Baza MySQL V3:

ClientSide V3:

Komendy:

VirtualBox:

PortMap:

Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by @Terenzo.:

Opis gotowej maszyny z plikami v3 by @Terenzo.:

- Zainstalowane FreeBSD 9.0 RELEASE

- Zainstalowane MySQL 5.5 (wrzucona baza)

- Zainstalowane Apache22 (wrzucona strona)

- Maksymalny rozmiar dysku VDI to 10 GB

- Skróty do folderów znajdują się w /root/

- Wrzucone moje pliki serwerowe v3

- Bardzo szybko się włącza/odpala. ;>

- Passy Maszyna/MySQL:

Login - root

Hasło - terenzo.tk

Gotowy serwer na FreeBSD 8.2 by @Venir z plikami v3:

Opis gotowej maszyny by @Venir z plikami v3:

- Zainstalowane FreeBSD 8.2

- Ściągnięte i skonfigurowane MySQL 5.5.28 ( To jest najnowsza wersja na dzień dzisiejszy )

- Ściągnięte i zaaktualizowane porty

- Wrzucone liby

- Wykonane w rozszerzeniu VHD ( Virtual Hard Disc )

- Maksymalny rozmiar dysku to 100 GB

- Polski Czas

- Passy Maszyna:

Login - root

Hasło - lolek1

- Passy Navicat:

Login - root

Hasło - mpcforum

Gdy włączymy serwer czekamy 10 min i się dopiero się logujemy do serwera, ponieważ przez te pierwsze 10 min będzie pisało zostaniesz połączony z serwerem

Video Poradnik by @szybki19:

Mini poradnik jak wgrać pliki serwerowe:

Jeżeli nie zrozumiesz tego mini poradnika to nawet nie myśl o stawianiu serwera lub pobierz gotową maszyne. :>

• mt2server.tar.gz wrzucamy do /usr/home/ i rozpakowujemy.
  • game.tar.gz wrzucamy do /usr/home/share/ i rozpakowujemy.
  • mysql.tar.gz wrzucamy do /var/db/mysql/ i rozpakowujemy.
  • cmd.tar.gz wrzucamy do / i rozpakowujemy.
  • W konsoli wpisujemy /start następnie wciskamy np. 1 i [Enter].
  • mt2client.7z wrzucamy do czystego spatchowanego clienta Metin2PL 2k12 i rozpakowujemy.
  • Rozpakowujemy root.eix/epk, edytujemy serverinfo.py pod swoje ip.

​Jak rozpakować archiwum? Klikacie na nie PPM > Polecenia własne > UnTar/GZip i Ok. Nie masz tych opcji? Pobieramy WinSCP:

Opis komend:

/start - Odpala serwer

/stop - Zatrzymuje serwer

/clear - kasuje logi

/qc - przeinstalowuje questy

Poradnik jak wgrać pliki serwerowe by @PawLord:

Proszę o zgłaszanie błędów. Pozdrawiam.

Nie zezwalam na kopiowanie, reupload, rozpowszechnianie zawartości plików! Nie pomagam z instalacją plików!

Nie rozumiem dlaczego masz tak mało lajków a dużo pobrań <3

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Witam mam gotowca by Venir z plikami v3 nie mogę zalogować się do Navicata wyskakuje mi takie coś :

beztytuucaf.jpg
co zrobić?
Na dodatek mam niby połączenie z FileZillą ale w virtual PC po wpisaniu komend sysinstall uzupelnieniu Ip zakonczeniu akcji etc/rc.d/netif restart wyskakuje ciągle takie coś :
321123o.jpg
Pomoże ktoś???????????????????
Pasjonat
Opublikowano

Witam mam gotowca by Venir z plikami v3 nie mogę zalogować się do Navicata wyskakuje mi takie coś :

beztytuucaf.jpg

co zrobić?

Na dodatek mam niby połączenie z FileZillą ale w virtual PC po wpisaniu komend sysinstall uzupelnieniu Ip zakonczeniu akcji etc/rc.d/netif restart wyskakuje ciągle takie coś :

321123o.jpg

Pomoże ktoś???????????????????

