Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quuvert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak każdy będzie myślał tak jak Mateuszw to nikt nie będzie grał, z tego co zauważyłem mało graczy przybywa. Serwer ogólnie dla mnie za łatwy.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Facky79, zauważmy iż większość ludzi myśli tak jak, ja. Odstarasza ich to, że mało graczy.

Moja propozycja jest taka, aby zrobić nową prezentację i rozpromować ten serwer na yt, facebook'u itp.

Opublikowano

Rejestracja dziś 11:54 i tylko w balantii się wypowiadasz pozytywnie ^^

Dziecko nawet nie zagrało na serwerze a komentuje, pokaż mi to eq z navi, bo nawet GM'owie nie mają takiego eq.

Opublikowano

Zależy też jaki masz system jeśli win 7 to musiałbyś uruchomić plik Longju2.exe ze zgodnością systemu i/lub jako administrator. Przypisać do wyjątków w zaporze systemowej lub ją wyłączyć.

Opublikowano

chujnia eq navi

No a jak! Wystarczy napisać do Gm o eq z navi i daje od razu...

Ogarnij się jedyne postacie z eq navi to postacie GM'ów.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Moja taka mała propozycja do administracji. Może jakiś mały pakiecik eventów na rozruszanie serwera, np. zuo, ox ?

I jeszcze jedno takie pytanie, serwer posiada własnego team speaka ?

Opublikowano

Co do TS to możliwe, że w niedługim czasie może być, ale nie obiecuje na 100%.

Co do OX jesteśmy w trakcie układania pytań, do piątku powinny być gotowe, a wtedy w sobotę lub w niedzielę Konkurs OX.

Opublikowano

Zrobcie prezentacje na priv-metin2 bo nie ma a ja cos nie moge zrobic..

5082c.jpg

34421.gif

SET Z OSTATNIEJ IMPREZY

Jeśli pomogłem daj + :)

Serwer na którym gram Gondormt2 ZAGRAJ !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick Na Privach: xDIXONx

Opublikowano

hmm ciekawe czemu osoby czekające na "Palantie'' piszą w temacie że jest eq z navi

hmmmmm ...

Nie wiesz ? Po to żeby zniszczyć dobrą opinie naszego serwera, skoro serwer na którym chcieli grać ma zrytą opinię.

Jest zrobiona i czeka już kilka dni na zatwierdzenie przez moderatora.

Opublikowano

Jest dodana, ale nie dość że czekałem 3 dni aż ich administator zaakceptuje moje konto na ich szanownym forum, to teraz czekam chyba 4 dzień aż zaakceptuje temat ;<

Ile srednio osob jest on-line ?;d

Około 150-200 niestety w godzinach szczytowych, na dodatek są rozrzuceni bo mapach jak expią, i są 4 ch przez co wszystko optycznie wypada gorzej ;D

Opublikowano

Uprzejmie proszę o skasowanie naszej grafiki, tło logowania, oraz tło wyboru postaci.

Grafikę dla balmora.pl wykonał Castiel, za która mu zapłąciliśmy, oraz posiadam plik .psd, więc proszę o usunięcie jej z waszego klienta.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
Z portali to cie kupili, ty kradniesz czyjeś elementy grafiki to jest to samo. Wiec zamknij ryj i się ciesz że używa twojej grafiki...

Wszystko co wykonuje jest mojego autorstwa i mam na to dowody "amatorze".

A twoje posty ladnie zglaszam i mam nadzieje ze zamnka wam ten cyrk.

Opublikowano
Na co się denerwujesz i wdajesz w dyskusję z graczami ? Napisałem Ci że zgłoszę to, ja o tym nie wiedziałem, na dodatek z góry cię przeprosiłem, tak więc może trochę się uspokój, bo nie ukradliśmy Ci pracy magisterskiej ^^

Dziwne bo nie dostalem zadnej wiadomosci.

Dobrze ja juz skonczylem, mam nadzieje ze nie bedzie wiecej problemow. Jak zobacze ze tlo jest zmienione anuluje zgloszenie.

Opublikowano

Wszystko co wykonuje jest mojego autorstwa i mam na to dowody "amatorze".

A twoje posty ladnie zglaszam i mam nadzieje ze zamnka wam ten cyrk.

Właśnie sam nabiłeś sobie procenty bo nie można pisać postów typu "leci raport".

Co do serwera to zapraszam lepszy team niż na balmorze!

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...