Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybka metoda wyjścia z EloHell metodą FliPL :)

Fli_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, słowem wstępu: Ja wciąż jestem w EloHell, więc jeśli moja wiarygodność cię nie satysfakcjonuje,

nie czytaj, na końcu poradnika pokaże parę ssów potwierdzających moją teorię szybkiego wyjścia z EloHell

:)

Zaczynajmy.

1. Trochę ogółów

EloHell to taki poziom elo, w którym znajduje sie mieszanina trollów, afkerów, rage kidów i pozostałych graczy, którzy tak, jak ty chcą wyjść z tego przykrego dla życia przedziału. Ja sam w elohell przesiaduję już od 150 meczy rankingowych. Na początku motałem się, chciałem carować gry jednak nie tędy droga. Specjalnej komunikacji z drużyną też nie ma co szukać, pozostaje nam jedno. Nie robić wszystkiego aby wygrać ale robić wszystko aby ułatwić drużynie zwycięstwo.

Za każdym razem musisz zdać sobie sprawę, że nie tylko ty chcesz wygrać mecz, każdy z pozostałych członków drużyny chce wziąć grę w swoje ręce, pozostaje tylko ten jeden łamaga, który jest do tego przeszkodą - ty :D

2. Support nie jest ani nudny ani zły

Aby uniknąć sprzeczek już przed meczem, co jest chyba najgorszą opcją, deklarujemy się jako support. Warto rozegrać się tą szlachetną profesją kilkoma normalami, ponieważ gra jako wsparcie nie jest tak łatwa jak sie wydaje. Polecam wybierać w pełni ofensywnych supporterów, jak leona, shen, blitcrank czy nawet nunu (ja gram blitzcrankiem). Jakie są tego zalety?

-Każdy z pozostałych członków drużyny unika niepotrzebnych tarć między innymi członkami, ponieważ zazwyczaj nikt nie chce supportować, pozostaje mu do wyboru profesja, która może coś zdziałac w grze (a przecież support nie jest wart mniej :) ), skupia się więc nie na wymyslaniu argumentów, dlaczego miałby być kimś innym niż support tylko na wybraniu takiej postaci, jaką gra najlepiej

-Skromna postać supporta w rzeczywistości ma do wykonania kawał ciężkiej pracy, pilnując widoku na rzekę, uprzykrzając życie przeciwnemu adc, udaremniając ganki aż wreszcie do heroicznej pracy w tfie - tutaj trzeba wykazać się spostrzegawczością, powiem o tym niżej.

3. Podejście psychiczne

Na początku opowiem wam historyjkę, jaka mnie spotkała na jednym z elohell rankedów. Nasz kassadin strasznie sfeedował katarinę na midzie, stała się maszynką do zabijania. Solo top i jungler przez bite 5 minut wyzywali kassadina od nupów, i innego syfu tak, że ten przestał grać. Posypał się blame w jego stronę vol.2 że jest rage kidem CDN.

Jak widać wcześniej pisałem że sprzeczki to najgorsze co nas czeka, ponieważ nie każdy potrafi olać wyzwiska innych. W tym przypadku kassadin na prawdę starał się dobrze grać, jednak nie ma w LoLu gracza, który w 100% gier jest tak samo dobry. elo_kid_toper i elo_kid_jungler o tym nie wiedzieli i wyzwiskami spowodowali, że kasadin się zwyczajnie wku*wił i odszeł od komputera zostawiajac drużynę w potrzasku, a widząc to, elokidy jeszcze bardziej go wyzywały. Teraz ciąg dalszy :)

Do akcji wkroczył supporter, który wytłumaczył niewiedzącym, że przez blame kassadin opuścił grę i to nie jego wina, że przegrywamy lecz ich. Poparte niezbitymi dowodami stwierdzenie bez oporów trafiło do agresorów, a support napisał na chacie "Kassadin please come back, nobody will blame u again". Po 3 minutach kassadin sie ruszył, i wierzcielub nie, wygralismy, bo katarina owszem naffedowana, ale jest nikim w obliczu stun-knock_up_silence blitzcrank, który w kazdym tfie po 0.5 sekundy przerywał jej ultimate :)

Jaki jest tego wniosek: Jeżeli widzisz, że zaczynaja sie wyzwiska i przekleństwa, staraj sie złagodzić sytuację, ponieważ każdy z nas będąc zbulwersowanym gra mniej efektywnie i traci zapał do gry.

