Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer moim zdaniem jest najlepszy ze wszystkich co grałem a było ich w chu... wiec zapraszam wszystkich ale do kurwy nędzy za przeproszeniem zawsze musi być problem ??????????????????????????????? całe życie żwir w twarz

Opublikowano

Ten pakiet antyddos czy jak tam to jest soft czy hardware ? Wie ktos moze mial z tym do czynienia ? Wczesniej jak gralem na prywatach to ludzie to ogarniali we 2h max.

up. ta zgadzam się z Tobą zawsze wiatr w oczy ^^

a dzisiaj chyb amiala byc fw ? haah no to pojechali po bandzie, a sami pisali zeby sie rejestrowac ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Chyba dziś, zresztą nie wiem -,- Wszedłem do gry , poszedłem na chwilę afk i wracam "DC" , a miałem się zapytać -,-.

Opublikowano

Stronka dziala !!!

nie dziala ^^ no w tym to sa szybcy ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

juz inspekcja znow jest ^^ hehe, a moze ma ktos z Was tez ten problem, ze nie moze oddac glosu na server na ostatniej stronce ?x/ bo niestety przez to jestem ciagle 1 silk do tylu x/

Opublikowano

juz inspekcja znow jest ^^ hehe, a moze ma ktos z Was tez ten problem, ze nie moze oddac glosu na server na ostatniej stronce ?x/ bo niestety przez to jestem ciagle 1 silk do tylu x/

jak dasz vote na ostatniej stronie to nie widac obrazka , wtedy odswież stronke i obrazek sie pojawi ^^

może coś poprawiają w sumie lepiej poczekać jeszzce chwilke niż potem znowu żeby mieli jakąś awarię .

może silki nam dodadzą to na globale by było :D albo na petka :D

Opublikowano

niestety ciagle wyskakuje mi info, ze moge glosowac tylko co 24h, a jeszcze ani razu tego nie zrobilem, ani na pewno nikt z mojego ip x/

Opublikowano

niestety ciagle wyskakuje mi info, ze moge glosowac tylko co 24h, a jeszcze ani razu tego nie zrobilem, ani na pewno nikt z mojego ip x/

ale jezeli ci pisze juz cos tak

"

You've already voted on this site at: 2012-11-17 07:51:38

You can vote it next time at: 2012-11-18 07:51:38

"

to znaczy że głos ci zaliczyło , na pewno nie masz którejś linijki wolnej ? Z głosowaniem o dziwo nie ma problemów u mnie ^^

up.

ja musze wbic 80 lvl a jak sie glosuje to ile sie dostaje silkow a 1 razem??

max 6 silkow na 24h

Opublikowano

niestety nie po prostu wszystkie strony tak mam, ale ostatnia od 3 dni nie moge oddac glosu x/ wchodza na ta strone wpisuje ten security code, nastepnie szukam serva demonroad i tam jest ten plusik po prawej z napisem Vote i wtedy wyskakuje, czy chce zaglosowac, klikam tak i wyskakuje info, ze moge glosowac tylko co 24h :/

Opublikowano

W tym ostatnim linku jak Cię przekieruje do wpisania kodu to go masz wpisać i nic więcej tak samo na innych stronach , trzeba tylko wpisać captche i nic poza tym. Nie szukaj zadnych plusików czy innego "minusika" . Jak tylko po wpisaniu kodu przeniesie cię na stronkę, to z automatu ci zaliczane jest 10 punktow za vote na stronie servera.

Opublikowano

Po wpisaniu kodu na stronce jak cie już przekieruje, musisz na niej pozostac przez jakies 16 sekund (jak vote naciskasz, ustaw w przeglądarce aby otwierała osobne okno i wtedy bedziesz widział odliczany czas na stronce servera ) natomiast jeżeli stronke zamkniesz za szybko, wówczas może nie zalicza vote w panelu konta.

Opublikowano

Dziękuję za wytłumaczenie. Sprobuje jutro bo dzisiaj juz nie wyskakuje mi info o podanie kodu :)

Uciekam na PS'a ^^ dzisiaj zakupiłem Black Opsa 2 jak ktos gra to moj nick dworek92 ^^

Pozdrawiam Flly

Opublikowano

To co ludziska czekamy teraz kolejne 8h ^^ to gdzieś na 4 rano sie umawiamy na grę ^^

Opublikowano

Raczej tak a miałem na mysli aby to samo napisac^^

Widocznie im się nie spieszy, w końcu jutro też jest dzień :P

Ale jak im tyle zeszło dzisiaj to myśle, że nie będzie większych problemów z tym serverem:)

Przynajmniej mam taką nadzieję :)

Opublikowano

Albo chcą dopracowac wszystko zeby juz nie mieć takich problemów. Albo nic nie robią i piją w końcu jest weekend :D No chyba ze szukają na samosi tutek jak to zrobić :D

Opublikowano

Może tak być, ale niech zrobią i dopiero piją ile tylko chcą, albo drapią się po głowie jak to dalej poprawić aby było GIT :D

Coś testują bo jest ON a za pare sekund OFF, także jest coraz lepiej i bliżej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...