Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BoL Studio - jedyny cheat do League of Legends.

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ward jump - jak przytrzymujesz okreslony klawisz to katarina stawia warda w miejscu kursora i uzywa na niego shunpo (cala ta akcja trwa nie cale 0,01 sekundy wiec jest to swietny sposob na unikniecie gankow) - działa to również na miniony i sojuszników

autoCS - automatyczne farmienie z Q

autoKS - jak sama nazwa wskazuje KS - killsteal.

czyli auto ks chodzi o to ze jak jest grupka to bede caly czas ksul kille?

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tylko masz skille którym możesz dobić killa to dobija, a dzięki pasywce katariny możesz to robić ciągle jeśli nie walniesz combo ofc.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to wszystko zrobić? Ściągnąłem auto ignite, wciskam "I" w czacie gry pojawia się napis "AutoIgnite ON", biję kolesia, ma bodajże 200 hp a Ignite się nie włącza, co zrobić?

Jeszcze jeden problem, będąc w grze klikam Shift i nic się nie dzieje, a powinno wyskakiwac menu, o co chodzi?

Opublikowano

A będzie to na jakiś określony czas za darmo?

ta od 21 do next update, a potem znow pewnie 5 dni bez bota... wkurza mnie to ze oni przyjmuja tylko paypal i ukash a obu form platnosci nie mam jak wykonac

@bota mozna kupic za PayPal tylko

kupilem PSC nie mozna ale to nie doczytalem w ich temacie.no to okej kupilem ukash bo niby tym placic mozna pisze do admina ze mam ukash a ten co do mnie:

sory temat przeterminowany.placic mozna tylko juz poprzez PayPal jaja sobie tam robia z ludzi

taka przestroga

Opublikowano

polecieli w chu.. nie zdziwie sie jak jutro bedzie ze dostep 23.01.2013

. Nikt nie polecial. Chu.. Ogarnij sie czlowieku.modmpoczatku byla w bocie data 22.01 wiec zamknij ryj i czekaj spokojnie na update, i ciesz sie ze w ogole autor chce udostepniac go za darmo
Opublikowano

. Nikt nie polecial. Chu.. Ogarnij sie czlowieku.modmpoczatku byla w bocie data 22.01 wiec zamknij ryj i czekaj spokojnie na update, i ciesz sie ze w ogole autor chce udostepniac go za darmo

nie chce nic mowic ale trzeba ostro

po co wyrazasz opinie jak nie wiesz?

poczatkowo bylo na 21 a 20 zmienili na 22

nie wiesz to sie nie wyrazaj

Opublikowano

Było 22, pozatym nie podoba się to nie używaj. I jak ktoś napisał naprawdę lepiej ciesz się że jest darmowa wersja, bo może niedługo zniknąć.

Opublikowano

prosiłbym o naprawienie fotek z posta głównego ( najlepiej wrzucić je na imageshack )

@EDIT : to co pobrałem to mam sobie trzymać na pulpicie czy wrzucić do folderu z LoLem? nic o tym nie jest napisane więc wolę spytać ;D

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

prosiłbym o naprawienie fotek z posta głównego ( najlepiej wrzucić je na imageshack )

@EDIT : to co pobrałem to mam sobie trzymać na pulpicie czy wrzucić do folderu z LoLem? nic o tym nie jest napisane więc wolę spytać ;D

jak chcesz to na pulpit, ja mam w folderze na pulpicie

Opublikowano

wiecie co jest nie tak ze nie włancza sie? za któryms razem się udaje zaktualzować i jest napisane please relaunch a potem sie zamyka. w menadzeże zadań proces znika. na forum bota sie uprzednio zalogowałem, grę jak rozumię mieć mam wyłączoną.

Opublikowano

instalowałem wszystko co sie dało i o czym mówili to jest: Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsoft .NET Framework 4.5, wyłąnczyłem zaporę i antywirusa AVG 2013, a nadal nic! zresztą i tak miałem poinstalowane wczesniej widocznie wszstko bo bol działał bez robienia tych zeczy o których tu piszę a teraz nic. już nie mam pojęcia co dalej robić pomoże ktoś? zawsze w menadzerze zadań po 2 sekundach proces bol studio znika a powinien sie pokazać okienko logowania lub programu. co mam zrobić?

Opublikowano

to ja nwm co ja mam zrobic zamienia mi plik exe na plik old

Też tak miałem tylko dodatkowo wyskakiwał mi komunikat od AVG, że działanie zostało zablokowane. U ciebie kompletnie nic się nie wyświetla?

Opublikowano

włączam i wyskakuje mi bol updated please relaunch i gdy klikam ok ten plik bol studio którym sie uruchamia zmienia ikone z exe na old i nie można go odtworzyć antywira tez wyłączałem nwm co zrobic:(

Opublikowano

odinstalowałem nawet antywirusa, wyłączłem zaporę windows. poinstalowałem masę jakiś dodatków (zupełnie niepotrzebnych) i nadal nic! kurcze cały czas po włączeniu proces zaraz znika. jest napisane ze się zpatchował, uruchamiam ponownie i nic. już wyczerpały mi sie wszystkie pomysły, czasu nawet nie liczę. może ktoś się lepiej na tym zna i by pomógł? byłbym bardzo wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...