4. Faza przesiadywania na linii

Od początku gry nie mamy łatwego życia. Abe jeszcze bardziej zapewnić druzynie zwycięstwo musimy jak najbardziej przykładać się do asystowania przy zabijaniu. Inni członkowie (ci spoza kręgu rage kidów, trollów etc) widząc, że non-stop latamy z wardami, skutecznie outfarmimy przeciwnego adc i co kilka chwil stwarzamy bezpośrednią szansę na zdobycie killa bardziej przyłożą sie do gry. Pisałem aby brać jak najbardziej ofensywnego supporta, ponieważ w elohellu praktycznie nie trafiamy na graczy którzy przyciągnięci przez blitza potrafią ten fakt obrócic na swoją korzyść. starajmy się więc jak najczęściej stwarzać sytuacje osłabienia przeciwnika tak, aby nasz adc mógł zadac mu obrażenia - niejednokrotnie skończy się to asystą dla nas, a killem dla adc. nie bój się także zabijać twoim supportem, w sytuacji kiedy adc nie jest w stanie dobić wroga albo musi po prostu uciekać, a ty możesz dokończyć dzieło za niego - zrób to. Nie zostaniesz wyzwany od kserów, wręcz przeciwnie, może nawet zobaczysz na chacie "gj" skierowane do twojej osoby :) W fazie lane'owania musisz starać się jak najbardziej ułatwić życie swojegu caremu, pamiętaj - bardziej sfarmiony i naffedowany adc niż wroga to solidna porcja dmg w tfie.

5. Symfonia team fight'u

Team fight to jeden z najwazniejszych momentow gry - dochodzi do zmasowanej walki dwóch drużyn. ta, która wyjdzie z niego zwycięsko zyska czas na przechylenie szali zwycięstwa na swoja korzyść, lub nawet na zwycięstwo. Jeden dobrze rozegrany team fight potrafi nie raz zadecydować o wyniku meczu. Tutaj rola supporta staje sie jeszcze ważniejsza: dzięki umieszczaniu wardów można przewidzieć kiedy, skąd i gdzie zaatakuje wróg a dzięki przedrostkowi "off" w wyrazie offsupport ty będziesz mógł ułatwić zwycięstwo. Musisz pamiętać na początku o kilku ważnych kwestiach:

-Ty nie walczysz, więc musisz poświęcić swój czas na utrudnianie walki przeciwnikowi, coś w rodzaju partyzantki: taki blitzcrank plącze się po pod nogi, tu podrzuci, tam przyciągnie a na końcu przerwie czyjeś ulti silencem. Nie bój się wejść w sam środek walki, twoi sojusznicy widząc, że inicjator jest już między wrogami nie zawsze za nim wejdą, to taka zagrywka psychiczna, kiedy mamy za mało czasu na decyzję - wachamy sie. Zrób wszystko, aby twoi sojusznicy nie mieli wątpliwości w kwestii wsparcia tanka w walce :)

-Pamiętaj, że masz summoner spell, jakim najczęściej jest exhaust albo heal. Tym drugim możesz wywrzeć wrażenie psychiczne na wrogu, które podpowie mu, że zabrali wam mniej hp niżby sie wydawało i cień zwątpienia wkroczy w ich głowy... będąc w posiadaniu exhausta rzuć go na najbardziej dającego się we znaki wrogiego championa, spowoduje to, że na kilka chwil jego obrażenia będą warte tyle co nic. Nie bój się także rzucić tego wspaniałego spella na wrogiego tanka czy supporta - kiedy to jest konieczne.

