Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zed OP?

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurfa, masz rację! Normale są dla ciot, a każdy, kto nie ma 2k elo jest lamusem...

Nie wiem jak Ty, ale Ja nie cisnę się na rankedy postacią, której nie ogarniam :rolleyes:

Brawo chłopczyku popisałeś się

Powiedź mi jak można grać rankedy bez 30 lvla? (jak widać na ss dostałeś EXP za gre czyli nie masz 30)

Tylko bez wykrętów że to twoje setne konto , że masz 2 konta 2k elo na West albo że to smurf =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Brawo chłopczyku popisałeś się

Powiedź mi jak można grać rankedy bez 30 lvla? (jak widać na ss dostałeś EXP za gre czyli nie masz 30)

Tylko bez wykrętów że to twoje setne konto , że masz 2 konta 2k elo na West albo że to smurf =.=

Jeśli nie chcesz, żebym się tłumaczył, to spoko. Poza tym nie do Ciebie pisałem, więc oszczędź sobie to "człopczyku" wielce dorosły panie...

7m9a.png

Opublikowano

Jeśli nie chcesz, żebym się tłumaczył, to spoko. Poza tym nie do Ciebie pisałem, więc oszczędź sobie to "człopczyku" wielce dorosły panie...

Po prostu nie chce zbytecznego srania w banie...

SSy możesz dać , ale z rankeda 30 lvl a nie z normali... na low lvl carry'owałem gry ad soną więc wiesz...

Piszesz post , widzą go wszyscy , czytają go wszyscy , dociera to do każdego . Odnieść się mogę nawet jeśli napisałeś tylko do jednej osoby.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Po prostu nie chce zbytecznego srania w banie...

SSy możesz dać , ale z rankeda 30 lvl a nie z normali... na low lvl carry'owałem gry ad soną więc wiesz...

Piszesz post , widzą go wszyscy , czytają go wszyscy , dociera to do każdego . Odnieść się mogę nawet jeśli napisałeś tylko do jednej osoby.

Ok, nie widzę problemu, ale na przyszłość oszczędź pogardliwych zwrotów, bo naprawdę ludzi to wku*wia.

Jeśli chcesz, to moge ss'y z rankedów dać, jeśli wbije te 1/4 lvl'a.

Ale nie znoszę, jak koleś wbija sobie z dajmy na to ~1400/1600 elo i myśli, że wszystkie gry poza tym to gówno...

7m9a.png

Opublikowano

Postac nie jest jakas wyjebana w kosmos jak jax od razu po reworku albo rengar po wejscu . Zawsze jak z nim gram to wygrywam bez problemu a on zawsze przegrywa linie . Nie wiem moze trafialem na slabych graczy , powiem tez ze wcale jak na zabojce nie ma takiego dobrego combo jak np talon .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zed to jest gowno z braku escape/cc do tego zeby kogos harassowac z q trzeba pushowac cala linie. Z zadnym bruiserem niema szans na topie jedynie do jungli sie nadaje ale to i tak srednio na jeza bo sa lepsi i duzo lepsi dzangleszy.

Dodam ze ludzie jeszcze nie wiedza zbytnio jak go kontrowc wiec niedlugo kazdy o nim zapomni

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

on został już znerfiony zanim wszedł na lola : P na PBE na początku miał 8% w passywie a chyba 1 czy 2 dni przed wprowadzeniem go na lola miał już 6 % :D

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

Zamierzam go kupić, i chciałbym się dowiedzieć, czy możliwe jest zrobienie coś takiego :

kupuje za ok.1500RP Zeda ze skórką

Zbieram 6300 RP, a po 3 sezonie ( słyszałem, że będzie można sprzedawać postacie ) sprzedam go za RP i kupie za IP a skórka będzie 50 % tańsza. Co sądzicie o czymś takim?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Mało ludzi nim gra to jest dziwne. Jest mocny, ale nerfa nie wymaga imo.

Akali też przy earlykillu carruje gre zabijając na combo, a nikt nie placze.

