Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quuvert

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już 06.12.2012r. Event z okazji Mikołajek!

Więcej informacji na forum servera longju2! (board.longju2online.pl)

A już dziś o godzinie 18:00 Event wiedzy o Longju2!

Zapraszamy!

Opublikowano

Nie abym cos czepiał, ale serwer o takiej domenie juz był.

Zresztą pliki serwerowe i domena była na sprzedaż ;]

Longju2 stara Remia, blizniak Yitiana - samo to zniechęca.

Opublikowano

Tak, olewacie. Na serwerze lataja na WH. Zero gmów, wbijają raz na 2-3 dni.

Poprawiacie błędy? Wczoraj pierwszy raz, odkąd tutaj gram, czyli od startu. Proszę Cię..

Opublikowano

Z tego co napisałeś wnioskuje, że nie piszesz o longju... gm nie wchodzą? zapytaj ludzi grających czy jest problem ze spotkaniem gm w grze... jeśli nie wchodzisz do gry to jak chcesz spotkać kogoś z team? a sprawa kolejna bugi? jedyny "problem" o ile można to tak nazwać to zbyt duży dmg w ww... wczoraj został zmniejszony lecz za mało... dziś poprawka... reszta to zmiany sugerowane przez graczy...

pozdrawiam...

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym została otwarta rekrutacja na MOD forum Longju2 jak i rekrutacja na TuTorów Shinsoo i Jinno.

Więcej informacji na ten temat znajdziecie na forum servera Longju2! (board.longju2online.pl)

Opublikowano

Co to ma do rzeczy? Najwięcej chciał zdziałać na serwerze, a najmniej mógł. Jedyna normalna osoba w ekipie, dzięki której ten serwer mógł się wybić, jedyna szanowana przez graczy, ot co. Reszta wchodzi, zrobi zuo z metkami 90+, których nikt nie mógł zabić i wychodzi. Tyle. serwer miesiąc góra.

Opublikowano

Takie jest Twoje zdanie którym chcesz zaszkodzić serwerowi... a to ma to do rzeczy, że skoro nie ma gm to skąd może wiedzieć co się dzieje na servie?

Opublikowano

To jest prezentacja waszego serwera, powinieneś być otwarty na pozytywne i negatywne opinie. To, że wyrażam negatywną opinię na jego temat, bo wiem jak tam jest, byłem 'stałym graczem', nie oznacza że chcę zaszkodzić serwerowi.

Wiedział jak było wcześniej, uhh.. Parę dni wczesniej, wielka rożnica. Dodatkowo ja też wiem jak jest ze strony graczy. Dla przykładu, kumpel wysłał za 8000 sms , kupił zwierzaka w IS. I ani sm, ani zwierzaka. Napisał na forum, zero odzewu. Napisałem do Ikashiego, olał. Proste - serwer do dupy. Taka jest moja opinia, możesz bronić itp, ale sam pewnie nie wiesz jak jest na serwie, bo chcesz go tylko wypromować.

Opublikowano

Dobra panowie nie sprzeczać się.

Teeziu wiem ile pomogłeś dla serwera, udostępniając nam swoje forum i za to dziękuję.

Teraz pracujemy na własnym forum.

Opublikowano

Dakshanti spokojnie, nie wspomniałem nic o tym, że bez żadnych informacji zmieniliscie adres forum. Pewnie gdybym nie zauważył, to do dziś byście mieli u mnie darmową reklamę.

Opublikowano

No to mogłeś mnie poinformować o tym. Jeżeli ty to Ikashi to serio - dziecinne zachowanie. Mieliśmy zawartą współpracę, zlałeś. Wolą czytelne forum, na dziurawym skrypcie i zripowanym skinie od Ip.Board? No proszę Cię, hehe.

Opublikowano

Dla Ciebie to mogę być nawet Twoim kochanym Quvertem:)

Wyobraź sobie, że ludzie wolą to forum co mamy teraz niż to Twoje:) a co do info dla Ciebie to nie ja od tego jestem:)

Opublikowano

No, 87 użytkowników - 82 Tematów - 210 Postów (1.05 Postów dziennie)

Najnowszy użytkownik: naiMADos.

Trzymacie poziom 1 posta na dzień, uhh..

Prawda jest taka, że serwer upadnie prędzej czy później. Wiem co mówię, bo przegrałem tam pewnie więcej czasu niż ty. W ciągu mojej 2 tygodniowej gry odeszło z 15 stałych graczy. Graczy On-line 36

heh, wiecej mam na serwerach cs'a..

Opublikowano

Jak dla mnie to może być i online 1 osoba i to ja:) przecież to nie Ty płacisz za dedyka więc w czym problem? jakoś to przeżyje, że ludzie wolą servery easy na których gra setki dzieci lub server zrobiony pod is...

Opublikowano

Lazerek sęk w tym, że serwer z dnia na dzień jest co raz mniej odwiedzany przez graczy. Dla przykładu, 16 listopada grało po 110 osób, 23 listopada 90 osób, później już masakryczny spadek do 50.. Nie ma żadnej przyjemności z gry gdzie do większości rzeczy potrzeba dla przykładu pereł, a nikt ich nie sprzedaje, bo nikogo w ogóle na serwie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...