-Jak już wspominałem, musisz być bardzo uważny i widzieć kiedy przeciwnik kastuje zaklęcie, które ty możesz zniwelować, np ultimate zywego karthusa czy katariny może przerwać najprostsze przesunięcie, mały stunek czy silence a zaoszczędzi to twojej drużynie masę obrażeń. To samo tyczy sie fiddlesticksa czy kennena, ja blitcrankiem zawsze flashowałem poza teamfight i takiego napaleńca z niego wyciągałem :)

6. Podsumowanie

-Pamiętaj o zagrzewaniu sojuszników do walki i rozdzielaniu konfliktów.

-Staraj się tłumaczyć co robią źle podając im dowody w postaci ich sytuacji (np. nie żyje)

-Warduj tyle ile możesz, wolisz poczekać kilka minut na buty i kupić 4 wardy niż latać szybko a bez wiedzy czy coś czai sie za rogiem

-Obserwuj mapę, pisz ss za np. zaspanego mida, pinkuj "v" jesli ktoś nie reaguje - przynajmniej nie posypie sie blame a delikwent weźmie się do roboty

-Pilnuj języka, nie wyzywaj nikogo

-Jeśli cos spieprzysz nie obwiniaj o to junglera tylko pokornie przyznaj sie do winy

-Staraj się jak najbardzie przeszkadzać wrogiemu ADC w farmieniu tak, aby z biegiem gry róznica między nim a twoim ADC rosła

-Stunuj/slowuj/przerzucaj/podrzucaj/przyciągaj wroga jak najczęściej

-Kiedy wrogi jungler zaatakuje nie uciekaj pierwszy lecz utrudniaj pościg za ad carry, oczywiście w miarę mozliwości

-Namawiaj druzynę na zabijanie KAŻDEGO smoka w grze, 985 golda (ze smitem) dla drużyny piechotą nie chodzi :)

-W team fightach nie stój z tyłu, jesteś offsupportem, może nie masz kosmicznego dmg, ale masz CC (crowd control = kontrola tłumu = każdy skill który utrudnia/uniemozliwia wykonanie przecinikowi jakiegoś ruchu)

-Namiawiaj sojuszników do wybierania postaci które albo mają CC albo dysponują Obszarowymi umiejętnościami - te dwie właściwości skillów potrafią zmienić grę

-Pamiętaj o kupowaniu itemów z aurami (czyli bonusami rozdawanymi sojusznikom w poblizu)

-Pamiętaj o odpowiednim uzywaniu w tfach umiejętności itemów, np shurelii czy omena

-Mimo niekorzystnego rozwoju sytuacji zachęcaj druzynę do wysiłku nie przez wyzwiska ale przez np. wyzwania (nie myl z wyzwiskami)

-Niech moc będzie z tobą :)

7. Kilka ss'ów

Poniższe zdjęcia prezentują grę moje wyniki grając według powyższego poradnika

b86a679d0714e.jpg

Statystyki gier rankingowych blitzcrankiem jako support

87ad2c5f8be6a.jpg

197c33670e399.jpg

10 moich ostatnich meczy, bez fotomontażu, bez wycinania przegranych a wszystko to w około dwa dni

A tu moje aktualne elo, najnizsze jakie miałem to ok 700

00e4780a9cbf4.jpg

A tutaj ssy uzytkownika

ProEloGamer3, nie grał supportem, ale zgodnie z powyższymi poradami :)

byps.jpg

fnme.jpg

shgi.jpg

dylz.jpg

ufzw.jpg

npgt.jpg

ssy poprawione, przepraszam za pomyłkę.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to akurat był fotomontaż dla jaj, zaraz wrzuce oryginał. Przepraszam za pomyłkę i dzięki za zwrócenie uwagi :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

w punkcie 4 piszesz że za dobicie przeciwkinów gdy twój adc nie może to możesz zobaczyć "gj" ja wczoraj jak grałem tarickiem zdobyłem podwójnego killa bo adc padł i cały team od nupków wyzywali

@edit zmien sobie że to nie jest juz 10 a 4 ostanie mecze

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Chodziło mi tutaj o tą część graczy którzy nie zaliczają się do rage kidów, trollów etc :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Jeśli chodzi o ofensywnych supportów brakuje mi tu Tarica i Alistara.

