Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Crack do Ibota

witaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dla was cracka do Ibota, nie będę się rozwodził skąd go mam itd.

Nie jestem na tyle odważny, żeby go przetestować, bo virus total coś wykrywa (skan niżej).

Z owego źródła wiem, że crack ten jest bezpieczny i działa.

I tutaj jest moja prośba, czy jest ktoś kto mógłby to sprawdzić czy przypadkiem ten crack nie wysyła "info w świat" o ruchach klawiatury. :)

Link do plików tutaj:

http://chomikuj.pl/Witaker

Skan do plików tutaj:

https://www.virustotal.com/file/647d2d185110775163e64e45c16e9185bd43c82d5379ce7a905c52c5fd3af288/analysis/

https://www.virustotal.com/file/4d81b34c73efe9ac15d62d5bc41aa9909e7651c16ee2141692567638387c8647/analysis/

Instrukcja wygląda następująco:

Odpalamy Ibota, odpalamy cracka wpisujemy jakiekolwiek passy do ibota, następnie logujemy sie i zamykamy okno, które wcześniej wyskoczyło.

NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TE PLIKI, PROSZĘ O ICH SPRAWDZENIE

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, rónież przetestowałem, bo byłem podstawiony pod ścianą. Wszystko ładnie śmiga. mam 80 ek i żadnego hacka nie ma, kumpel na 241 rp też nie dostał, więc czysto. :)

Opublikowano

I te 2 pliki wklejamy do glownego folderu ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

wklejasz to gdzie chcesz

1 Uruchamiasz proxy.exe

2 Uruchamiasz Bot

3 Wciskasz Login

4 Czekasz az sie zaloguje

5 Mozesz wylaczyc proxy exe poprzez nacisniecie dowolonego przycisku inaczej nie bedziesz mogl przegladac stron internetowych

Opublikowano

Nie sciagac tego !!! Dzis dostałem hacka na otsie Shadowcores ... Po sciagniaciu tego badziewia !!!

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

hej

mam problem, sciagnalem proxy.exe i ten program nawet po wylaczeniu zostawia w rejestrze jakies badziewie ktore blokuje pobieranie lub logowanie sie do gier. np do battle.neta. ma ktos jakies porady zeby tego uniknac?

Opublikowano

hej

mam problem, sciagnalem proxy.exe i ten program nawet po wylaczeniu zostawia w rejestrze jakies badziewie ktore blokuje pobieranie lub logowanie sie do gier. np do battle.neta. ma ktos jakies porady zeby tego uniknac?

nie logaj do gier bo hacka dostaniesz tak jak ja -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

hej

Na np do Raiderz sie moge zalogowac normlanie.

Ten crack jest czysty.

Opublikowano

bo tam keylogger jest..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ty jakis odkorbiony jestes? sam uzywalem tego cracka i poki co nic sie nie dzieije, az specjalnie zrobilem postac na tym noobowskim otsie wbilem 150 lvl i tez nie mam hacka, wiec widocznie sciagasz jakies shity i daltego. pytam jak wylaczyc tego proxy zeby nie blokowal dosstepu do innych aplikacji :/

ps.

i sorry, ale bardziej wiarygodnym uzytkownikiem jest moderator z 1k+ postow niz nromalny uzytkownik

Opublikowano

ty jakis odkorbiony jestes? sam uzywalem tego cracka i poki co nic sie nie dzieije, az specjalnie zrobilem postac na tym noobowskim otsie wbilem 150 lvl i tez nie mam hacka, wiec widocznie sciagasz jakies shity i daltego. pytam jak wylaczyc tego proxy zeby nie blokowal dosstepu do innych aplikacji :/

ps.

i sorry, ale bardziej wiarygodnym uzytkownikiem jest moderator z 1k+ postow niz nromalny uzytkownik

Takk sciagam all co popadnie -.- w tibie gram troche i wiem co sciagac a czego nie, ok pisali ze ten bot czysty itd wiec pobralem, dziwnym trafem strony w przegladarkach wgl nie dzialaja(wszystko inne dziala) a 3h potem hack, dziwny zbieg okolicznosci ;)

dodam jeszcze ze przez +/- 2-3 lata hacka nie mialem zadnego, az do 17 listopada. -.-

Wiec mow co chcesz ale ja nie radze nikomu tego sciagac..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Stary jesteś zajebisty szukałem cracka już od 2 tygodni, narazie działa ale jeśli dostane hacka, to ci oczy wydrapie i wsadzie sobie do słoika. Dzięki Śliczne :)

iSOSGDI.png
Opublikowano

Nie sciągać tego badziewia :P dostałem hacka zaraz po instalacji, na otsie co prawda ale jednak. Dlatego odradzam. Wylogowało mnie a gdy chciałem zalogować się ponownie wyskoczyło już że passy są niepoprawne

DODAM JESZCZE TO:

Account of selected character received e-mail in last 3 minutes. You must wait 2 minutes 58 seconds before you can use Lost Account Interface again

Wyskoczyło gdy chciałem przywrócić hasło -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie sciągać tego badziewia :P dostałem hacka zaraz po instalacji, na otsie co prawda ale jednak. Dlatego odradzam. Wylogowało mnie a gdy chciałem zalogować się ponownie wyskoczyło już że passy są niepoprawne

DODAM JESZCZE TO:

Account of selected character received e-mail in last 3 minutes. You must wait 2 minutes 58 seconds before you can use Lost Account Interface again

Wyskoczyło gdy chciałem przywrócić hasło -.-

100% troll ;d

Przeczytaj każdy post nad twoim każdy pisze że mu działa i nie ma hacka.

"dostałem hacka zaraz po instalacji" instalka z officiala ale ok wieże ci na słowo hahaha ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...