Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zed OP?

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim, niedawno kupiłem sobie Zeda, i zauważyłem, że bez problemu robiłem nim rzeźnie.

Co uważacie o nowym bohaterze, bo trochę na niego zbierałem :D Uważacie, że jest Op?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nah , skontrowałem go Riven chyba w trzech grach.. on jak zawsze używa tej teleportacji (zamiany miejsca z cieniem) i wyskakuje za mną to wtedy AoE stun na ryj i pozdro :D

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Zed jest super, najlepsze jest to że ma energie. Ma fajny escape, dmg oraz ult. Te klony, mhmh.

Jeszcze 800 ip i 6300 . :3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dzisiaj go kupiłem i jak na razie 2 mecze = 2 winy. Staty 2/0/1 4/1/0, dopiero go ogarniam.

Po 2 grach stwierdzam, że ma dobry harras + system escape, równie dobrze radzi sobie z farmą <3.

Jak dla mnie można go oceniać jako OP.

Opublikowano

dla mnie to on jest slaby gralem nim kilka razy na becie to przy prawdziwym adc nie ma szans i wedlug mnie to jest po prostu wersja talona bez many

Opublikowano

OP to on napewno nie jest, w early dmg nie powala, a przy assasinowych itemach w late kazda postacia jestes w stanie ubic ad/ap carry.

Narazie latwo nim grac bo ludzie tak naprawde nie wiedza czego sie spodziewac i robi spore zamieszanie w tf.

Podoba mi sie jego ulti, daje naprawde fajny efekt + jestes untargetable w czasie castowania <3 unikanie ulti Dariusa.

Opublikowano

Mocna postac ale moim zdaniem szybko mu energia schodzi i ma spory cd na w co mu nie daje mozliwosci szybkiej ucieczki wiec czesto trzeba miec blue. Fajne tricki sie nin robi np. Goni cie 5 a ty dajesz cien za sciane (np. Przy warchaitach czy jakos tak) i biegniesz i nagle klikasz W juz uciekles a tamci nic nie wiedza + Q po trafieniu mogloby dawac wizje. Mysle ze bd nerf ale nie jest op tak jak rengar przed nerfami

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wszystko jest op.

Każda pojedyncza postać.

Ty się o tym nie przekonasz bo po prostu nie umiesz grać co potwierdza to pytanie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Płaczcie więcej o nerfy.

Skoro ci wyjebał 2k crit to znaczy, że jesteś gównem i go nafeedowałeś bo takiego dmg nie robił nawet Xin po wyjściu.

Trolling is a art.

Opublikowano

Gówno a nie nerfy. W early cienki, w late potrafi pozamiatać. Jest w miarę zrównoważony i nie jest jak Rengar po wyjściu. Poza tym co to za assasin, co nie potrafi zabić?!

Jeśli dajecie się mu wyfeedować, a potem bić z W+Q+E, to płaczcie dalej, że za mocny...

Jakoś nikt nie się nie żali, że pada na combo od Akali, Talona, Le Blanc, Brand'a, że Amumu czy Alistar mają masakryczne CC...

beztytuuhkj.png

Jakoś nie widzę tutaj nic OP

7m9a.png

Opublikowano

Znerfi go, bo jest chujowe community.

Zasłużonego nerfa dostał tylko Rengar w ostatnim czasie, i to też lekko za dużego bo w końcu z założenia był assassinem.

Trolling is a art.

Opublikowano

@3xUp Nie masz 30 więc ludzie nie wiedzą za bardzo jak grać i dla nich to on na pewno jest OP. A co do samego Zed'a to myślę, że jest dobry ale nie aż taki OP.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Gówno a nie nerfy. W early cienki, w late potrafi pozamiatać. Jest w miarę zrównoważony i nie jest jak Rengar po wyjściu. Poza tym co to za assasin, co nie potrafi zabić?!

Jeśli dajecie się mu wyfeedować, a potem bić z W+Q+E, to płaczcie dalej, że za mocny...

Jakoś nikt nie się nie żali, że pada na combo od Akali, Talona, Le Blanc, Brand'a, że Amumu czy Alistar mają masakryczne CC...

beztytuuhkj.png

Jakoś nie widzę tutaj nic OP

o kurfa ale jesteś zajebisty, grasz normale.

@Temat: Jak na razie spotkałem trzech ZEdów i każdy zfailował sobie rankeda:]

Opublikowano

o kurfa ale jesteś zajebisty, grasz normale.

@Temat: Jak na razie spotkałem trzech ZEdów i każdy zfailował sobie rankeda:]

O kurfa, masz rację! Normale są dla ciot, a każdy, kto nie ma 2k elo jest lamusem...

Nie wiem jak Ty, ale Ja nie cisnę się na rankedy postacią, której nie ogarniam :rolleyes:

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...