Oba picki są dobre do agresywnej gry na linii.

Co do "Namiawiaj sojuszników do wybierania postaci które albo mają CC albo dysponują Obszarowymi umiejętnościami - te dwie właściwości skillów potrafią zmienić grę" - to bym się zastanowił. Moim zdaniem lepiej niech picknie postać którą mainuje bądź gra dość często niż namawiać go do wyboru postaci którą nie grał lecz ma CC/AOE.

​Supportem trzeba lubić grać, ale trzeba też wziąć pod uwagę że jeśli nie dostaniemy linii na której się czujemy dobrze, to lepiej picknąć tego supporta i PRÓBOWAĆ coś ugrać, niż grać duotop/duojungle i psuć grę innym.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Poradnik nawet ciekawy, madrze napisany, niby kazdy twierdzi tak jak opisujesz ale w rzeczywistosci nerwy puszczaja i zaczyna sie trashtalk.

Nie zgadzam sie tylko co do punktu 1 i 2, pchanie sie na sile na supporta to tez nie zawsze dobry pomysl, chyba ze naprawde twoja main pozycja.

Opublikowano

Jak pokazują moje ssy, nie pchałem się na siłę na supporta, 2 UP o tym traktuje rada, aby starać się łagodzić spory między członkami drużyny, ja wygrałem pod rząd do tej pory w ten sposób ok 15 rankedów, i jeszcze nie spotkałem się z duotopem i duojunglą.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Ja osobiście, kocham grać supportami. Nie muszę się martwić o farme, kille etc. Innych ludzi też zachęcam - Raz zagrałem,spodobało się i tak gram. Bardzo lubię pomagać innym ;)

Co do tutoriala;

Bardzo dobry TuTek, lecz szczerze powiedziawszy elo hell nie istnieje, to jest tylko wymysł graczy, którzy są na tym elo, bo nie potrafią scarrować gry. Skoro zasługujesz na te twoje 2,5k elo, to i tak się wybijesz. Skoro masz trolle w teamie, pomyśl o tym innaczej " W przeciwnym teamie może być 5 trolli, u nas maksymalnie 4 " :)

Mam nadzieje, że ten tutorial pomoże się innym wybić, ja osobiście jestem w tym "elo hellu", aczkolwiek od 3 sezonu to się zmieni. Kiedy zacząłem grać rankedy, dopiero wbiłem 30 lvl, elo boosta zmarnowałem na porażki :D Grając supportem zyskałem: 13:1 . Tak... 1 porażka 13 zwycięstw supportem. Polecam supportów ;D

Opublikowano

byps.jpg

]fnme.jpg

shgi.jpg

dylz.jpg

ufzw.jpg

npgt.jpg

W między czasie grałem parę normali z kolegami ,dlatego nie ma 7 wina pod rząd (też varusem ,25-10 chyba i quadra ;*) ^^ <szpam>

TuT dobry przyda się wielu osobom ,może da im trochę do myślenia ,a elohell nie istnieje ,jeśli ktoś czegoś chce to może :)

edit : Już 9 pod rząd jutro cisnę kolejne;D

edit2 : 10 z rzędu ,zaraz cisnę kolejne :)

edit3 : 11 ,nie ogarniam ,co się dzieje ;D

edi4 : to idziemy do przodu ^^

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Poradnik uświadomił mi że czasami warto zagrać supportem . Bardzo dobry , niezłe wykonanie no i co najważniejsze znakomita treść . Teraz jak się na tym dłużej zastanowić to faktycznie masz rację .

