Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quuvert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne bo nie dostalem zadnej wiadomosci.

Dobrze ja juz skonczylem, mam nadzieje ze nie bedzie wiecej problemow. Jak zobacze ze tlo jest zmienione anuluje zgloszenie.

Przepraszam, że muszę ci specjalne postulaty wysyłać, napisałem że zgłoszę i zgłosiłem.Wiadomość napisałem nad postami twoich współtowarzyszy dyskusji, widzę że mój post niestety pominąłeś... Mogę Ci teraz napisać że grafika zostanie zmieniona. Nie została ona ,,ukradziona'' jak to oznajmiłeś a raczej oskarżyłeś nas, tylko zwyczajnie podmieniona na dostępne w internecie, jeśli to są Twoje prace, to może zainteresuj się tym na dostepnych stronach z kąd tego typu grafiki można wziąć ,,legalnie'', a użytkownicy podpisują się pod tym jako swoje i udostępniają.

Tak więc jeszcze raz Cię przepraszam i oznajmiam że to nie była kradzież, a Twoje oskarżenia są troche nie na miejscu, bo jako osoba pełnoletnia za jaką się uważasz przynajmniej na swoim profilu powinna raczej od innej strony do tej sprawy podejść mój drogi, już nie mówiąc o tym że nie powinna wdawać się w dyskusje z graczami tylko raczej z teamem serwera. Nie dość że pochopnie wysuwasz wnioski na temat ,,Twojej'' grafiki, to dodatkowo oskarżasz nas jeszcze o plagiat serwera. Natepnym razem zastanów się 2x zanim coś napiszesz.To po pierwsze.

Po drugie powinieneś napisać do mnie na PW a nie robić tu jakieś wojny, oskarżenia i antyreklamy serwera ^^

Jeśli to by nie pomogło lub bym Cię ignorował, mozesz tego typu posty pisać mi w temacie.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko co wykonuje jest mojego autorstwa i mam na to dowody "amatorze".

A twoje posty ladnie zglaszam i mam nadzieje ze zamnka wam ten cyrk.

Wiesz co to są prawa autorskie ?

Jeśli tak to pokaż nie na focie ze swojego kompa tylko ta focie z logowania na Longju2 gdzie tam jest znak wodny iż fota jest Twojego autorstwa.

Chcesz mieć wyłączne prawa do danej grafiki to stosuj znak wodny.

Na poniższych załącznikach znajdują się grafiki pobrane z neta, brak na nich znaku wodnego i dostępność ich w internecie zezwala na ich pobieranie i wykorzystanie.

http://img37.imagesh...332/loginei.png

http://img197.images...969/selectc.png

Opublikowano
Tylko po to to napisaliscie zeby zaspamic tym zjeba*** serverm B***ora? brakuje wam ludzi to musicie spamic/reklamowac tutaj?

Nie mam nic wspolnego z Bal****.

Robilem tam tylko grafike i na tym sie skonczylo.

Wiesz co to są prawa autorskie ?

Jeśli tak to pokaż nie na focie ze swojego kompa tylko ta focie z logowania na Longju2 gdzie tam jest znak wodny iż fota jest Twojego autorstwa.

Chcesz mieć wyłączne prawa do danej grafiki to stosuj znak wodny.

Na poniższych załącznikach znajdują się grafiki pobrane z neta, brak na nich znaku wodnego i dostępność ich w internecie zezwala na ich pobieranie i wykorzystanie.

Wlasciwie to byl moj blad, tlo wykonalem z rok temu i bylem jeszcze amatorem. Teraz juz nie popelniam tych bledow. Napisalem to co napisalem poniewaz grafika jest moja i bedzie, Jarek ma wszystkie potrzebne prawa do tej grafiki poniewaz wszystko mu wysylalem. Najlepiej bedzie jak skonczymy ta dyskusje bo juz zostala ona wyjasniona. Dodam jeszcze ze nie musisz mi tlumaczyc o tym co ta sa prawa autorskie, poniewaz nie piszesz z pierwszym lepszym uzytkownikiem tego forum. Zapewnie myslisz ze jestes lepszy i wiecej wiesz ale tak naprawde nic o tym nie wiesz i nawet zle to sobie wyjasniles.