Opublikowano

2xup

Pierwsze "Słyszę" o tym ,że mają zwrócić monety możesz podać konkretne źródło?

Piszesz ,że "Po 3sezonie" czyli za 53-54 tygodni chcesz dokonać odsprzedaży tego tak? Popraw mnie jeżeli źle coś przeczytałem.

@Topic

Dokładnie jak up Akali zabija na combo i nikt nie płacze wiec dlaczego nerfić Zeda skoro i tak banalnie się go kontruje np. Riven czy Amumu.

Moim zdaniem Zed nie jest OP.

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Nie jest op,jak ktoś nie umie przeciwko niemu grać,jego problem.

Nie potrzebuje nerfa.Jest dobry,ale nie op.

Opublikowano

Zamierzam go kupić, i chciałbym się dowiedzieć, czy możliwe jest zrobienie coś takiego :

kupuje za ok.1500RP Zeda ze skórką

Zbieram 6300 RP, a po 3 sezonie ( słyszałem, że będzie można sprzedawać postacie ) sprzedam go za RP i kupie za IP a skórka będzie 50 % tańsza. Co sądzicie o czymś takim?

Eee zbierasz 6,3 k RP ? WTF chyba pz albo ip.

Według mnie Zed wymiata jak każda postać jak ogarniesz i tyle -.-. I się nie górujcie tutaj dorosli ludzie, a jak dzieci.

Mam jedno pytanie takie zasadnicze !

DLACZEGO JAK W INTERNECIE MOŻNA BYĆ KAŻDYM TAK WIELU LUDZI WYBIERA BYCIE IDIOTĄ !?!?!?!?

Opublikowano

DLATEGO, ŻE SAM NIE WYMYŚLIŁEŚ NAWET TEGO CO NAPISAŁEŚ, STAWIASz OD CHUJA ? I ! BEZ CELU POKAZUJĄC PRZY TYM SWOJE IQ, ZACZYNASZ WTFOWAĆ JAK GOŚĆ SIĘ POMYLIŁ NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE (ALE CHUJ Z TYM, GRUNT TO PRÓBOWAĆ BYĆ FAJNYM) ORAZ TWOJ UMYSŁ NIE OGARNIA FAKTU, ŻE RP TEŻ MOŻNA ZBIERAĆ.

Trolling is a art.

Opublikowano

@2up Słuszna, lecz obraźliwa uwaga. Jeżeli zamierzasz obrażać mnie za proste literówki, niedociągnięcia lub proste pomyłki to najlepiej się w ogóle nie udzielaj, po prostu na siłę chcesz pokazać swoją dorosłość takimi DEBILNYMI postami.

Poza tym, to jest forum a ja mam prawo się zapytać czy jest coś takiego możliwe lecz ja tylko słyszałem, że niedługo będzie można sprzedawać postacie i tyle.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@2up Słuszna, lecz obraźliwa uwaga. Jeżeli zamierzasz obrażać mnie za proste literówki, niedociągnięcia lub proste pomyłki to najlepiej się w ogóle nie udzielaj, po prostu na siłę chcesz pokazać swoją dorosłość takimi DEBILNYMI postami.

Poza tym, to jest forum a ja mam prawo się zapytać czy jest coś takiego możliwe lecz ja tylko słyszałem, że niedługo będzie można sprzedawać postacie i tyle.

To przepraszam jak Ciebie uraziłem szczerze :), ale tak jak mówiłem każdy wymiata jak się ogarnia :P

Pozdrawiam i liczę na przebaczenie :)

Opublikowano

O to musisz zapytać tego zawodnika, ponieważ mało jest retardów, którzy feedują do aż takiego stopnia i po prostu 75% community lola na tym forum jeszcze nie zdołało tak nikogo nafeedować.

Trolling is a art.

Opublikowano

Garen , Amumu , Riven Go kontrują

Po czym wnioskujesz ze te postacie go kontruja? Amumu nawet nie ma jak przeciwko niemu grac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem w ostatnich grach nim jest mocną kontrą na dariusa, a pojawia się on w co drugiej/trzeciej bitwie

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...