Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vae Victus survival 40 slotów każdy ma szanse :) [Dedyk]

Weglowodan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie -serwer za sprawą nowych ludzi rozwija się nieustannie - np. na prośbę graczy powstała specjalna ranga dla osób nagrywających u nas filmiki na YT.

Wejdź na serwer-na pewno nie pożałujesz i zostaniesz na dłużej :)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Epicki serwer-grałem zaraz po jego powstaniu i na dzień dobry na spawnie powital mnie smok w ramach jakiego ewentu!

teraz wracam i zapraszam innych.

ave vae victus

Opublikowano

@up -wszyscy słodzą i mają rację -dowód? Hmmm, tyle postów, tylu graczy a jak do tej pory tylko jeden hejter się trafił który jednak nie chciał polemizować i bronić swego zdania... O czymś to musi świadczyć :)

Zapraszamy serdecznie :)

Opublikowano

Czytając takie wypowiedzi nie można powstrzymać się od cytowania Terrego Pratchetta który stwierdził kiedyś iż: "Osoby uży­wa­jące wię­cej niż 3 wykrzyk­ni­ków lub pytaj­ni­ków to osoby z zabu­rze­niami wła­snej oso­bo­wo­ści." ...

Wczytanie wcześniejszego zapisu stanu mapy wynikało z tego iż zespawnowane przez graczy Withery zniszczyły dorobek kilku gildii oraz okolice spawnu... Stan mapy przywrócony został nie sprzed "5 godzin" a jedynie sprzed kilku/kilkunastu minut po opisywanym powyżej zdarzeniu.

Pozdrawiam, mam nadzieję że rozwiałem wszelakie wątpliwości odnośnie naszego serwera.

TherioN

To mnie rozwalilo ;] sry za ortografie ale nie mam polskiej klawiatury i mam kwadraty zamiast o z kresko

5bdfab3193c618c13343fe33e04ada93.jpg

Zdejmijcie mi parę procentów ja tak się staram :) Yyy Baton ?!

Opublikowano

Polecam jak najbardziej ! :) Atmosfera mega lecz o tej godzinie nikogo nie ma :(

zapraszam na serwer ^^

Opublikowano

Coż - 23.30 w poniedziałek to nie jest najlepsza godzina na minecrafta - jeśli chodzi ofc o statystycznych graczy w przedziale wiekowym 4-14 lat ;p

Btw - alternatywne IP serwera: s104.csrv.pl:14162

Opublikowano

Nowa wersja już od jakiegoś czasu gości na serwerze :) Co do spawnu - spawn ma służyć jako wyjście na świat a nie do podziwniania :)

Zapraszamy na Vae Victus :)

Opublikowano

Nigdy nie widziałem zeby ktoś tak szybko declaimował teren jak admin rzeczonej gildii kiedy się dowiedział o konsekwencjach takiego zachowania jego moda :) a bug został naprawiony więc zapraszamy :)

Opublikowano

Oczywiście że czuwam- nawet 25h na dobe :)

anyway serwer spoko - wbijać !

Nic dodac -nic ująć -prosto i trafnie powiedziane :)

Opublikowano

Nie polecam tego serwera nieogarnięta administracja. I to wcale nie jest prawda że admini odpowiedzą na każde wasze pytanie jak się zapytacie to albo was wyśmieją albo nie odpowiedzą i będą was mieć w dupie, nie przyjemna atmosfera gracze siebie wyzywają. Po prostu nie da się grać!

Opublikowano

admin theorian przeszkadza całemu serverowi lata po całej mapie i teleportuje się do każdego....Na dodatek się broni i grozi banem Naprawde servera nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...