Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nerf "używanych" spelli... Słuszny?

KDKJ

Nerf  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy s?usznie?

• Tak
      24
    • Nie
      65
    • Nie mam zdania
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nerf flasha jak dla mnie głupota, postać bez escape systemu nie będą miały bytu na rankedach.

Mogliby coś zrobić żeby znowu suppy zaczęły używać CV jak w 1 sezonie.

Droższe wardy !

Oczywiście, niech nerfia flasha i ignite i wtedy wszyscy będą grać 20 postaciami, bo reszta bez tych spelli to gówna. Zamiast urozmaicić jeszcze bardziej to zjebią, bo każdy będzie grał postaciami z najlepszym escape itd.

League of Legends

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również uważam, że nie potrzebnie znerfili flash'a i ignite. Były to dobre spelle a i tak je osłabili. Mogliby zająć się czymś bardziej przydatnym, bo to w sumie nikomu nie przeszkadzało. Na takiego Malphite'a ignite mało co działał, na wysokim defie.

idiota :D ignite zadaje nieuchronne obrazenia, wiec co ma def do tego ? sracie a polowa z was nie wie jak bylo w 1 sezonie, tez kazdy plakal, oo nerf flasha, ale i tak kazdy z nim gra... ignite moglby miec dluzszy CD bo 210s to troche malo do spelli ktore prawie nic nie robia a maja po 250+

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Droższe wardy !

Oczywiście, niech nerfia flasha i ignite i wtedy wszyscy będą grać 20 postaciami, bo reszta bez tych spelli to gówna. Zamiast urozmaicić jeszcze bardziej to zjebią, bo każdy będzie grał postaciami z najlepszym escape itd.

dokladnie, nie ma co sie oszukiwac, brak flasha = meta only postacie z dashem

Opublikowano

Hahah usuna teemo, pewnie! :D

Co do nerfa to niech zostawja go jaki jest i dadza, zeby byl od 1 lvl...

173910_100000706609581_4979983_n.jpg

Kto chce zagrac w LoL'a pisać na privie, bądź skype: michalwfn

Opublikowano

Hahah usuna teemo, pewnie! :D

Co do nerfa to niech zostawja go jaki jest i dadza, zeby byl od 1 lvl...

Prędzej podwyższą lvl a nie go zmniejszą ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Oni chcą tylko żeby gra była różnorodna, a a nie zazwyczaj s ignite + flash. Chcą też zmienić żeby nie startowało się standardowo z butami + 3 poty bo to też jest nudne.

Opublikowano

chyba ich pojebało z tym flahsem i ignite. Niech dadzą cd na flasha 20000 lat świetlnych a ignite niech zabiera 10% tego co zabiera teraz. Brawo, zjebią to jak zjebali DFG

Opublikowano

Flash jak dash shena? Właściwie tez o tym kiedyś myślałem by zmienili metę bo ignite&flash na niemalże każdą postać jest dosyć nudne. Mogliby dodać jakiegoś nowego summoner spella np. zabiera ad zabiera ap lub coś innego.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Akurat dzisiaj grałem Eve z DFG i to dalej mocny item. Nerf jest odczuwalny, ale nie aż tak jak piszesz.

Większośc ludzi odbiera nerf = useless champ/item, a on po prostu jest teraz zbalansowany, a nie mocniejszy od innych.

Co do zmian na + ignite, flash troche -, i tak większość champów gram z ghostem poza AP i AD carry ( a rzadko tam gram ).

Opublikowano

Z tym flashem to prawda już raz dostał nerfa , a teraz ma dostać drugiego?Odrazu niech dadzą amumu ultowi 5s cd ... Ale z tym ignitem to prawda nie raz może wkurwić człowieka tu ostatni dmg zada i padamy tu ostatni dmg i przeciwnik nie padnie tu czasami nie odpali tu czasami jeszcze innego gówno.Ale przynajmniej będą używane inne czary przywoływacza . A przynajmniej mam nadzieje.

Opublikowano

Z tym flashem to prawda już raz dostał nerfa , a teraz ma dostać drugiego?Odrazu niech dadzą amumu ultowi 5s cd ... Ale z tym ignitem to prawda nie raz może wkurwić człowieka tu ostatni dmg zada i padamy tu ostatni dmg i przeciwnik nie padnie tu czasami nie odpali tu czasami jeszcze innego gówno.Ale przynajmniej będą używane inne czary przywoływacza . A przynajmniej mam nadzieje.

Nerf flasha wlasnie toczy sie o to wszystko ŻEBY ZACZELI UŻYWAĆ INNYCH SPELLI A NIE 99% GIER WSZYSCY FLASH+IGNITE... (wykluczając suppa i jungle)..

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Moim zdaniem tak, nic innego nie wybierają tylko

flesh, i ignite

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Słuszne, chociaż co do dfg to mam swoje ale. Tak samo co do fon'a, bitch please.

@damomo

Wiem, lecz na eve, w early dfg jest bardzo mocnym itemem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Teraz sobie myślem że może i nerf ignite słuszny, ale co do flasha to nadal się nie zgadzam... Zobaczymy co z nimi wykombinują...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

ma ktoś link potwierdzający fakt że "kapitan" Teemo zostanie usunięty??

moim zdaniem to brednie ale na innym forum też o tym pisali o.O

szkoda by było , fajny champ sprawiający dużo frajdy z gry

Opublikowano

U mad? Ghost jest w mecie core na Singeda, Olafa, Mundo cóż wiadomo na większość lepszy Flash - wywalić to w pizdu zostawić ghosta i smite, 5 smite w teamie op.

Gold Member

nvm

Opublikowano

teraz zamiast flash+ignite bedzie shield+heal...

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

ma ktoś link potwierdzający fakt że "kapitan" Teemo zostanie usunięty??

moim zdaniem to brednie ale na innym forum też o tym pisali o.O

szkoda by było , fajny champ sprawiający dużo frajdy z gry

Nie usuwaja Teemo... to fake.

Opublikowano

Słuszne, chociaż co do dfg to mam swoje ale. Tak samo co do fon'a, bitch please.

Dfg dostal tylko nerf na CD (właściwie jego brak), przelicznik z ap na % dmg jest inny, ale przy bodajże 400 czy 500 ap jest tak samo jak było kiedyś, więc jedynie zrypane z deczka early.

Co do spelli, najlepiej jakby wyjebali wszystkie i zastanowili się nad nowymi, ten cały surge / clarity i inne gówna nie mają prawa bytu, nawet na dominionie.

Nerf flasha ? Bhehehe, niedługo to będzie brak flasha, a nie flash. Ignite nerf zasłużony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...