Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Crack do Ibota

witaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to może i ja się wypowiem na temat tego cracka :) Nie jestem programistą, lecz poobserwowałem jakiś czas pracę tego cracka, jego aktywność sieciową itp.

Moim skromnym zdaniem - keylogger jest w nim zawarty na 99%. Jednak można śmiało go używać i nie bać się o swoje konto ;)

Proxy działa tak, że wszystkie wysyłane z komputera żądania w stronę internetu przechodzą przez to właśnie miejsce, tak? Tak.

W ten właśnie o to sposób działa ten crack - ibot wysyła żądanie, tzn. sprawdza czy podany login i hasło są poprawne, z podanego serwera, tj. proxy dostaje odpowiedź zwrotną, że tak.

I w tym momencie jeśli nie wyłączycie tego proxy (a proxy wyłączamy klikając cokolwiek w okienku wiersza polecenia) to możecie na 99% być pewnym, że wasze login i hasło zna osoba trzecia. Dlaczego? Ponieważ żądania z komputera dalej są wysyłane w stronę serwera, na który skierowuje proxy (dlatego między innymi, jak ktoś napisał wyżej - zwykłe strony nie działają). Jeśli natomiast przed zalogowaniem się do tibii wyłączycie proxy, możecie być na 99% pewni, że hacka nie będzie :)

Wniosek nasuwa się sam: jeśli korzystasz z tego z głową, możesz spać spokojnie, w przeciwnym razie.... nie :)

Jeśli gdzieś się pomyliłem, prosze o korektę ;)

Aha i zapomniałem dodać, że przed pierwszym uruchomieniem mój antywirus (AVG) sklasyfikował proxy jako 'potencjalnie niechciane oprogramowanie' ;)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli nawet wysyła to i tak wysyła to na serwer Ibota a nie Darka to po 1, a po 2 to potencjalnie niechciane oprogramowanie to jest packer cracka.

Opublikowano

2 tydzien uzytkowania, 220 rp, 140 ek oraz 210 rp i 180 ms kolegi maja sie dobrze :)

wszystko na serwerach globalnych, takze czytajac posty typu "dostalem hacka na otsie" robi mi sie slabo. sam fakt ze gracie na tym shicie mnie rozbraja, a co za soba idzie penie wchodzicie na jakies strony ktore noobostwo wkleja na forach owych otsow i tak to wyglada

Opublikowano

ej ja mam problem jak włanczam proxy w i bicie to mi wyskakuje aplikacja nie została właściwie zailstalowana pomocy

ja mam problem ścionglem te 2 pliki wkleiłem do ibota i jak włanczam proxe to pisze mi ze aplikacja nie została właściwie zainstalowana pomocy

Opublikowano

to jakieś jebane gwówno niby bot śmiga ale po odpaleniu proxy nie dzialaja zadne pregladarki trzeba system przywracac do chuja

nie pobierac!

Jakbyś przeczytał poprzednie posty to byś wiedział jak używać tego cracka.... ;]

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie chce mi pobrać bota.

Da mi ktoś jakiś inny link do ver 1.1.4?

Ponadto czy ma ktoś link do net frameworka 4 bo nie posiadam ,a te programy co pobieram z neta co mają pobrać instalator mi nie działają.

Będę wdzięczny za linko do instalatora

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Nie chce mi pobrać bota.

Da mi ktoś jakiś inny link do ver 1.1.4?

Ponadto czy ma ktoś link do net frameworka 4 bo nie posiadam ,a te programy co pobieram z neta co mają pobrać instalator mi nie działają.

Będę wdzięczny za linko do instalatora

Tutaj masz z Microsoftu strony framework'a 4

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851 

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Kurva zioem zofam all co powiedziałem. Sorry ja jestem tak pierdolnięty że zamiast kliknąć jakiś przycisk to ja X wyłączyłem :( teraz działa

działa ziomek kocham cie już edytuje tamte posty

Opublikowano

Witam panowie również macie ten sam problem co ja ? bot działał idealnie od pewnego czasu no a tutaj dzisiaj chce przelogować chary wyłączyłem bota przez przypadek i na nowo już się nie chce zalogować ;/ wyskakuje napis Connection fail.

Zaznaczam do dzisiaj rano chodziło wszystko perfect :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...