Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vae Victus survival 40 slotów każdy ma szanse :) [Dedyk]

Weglowodan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

Vae victus

informacjeo.png

083.gif Adres IP:s127.csrv.pl:31751
083.gif Typ Serwera:Survival
083.gif Potwory:Tak
083.gif Zwierzeta:Tak
083.gif PvP:Tak
083.gif Premium:Nie
083.gif Sloty:40
083.gif Biala Lista:Nie
083.gif Nether:Tak
083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png
Troche jest :)

ekipab.png
Therion Weglowodan Nishio

infododatkowe.png
Nowy serwer, administracja otwarta na propozycje :)
Czekamy na wasze propozycje...

TNT,Creepery sa odblokowane.

Spokojnie możesz wysadzić komuś chate.

Lubisz okradać niszczyć?

Serwer jest wprost dla ciebie.

Wśród graczy litości nie zaznasz.

Możesz się o tym przekonać wychodząc

kawałek poza spawn.

Administracja odpowie na każde twoje pytanie.

bydawidhard.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam polecam serwer ze względu na miłą atmosferę, dostaniesz odpowiedź na każde nurtujące Cię pytanie, admini służą pomocą .

Tak więc jak najbardziej zachęcam do wchodzenia jak i grania na tym serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przedmówca trochę spamuje ale ma rację - serwer jest bardzo fajny i wart sprawdzenia - dlaczego? Pełne informacje na stronie i na samym serwerze ! (link do strony na serwie)

Zapraszamy :)

Opublikowano

Serwer 7/10 gdyby nie jeden Admin " Therion "

Od administracji nie można spodziewać się wielkiej pomocy

bo muszą mieć " Dowód rzeczowy " podobno z konsoli nic

się nie można dowiedzieć bo zapisuję " Nie więcej niż 1h "

Nishio - Porządny admin ( Na moje ) stara się pomagać graczom

Pozdrawiam LuiL.

Opublikowano

Eventy z Witherami organizowane miałby być w

Mieście gdzie była komnata a o itemach

straconych 7000+ Kratek dalej nie było

żadnej mowy a to że admin zespawnował

nam 20 Witherów w jednym miejscu

a my ich nie chieliśmy więc można

to ująć tak że zmusił nas do eventu.

Opublikowano

NIE WCHODZCIE NA SERWER POGRACIE 5 GODZIN WYLOGUJECIE SIE WROCICIE I WSZYSTKO WAM ZNIKNIE ZAMEK GILDIA RZECZY TAK JAKBY TEGO NIGDY NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE WOCHODZCIE TO STRATA CZASU!!!

Opublikowano

NIe chcieliscie ciagle caly dzien spamowaliscie ze chcecie event. z itemkami to bylo o calym evencie nie tylko na Witherach prze spawnie..

Zapraszamy

Chcieliśmy event na spawnie a pod wieczór

jak było 4 graczy ( nasza gildia i Therion )

Poprosiliśmy o smoka o withery ani słowem

się nie odezwaliśmy na dodatek nie dostaliśmy

doświadczenia ze smoka. Pozdrawiam

Opublikowano

Czuję się wywołany do tablicy więc odpowiadam:

-co do straconych itemów - serwer jest survivalem a nie żłobkiem więc hasełka typu "ej admin -xyz mnie zabił chce swoje itemy bo on mnie zabił!!!" są niezbyt na miejscu... (Co sygnalizował parę postów wcześniej w trochę innej formie Weglowodan)

-co do eventu, o który to spamowano (użycie słowa "proszono" w tym kontekście jest daleko niewystarczające) - tak zorganizowałem takowy, nikogo do udziału nie zmuszałem - jedna osoba teleportowała się dobrowolnie komendą /tpa do mnie i ściągnęła na miejsce eventu pozostałe. Proszono mnie o Enderdragona, gracze dostali go uporali się z nim po czym poproszono mnie o kolejnego, znając zły stan EQ graczy odmówiłem tej prośbie na osłodę dając im do dyspozycji Withery w liczbie 3 sztuk...

-nad zachowaniem kultury i poziomu słownictwa stosowanego na serwerze przez użytkownika DlaCSS (nick serwerowy LuiL) najtaktowniej byłoby spuścić zasłonę milczenia...

Jeśli ktoś ma dość serwerów pełnych płaczących i spamujących przedszkolaków zapraszamy do nas.

I pamiętajcie "Vae Victus - biada pokonanym" !!!

Pozdrawiam

TherioN

Opublikowano

NIE WCHODZCIE NA SERWER POGRACIE 5 GODZIN WYLOGUJECIE SIE WROCICIE I WSZYSTKO WAM ZNIKNIE ZAMEK GILDIA RZECZY TAK JAKBY TEGO NIGDY NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE WOCHODZCIE TO STRATA CZASU!!!

Gdybyscie nie spawnowali witherow na spawnie to cofki by nie bylo.. Sami sobie to zrobiliscie.

Opublikowano

Czytając takie wypowiedzi nie można powstrzymać się od cytowania Terrego Pratchetta który stwierdził kiedyś iż: "Osoby uży­wa­jące wię­cej niż 3 wykrzyk­ni­ków lub pytaj­ni­ków to osoby z zabu­rze­niami wła­snej oso­bo­wo­ści." ...

Wczytanie wcześniejszego zapisu stanu mapy wynikało z tego iż zespawnowane przez graczy Withery zniszczyły dorobek kilku gildii oraz okolice spawnu... Stan mapy przywrócony został nie sprzed "5 godzin" a jedynie sprzed kilku/kilkunastu minut po opisywanym powyżej zdarzeniu.

Pozdrawiam, mam nadzieję że rozwiałem wszelakie wątpliwości odnośnie naszego serwera.

TherioN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...