Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vae Victus survival 40 slotów każdy ma szanse :) [Dedyk]

Weglowodan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up & 2 up -moje "nieogranięcie" polegało na tym że nie dostarczyłem jedzenia graczowi daniellus14... Grożenie banem? Nie było czegoś takiego - jedynie ogracz daniellus14 ostrzymal muta na 30s za nieodpowiednie zachowanie w stosunku do admina (to własnie o te wyzwiska -tu chodzi - zapomniał dodac iz to on je wysyłał -takie drobne przeoczenie z jego strony ;p )

Co do wyśmiewania się-cały serwer wyśmiał daniellusa14 za to iż groził "zaspamowaniem całego mpc" hejtem w stosunku do serwera.

Dowody? Screeny pojawia się w edicie postu niedługo.

Pozdrawiam i zapraszam ;)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up- Coż - przykro mi że nie potrafisz zrozumieć działania pluginu Factions, który daje również możliwości do niszczenia na terenie przejętym przez Frakcje - oczywiście jeśli ma się odrobinę umiejętności :)

Plugin ten służy temu aby zniechęcać bezmyślnych "niszczycieli" (w stylu przedmówcy... )a jednoczesnie budować mikrospołeczności serwerowe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...