Nie mozesz zalogowac sie do navicata bo haslo jest zle. Te co podal Venir w temacie jest nieprawidlowe. Prawidlowe haslo to ¨panczo¨

Prosze o reupload plikow by Terenzo na jakis inny hosting, chodzi mi o ¨Gotowy serwer na FreeBSD 9.0 z plikami v3 by Terenzo¨, link wygasl a poprzedni hosting nie jest bardzo dobry, troche mi zalezy wiec czekam na odpowiedz, dziekuje :)

Dalej czekam na pomoc ;d

PS. Te pliki by venir nie maja wgranych Bengali?

Opublikowano

adam sprobuj wpisac po daniu gm w navi

killall game

killall db

killall game

/start

1-4 <- ilość chanelli

a pozniej na koncu wpisujesz /ps

Opublikowano

Witam . Mam pytanie czy na plikach by terenzo Tak zwane ,,Katakumby '' działają poprawnie ? :) Z góry dzięki. . Jak można to jakie id i gdzie quest -.-

Opublikowano

Pliki zarąbiste lecz jeden problem, wie ktoś w czym tkwi problem? Gdy jest założony kostium i używa się np szarży wojownikiem, strój szybko się ściąga i szybko zakłada. Tak mrugnie...

astiumsign.png

Opublikowano (edytowane)

Witam . Mam pytanie czy na plikach by terenzo Tak zwane ,,Katakumby '' działają poprawnie ? :) Z góry dzięki. . Jak można to jakie id i gdzie quest -.-

Tu wystepuje tylko jeden problem na catacumbach. Otoz trzeba delikatnie edytowac questa poniewaz nie dropi Totem. Zamiast tartara jest inny moob ktory rzekomo ma nam go dac, tu tkwi wlasnie ten blad. Zmien sobie na tartara i bedzie dzialac wysmienicie. Nazwa questa to devilcave czy cos w tym stylu. Sprawdzalem osobiscie wszystkie pietra az do Azreala. Pozdro

Edytowane przez President

sygnatura.png

Opublikowano (edytowane)

Tu wystepuje tylko jeden problem na catacumbach. Otoz trzeba delikatnie edytowac questa poniewaz nie dropi Totem. Zamiast tartara jest inny moob ktory rzekomo ma nam go dac, tu tkwi wlasnie ten blad. Zmien sobie na tartara i bedzie dzialac wysmienicie. Nazwa questa to devilcave czy cos w tym stylu. Sprawdzalem osobiscie wszystkie pietra az do Azreala. Pozdro

Pozdrawiam i dzięki ^^

Ps. Takie pytanie ponieważ zauważyłem że na plikach jest bug z kasa. nie sumuje sie. Jednak tylko to postac bugnieta ..

Ps. Ma ktoś może nowe tekstury miast .

Edytowane przez Zatoxxx
Opublikowano

Pliki może są fajne , jednak hosting jest do kitu . Pobralem 1 plik . potem niby czekac trzeba czekac 3 h . Czekam 24 godziny i tak pisze ze w tej godzinie za duzo razy pobieralem , mimo iz od 24 godzin niewchodzilem na tą stronę .

c2br.jpg----> Typ [Easy/Medium]

WWW.XEDONISMT2.COM.PL

Opublikowano

Pliki może są fajne , jednak hosting jest do kitu . Pobralem 1 plik . potem niby czekac trzeba czekac 3 h . Czekam 24 godziny i tak pisze ze w tej godzinie za duzo razy pobieralem , mimo iz od 24 godzin niewchodzilem na tą stronę .

No tak , czekac , albo napisz do mnie pw gg 46716932

nie moge tutaj reup ;/.. , czytales te terenzo ;x

Opublikowano

Powie mi ktoś najlepiej terenzo-z clientside v3 idzie rozpakować item_proto ale jak pakuje to error że nie ma pliku item_proto_dump xml cos tam load filename ble ble... a rozpakować idzie pakuje twoim pakerem ten plik 100% jest inne item proto pakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...