Chyba sam zacznę od 3 sezonu grać gry rankingowe supportami . Jednym słowem wielkie GJ.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Gdzieś tam napisałeś, że jak zabijemy supportem to napiszą nam GJ, wcale nie :> Zawsze jest ,,OMG NOOB SUPPORT HAVE KILL !! AAAAA I LEAVE'' ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wierz mi nie zawsze ;) Robią to tylko kidy, które sa przekonane o swojej nadludzkości, i że nawet będąc na drugim końcu mapy ten kill miał być ICH, najlepiej jeśliby ofiara przyleciała prosto pod nogi :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Gdzieś tam napisałeś, że jak zabijemy supportem to napiszą nam GJ, wcale nie :> Zawsze jest ,,OMG NOOB SUPPORT HAVE KILL !! AAAAA I LEAVE'' ;]

Dokładnie :D

Widzę że mój AD Carry nie ma ŻADNYCH SZANS na zabicie bo jest za daleko nawet flashem albo coś to nie da rady to ja go suppem musze ubić a potem carry " FCK THIS SH!T I LEAVE SUPPORT STEAL MY KILLS" :D

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Niejednokrotnie zdarzaja sie takie sytuacje, wtedy wystarczy zazwyczaj zadać pytanie: "How could you kill him, without any chanses to chase/get closer to him?" Albo stwierdzić, że ten kill pójdzie w wardy na całej mapie :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

mówisz że nie chodzi o carrowanie, a wg mnie jednak chodzi

oto moj winstreak (ostatni mecz troche malo killi, ale dmg robiłem)

1352493571-U709505.png

wszystkie te rankedy były z góry przegrane, ale jako że miałem zajebistego supporta w każdym meczu, rozwalałem wszystko.

gdy enemy carry miał 3 itemy, ja miałem 5, tu nie chodzi o komunikacje z teamem, trolle mają w dupie co piszesz, obchodzi ich tylko zwycięstwo w ICH sposób, nie tak jak Ty im mówisz bo przecież oni są pro. wracają się do bazy po wygranym teamfightcie itd.

pisząc na czacie i zachęcając idiotów, nie wiele zdziałasz bo oni i tak pewnie dają z siebie wszystko.

btw, jeden mecz co miałem najlepsze staty, wygraliśmy z wynikiem 50/60, nie zrobiłem screena bo zapomniałem, ale każdy w moim teamie miał staty na minusie

Opublikowano

nie masz racji mówiąc, że chodzi o carowanie, czemu?

wszystkie te rankedy były z góry przegrane, ale jako że miałem zajebistego supporta w każdym meczu, rozwalałem wszystko.

No własnie, gdyby nie support to bys nie carrował, a sam support chocby skały sra*y a mury sie sypały też by nie wycarrował gry, więc pomagał druzynie :) Jesli chodzi o idiotów, na prawdę, mam troche psychologii za sobą i wiem, że nawet kompletny idiota który dając z siebie wszystko ma staty na minusie to po słowach zachęty przynajmniej nie popadnie w totalny troll i feederstwo :) więc "czułe słówka" nie są strata czasu, a to tylko na czas wyjścia na poziom conajmniej komunikatywnych graczy, nic do stracenia, oni i tak zapewne zostaą u siebie a ty bedziesz miał to, czego chciałeś. Pamiętaj, nic cię to nie kosztuje więc zawsze możesz chociaż spróbować, a nóż dzięki temu wygrasz ?

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie ma "Elo Hell".

Idioci, trolle, feederzy są i będą na każdym elo(widziałem u brejdaka na 2k elo pełno trolli).

Wystarczy, że nie spodoba się jakiś pick itp. a już jedzie po tobie, twojej rodzinie(nienawidzę tego).

Perma bany dla takich panów lub na IP innego rozwiązania nie ma.

Gdyby w grach online chodziło w większej części o komfort gry to nie byłoby takich graczy już w tej grze ale oczywiście chodzi o pieniądze (idioci bardzo często wklepują kasę na gry).

Opublikowano

Gdyby w grach online chodziło w większej części o komfort gry to nie byłoby takich graczy już w tej grze ale oczywiście chodzi o pieniądze (idioci bardzo często wklepują kasę na gry).

Jakby chodziło o pieniądze to już dawno do kupienia za RP byłyby boosty typu "+50 AD i +50AP na 1 lvl" albo RP runki dające 5 ap co lvl

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Elo hell nie istnieje. Dziękuję dobranoc.