Nie bede dalej wam tutaj odpisywal poniewaz robi sie juz z tego spam, mam nadzieje ze jakis Moderator to wyczysci i skonczycie odpisywac i ciagle mnie poprawiac, myslac ze jestescie madrzejsi a tak naprawde polowa z was gowno o tym wie ale i tak pisze swoje.

Pozdrawiam,

Cas93

Opublikowano
Dlaczego Moderator ma to wyczyścić ? Rzuciłeś się o prawa autorskie fotek, a gdy się okazało, że z Twojej winy nie ma ich na tych fotkach, to chcesz wyczyszczenia postów, bo co ? Bo ktoś Cię poprawił, że nie masz żadnych praw, o których tak pisałeś w Swoim 1 poście ?

Mam prawa do tej grafiki.

Skonczylem dyskusje z dziecmi.

Opublikowano

Zbroje hwang są do expa, gdyż DMG otrzymywanych obrażeń w wielu lokacjach wymaga duzej ilośći defa jak i dobrze dobranego PT, sam nie pójdziesz na wieże wygnańców lub v3 bossa. Potrzebujesz do tego przynajmniej 4 osób i buffa a do tego takiego hwanga ^^

przez wbudowany bon na potwory ta zbroja nie sprawdzi się do pvp, co za tym idzie dalej trzeba robić stalki itp. których nie jest łatwo zrobić .

Opublikowano

Uwaga, już jutro na forum pojawi się profesjonalny system gildii oraz samoczynnego wyboru grupy przez gracza.

Z racji, że portal jest zaopatrzony w działy dla graczy Cs'a oraz Mt2 zostanie dodany wybór grupy między :

• Gracz Counter-Strike
  • Gracz Metin2

Dodatkowo grupa Gracz Metin2 zostanie upoważniona do tworzenia grup / gildii na forum, będzie mogła zapraszać do nich członków oraz dyskutować ( coś typu forum ). Leader będzie miał ogromne pole do popisu, poczynając od utworzenia grupy poprzez tworzenie działów, zapraszanie i ustawianie pozycji graczy kończąc na ukryciu jej tylko dla osób zaproszonych. Oczywiście to dopiero początek tego co tam znajdziecie, jutro kończymy prace nad całym systemem i prawdopodobnie już wtedy ruszy! Będzie to pierwsze takie rozwiązanie w tej tematyce.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Warto też dodać, że forum na portalu pro-gamming nie zostało zrobione, gdyż się ,,sprzedaliśmy'' jak to piszecie, zrobiliśmy to dla większej reklamy od strony userow pro-gamming i dla innowacji możliwych do przeprowadzenia na forum Invision Power Board zaprezentowanych powyżej.

Opublikowano

Dzisiejszy event zuo

18720060213511916973.jpg01050401647182354713.jpg

I exp

93677606342724798021.jpg87496015406706609996.jpg

Hej,

Dziś na forum pojawił się system gildii. Jego specyfikacje możecie zobaczyć przechodząc na zakładkę "Gildie" w nawigacji forum.

Opiszę działanie systemu.

• Każdy może utworzyć gildię korzystając z przycisku stworz.PNG

Przerzuca nas na następującą podstronę :

gildiatworz1.PNG

Gdzie uzupełniamy wszystkie pola, następnie przechodzimy dalej gdzie importujemy logo / bannery. Zapisujemy i otrzymujemy stronę główną gildii :

stronaglowna1.PNG

1. Zarządzaj grupą, wszelkie edycje związane z grupą. Akceptacja nowych członków itp. Panel Administracyjny.
  2. Edytuj stronę, zmień wygląd strony.
  3. Zaproś nowych członków
  4. Opis gildii
  5. Informacje dotyczące gildii

Możemy dodawać newsy, widoczne dla wszystkich członków:

newsy1.PNG

dodajnewsa.PNG

Dodatkowo screeny z panelu admina.

panel.PNG

panel2.PNGpanel1.PNGpanel3.PNGpanel4.PNGpanel5.PNGpanel6.PNGpanel7.PNGpanel8.PNGpanel9.PNG

Dodatkowo

oczekuje.PNG

zarzadzajstronami.PNG

listagildi.PNG

Opublikowano

Chetnie zagram ale nie moge klijenta sciagnąć