Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestie] Prezent dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupiłem dziewczynie na imieniny bukiet tulipanow. Romantyk ze mnie do dupy a to było na podoredziu :D

Ale okazało się dobre, polecam:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

150 zł? Nic trudnego, potrzeba Ci tylko i wyłącznie dnia wolnego - sobota. Zacznijcie np. od 12: kino, lody, kup jej kwiatka, spędźcie dzień razem, zabierz ją na pizze. Uwierz, że za taką kase można dużo zrobić :-)

Nieregulaminowa sygnatura

Bywalec
Opublikowano

kup jej misia (pluszaka) który ma na brzuchu miejsce na zdjecie. np wasze wspólne

.

Opublikowano

Perfumy ale jakieś fajnie nie o zapachu ogórków lub vódki,zabierz ją na kolacje,kup jej dildo wibrator,idz do kina,zamknij się z nią kajdankami i będziecie razem przez cały dzień ^^

Opublikowano

Kup jej murzyna. Nie dość , że dziewczyna będzie zadowolona jak coś za nią zrobi , to jeszcze poczuje coś w środku ; )

Opublikowano

@up

Wiadomo, miłość do manderigona ;> Chyba nie orgazm... beka

Co do tematu to weź ją do jakiejś zacnej restałraci i kup jej jakieś fajne jedzenie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kup jej golarke bedzie sobie golić nogi ( mogę się założycz że się ucieszy ;) ) pewnie ma owłosione te kopyta więc lepiej jej pomóż lub kup jej torebke? , błyszczyk?

PS albo zamów jej 4 tony bigosu aby żarła lub kup jej pasze dla świń kobiety to kochają , co nie Wredna? :D

żarcik :D

/zakaz handlu

Opublikowano

kup jej SM'my , zabierz do m2 i poexp , pomóż jej na OX , załatw spota na red lesie i myślę , że się ucieszy.

Pozdrawiam :3

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Kup jej takie Wibrujące majteczki z bezprzewodowym pilotem, będziesz mógł włączac je jak będzie nieposłuszna :D

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zrób jej dziecko.

Bez kosztów początkowych, a z pewnością prezent zapamięta do końca życia ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Najpierw zabierz ją do kina, później na romantyczną kolację do restauracji.

Spraw, aby ten dzień był wyjątkowy i żeby go zapamiętała.

Chyba że twoja dziewczyna jest materialistką i jak jej czegoś nie kupisz to się wkurzy.

Opublikowano

Może zrób coś od siebie? Coś co zrobisz ręcznie, samemu? Niech zobaczy jak się o nią starasz. Trzeba by było pomyśleć nad tym, nie mam jakiegoś specjalnego pomysłu.

Możesz też dowiedzieć się jakie jest jej hobby (pewnie już wiesz jak to twoja dziewczyna ^^) i kupić coś co ma związanego z tą czynnością np. lubi wędkować to kup jej wędkę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...