Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Crack do Ibota

witaker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta :) kup sobie oryginalnego IBOTA :) drogo nie kosztuje :)

" Myślą że są lepsi - Nie Są !

Nie czuj się gorszy,

Kto im dał prawo żeby móc nas osądzić ?

Dosyć ! Spójrz mi w oczy, wiesz przecież

Nikt mi tego nie dał, nikt mi tego nie zabierze ! "

Opublikowano

Nie mam co robić tylko wydawac hajsy na bota jak mogę go sobie scrackować ;s Jak taki zarobiony jestes to mi kup proste ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem przy logowaniu do IBota, w pierwszej kolejności uruchamiam proxy, następnie bota, wpisuje byle jakie passy i gdy dusze Login wyskakuje mi "No data server connection. Try again in a few minutes". Czy ktoś wie co z tym zrobić?? Załączam screen'a

3f8bbf5ed547259c.jpg

Opublikowano

Gdy mam okno logowania w IBocie włączone to muszę wyłączyć proxy?? A pod jaką wersję IBota jest ten crack?? 1.1.4 czy 1.1.5??

@Edit

Robiłem tak jak mi powiedziałeś i na wersji 1.1.4 i 1.1.5, wyskakuje connecting a następnie connecting failed... nie wiem co mam zrobić

Opublikowano

Ja mam problem takiej natury, iż nie mogę w ogóle uruchomić iBota... dodam że mam win7 64bit uruchamiam wszystko w trybie zgodności z win xp sp2 oraz jako administrator... nic się nie pojawia, wczoraj wieczorem natchnęło mnie żeby ściągnąć i wypróbować a tu taki numer...

Opublikowano

Mi tez wyskakuje Connection Fail jak to naprawic?

@Edit

Bawilem sie troche i to bylo dlatego ze nie wpisalem obojetnie jakich pasow tylko mialem puste pole . Nie wiem czy to komus pomoze ale mi to pomoglo :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A jaj problem taki ze odpalam proxy, odpalam bota, wyłączam proxy i gdy wpisuje byle jakie passy to wyskakuje komunikat że wpisałem zły login lub hasło i że pozostały mi jeszcze 4 próby logowania ;s .. Może mi ktoś wytłumaczyć o co biega ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam wczoraj sciagnalem dzisiaj przychodze ze sql sprawdzam tibie a tu eq nie ma . Mialem stycznosc z botami i takimi rzeczami nigdy nie dostalem hacka az do dzisiaj...

Opublikowano

Nie polecam wczoraj sciagnalem dzisiaj przychodze ze sql sprawdzam tibie a tu eq nie ma . Mialem stycznosc z botami i takimi rzeczami nigdy nie dostalem hacka az do dzisiaj...

No wiesz jak używasz cracków a nie płatnej licencji to zawsze jest to ryzyko hacka... Bot sam w sobie jest bezpieczny bo jest niewykrywalny i nie ma żadnego keya w sobie natomiast jeżeli włączyłeś proxy zalogowałeś się do bota i nie wyłączyłeś po tym proxy to jest bardzo duża szansa na hacka... ja na przykład pierw wpisuję passy w grze nie loguję się tylko mam otwartą listę kontaktów teraz w przypadku ibota odpalam swojego cracka nie proxy bo ono mi do szczęścia nie jest potrzebne loguję się do bota i wszystko śmiga nie tracę eq ani nic. Robię tak odkąd używałem Elfbota, Neobota NG, czy teraz ibota pierw tibia później bot bo wpisując pierw passy do gry bot który nie jest włączony nawet jeśli ma w sobie keya nie jest w stanie uzyskać mojego hasła :)

#down

odpal go w trybie zgodności z xp sp2 i powiedz czy pomogło bo jeśli nie to będę miał inne pomysły

Opublikowano

Yoo, ktos mi pomoze odnosnie tego oto bota?

Jest taki problem, odpalam bota wszystko pieknie ladnie a tu nagle jak nie wyskoczy blad: Program ibot.exe przestal dzialac.

I jak tu sie nie wkurzyc... Windows 7 64 bit, odpalam jako admin, w trybie zgodnosci z win xp sp3, no i za kazdym razem to samo. Plx pomozcie :/ chce bocic! Tak, odpalam oba pliki z folderu i kicha. Pomozcie

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy bedzie nowy crack do Ibota...

Zamykam temat, ponieważ tibia została zaktualizowana do wersji 9.80 i ten crack nie będzie chodzić pod Ibota na wersję 9.71.

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...