Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestie] Prezent dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim!

Sprawa jest prosta - chciałbym kupić prezent dla dziewczyny. Nie napiszę, że nie mam pojęcia jaki, ponieważ kilka pomysłów już mam, aczkolwiek może ktoś wpadnie na lepszy pomysł i podzieli się sugestią. :) Ma 16 lat.

Wszystkie hejty oraz niepoważne odpowiedzi będą zgłaszane jako spam.

Pzdr.

mpc.png

Opublikowano

Daj jej siebie, a nie wymyślasz kurwa nie wiadomo co.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Weteran
Opublikowano

Btw. róża, wiersz, coś co da się zapamiętać na długo.

Przykładowo mój przyjaciel wziął swoją dziewczynę ze sobą na most, wyciągnął kłódkę z jego i jej inicjałami oraz sercem, następnie razem zapięli ją na most i wyrzucili kluczyk do wody, dziewczyna płakała ze szczęścia nawet 30 min po tym zdarzeniu :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Btw. róża, wiersz, coś co da się zapamiętać na długo.

Przykładowo mój przyjaciel wziął swoją dziewczynę ze sobą na most, wyciągnął kłódkę z jego i jej inicjałami oraz sercem, następnie razem zapięli ją na most i wyrzucili kluczyk do wody, dziewczyna płakała ze szczęścia nawet 30 min po tym zdarzeniu :)

Dobreeee!!

Może kup ok. 100 róż i poukładaj w serce pod jej domem , albo wasze inicjały , (np. X+Y)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Bransoletka z serduszek. + Do tego bukiet kwiatów, o taki: 2eeba96fb8d57407eb9417e.jpeg Zabierz ją do kina,

I jeszcze fajny pomysł na prezent.

Choco telegram ! :D

Podaje link do stronki, pewnie znajdziesz co potrzeba. :)

http://czekoladowytelegram.pl/do/chocotelegram

Opublikowano

Proponuje: Naszyjnik jakiś ładny z serduszkiem albo coś w tym stylu, Perfumy jakieś ładne żeby pięknie pachniały,Lub jakiś pierścionek (nie zaręczynowy) taki jakiś co są "Mode"

BTW

Ile chcesz wg przeznaczyć na prezent ?

@Edit

200 Postów

Opublikowano

Hhahaha 2xup rozjebałeś ^ ^

Zabierz ją gdzieś to po pierwsze spędź z nią cały, albo przynajmniej większość dnia zorganizuj jakoś ten dzień, żeby się nie nudziło. Mógłbys kupić jej kwiaty i w ogóle ; )

Chelsea <33

Opublikowano

Na prezent nie mam pomyslu. Ale mam pomysl na jego wreczenie.. jej rodzice na pewno maja kilka par kluczy do domu. Kiedy do niej przyjdziesz, jeszcze przed urodzinami,(weź ze soba meska torbe na ramie!!) podwedz jakies, po wizycie pojdz do sluzarza albo do punktu oferujacego "dorabianie kluczy" aby ci sklonowali , nazywa sie to "dorabianiem kluczy" i kosztuje ok. 10-30zl, po sklonowaniu (najlepiej nie wiecej niz po godzinie) wroc i rozlewnie przepraszajac powiedz ze niechcacy wsuales klucze do torby i oddaj je ze "skrucha" rodzicom. Oczywiscie w kieszeni masz skopiowane kluczyki ;)

i w dniu urodzin, kedy jej rodzice beda w pracy, upewnij sie ze jest w chacie (np. smsem "co porabiasz?"),pojedz do niej (nic nie mow!) i z zaskoczenia otworz drzwi tymi kluczami, i jak zejdzie przestraszona halasem wrecz jej prezent :) bedzie w szoku! A klucze zachowaj do innych niespodzianek ;)

A kiedy jej w domu nie bedzie, bo np. wraca rowno z rodzicami? Zerwij sie ze szkoly, i okolo 12 (na pewno nie bedzie rodzicow ani niej) otworz dom, zostaw prezent na lozku z jakas kartka milosna, i bedzie git ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wyslij jej normalny list do domu z zaproszeniem do restauracji do której pójdziesz wcześniej i zarezerwujesz stolik, wcześniej zapaloną świece i będzie już na stole czekała róża.

Albo zwyczajnie dużego misia ;-)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Pewnie nie masz własnego lokum?

Kup jej dobrą książkę, zabierz do kina albo na kolacje, daj kwiatka. Potem spacer. Nie znam Twojego miasta i nie wiem gdzie można się przejść ale to bardzo miłe. Okraszaj komplementami na temat jej wyglądu, ubioru, oczu, ust. Niech w tym dniu czuje się wyjątkowo :)

Koniecznie dobrze się ubierz. Raz na jakiś czas wypada nawet komuś kto nie ma 30 lat założyć koszule i normalne spodnie.

Życzę udanego wieczoru :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...