/po 150 rankedach nawet nie ma co oceniać elo, zagraj ze 400-600 i dopiero wtedy będziesz oscylował na elo na jakie zasługujesz (przynajmniej w danym czasie)/

Opublikowano

Przyjemnie czytało mi się poradnik, rzeczywiście support odgrywa ważną rolę w teamie, ale co do tej agresywności.. Mhm.

Trafisz na kontrę i już nie ma co szarżować, z resztą sam jako support nic nie zrobisz - widocznie miałeś dobrych adc.

Ktoś napisał o alistarze.. Alistar jest lepszy moim zdaniem na junglę (przynajmniej jeszcze teraz), jego ultimate wręcz nakazuje nam divować takiego mida czy topa.

Na bocie bez feda nic nie zrobi, będzie warzywem i w late game będzie znaczył tyle co nic.

Za poradnik oczywiście się lajk należy, ale co do tych meczy.. Lepiej jakbyś po prostu podał na jakim elo obecnie się znajdujesz, byłoby to bardziej wiarygodne.

Opublikowano

Uhm, co do EloHell - istnieje, czy nie, każdy ma swoją teorię, mam kilku znajomych na elo 1700/1800/1900 po masie rozegranych meczy i oni twierdzą inaczej :) Ja twierdzę, że EloHell jednak istnieje, bo na wyzszym elo rzeczywiście zły pick może być powodem do porażki, a taki troll ma uzasadnienie, a tu, na dole trolle są "ot tak, za nic" :)

up. nie podałeś mi ani jednego kontrargumentu, więc nie mam się jak z tobą spierać :)

No i zdjęcie elo w spoilerze już jest.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Ja osobiście, kocham grać supportami. Nie muszę się martwić o farme, kille etc. Innych ludzi też zachęcam - Raz zagrałem,spodobało się i tak gram. Bardzo lubię pomagać innym ;)

Co do tutoriala;

Bardzo dobry TuTek, lecz szczerze powiedziawszy elo hell nie istnieje, to jest tylko wymysł graczy, którzy są na tym elo, bo nie potrafią scarrować gry. Skoro zasługujesz na te twoje 2,5k elo, to i tak się wybijesz. Skoro masz trolle w teamie, pomyśl o tym innaczej " W przeciwnym teamie może być 5 trolli, u nas maksymalnie 4 " :)

Mam nadzieje, że ten tutorial pomoże się innym wybić, ja osobiście jestem w tym "elo hellu", aczkolwiek od 3 sezonu to się zmieni. Kiedy zacząłem grać rankedy, dopiero wbiłem 30 lvl, elo boosta zmarnowałem na porażki :D Grając supportem zyskałem: 13:1 . Tak... 1 porażka 13 zwycięstw supportem. Polecam supportów ;D

Nie mówimy tu o liczbie elo rzędu 2000 ... a może nawet te 1400-1500 gracz na takim elo nie zawsze jest w stanie wycarrować grę..

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

W ostatnim odcinku waszego Boga Gimpera sam mówił że nawet dla niego (takiego boga , pro gracza lola za jakiego go uważacie) czasami trafiają sie takie TROLL TEAMY że nawet ON nie daje rady tego wycarry'ować bo jest tzw. właśnie Ty + 4 noobów vs 5 prosów ....

Jak dla mnie : Elo hell było i zawsze będzie , siedziałem tam spory okres czasu w S1 i czasami to mi nerwy puszczały , potrzebowałem kilku tygodniowej przerwy od lola....

Edit: Żeby nie było , nie mam NIC - kompletnie nic - do Gimpera , sam go czasem oglądam bo to jedyny gość który kręci w miarę ogarniętego LoL'a . Chodzi mi tylko i wyłącznie o to że wy jesteście ŚLEPO zapatrzeni w jego teorie . Wcale nie mówię że gość nie gra dobrze , ma po prostu za duży wpływ na waszą opinię ... Zaraz po tym jak zaczęły się filmiki z serii "Ucieczka z piekła" zaczęła się tworzyć OGROMNA armia ślepych ludzi którzy latali z tekstami "ELO HELL NIE MA!!!" a sami siedzą ma 850 elo .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...