Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP2]LC-BlackStyle

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekajcie, mamy nowego VPS'a.

Myśle że już od 15 ruszy server pełną parą. :)

Postaram sie teraz włączyć server na starym vpsie zebście troche pograli xD

Siema. Sciagnelem klienta, sciagnelem patcha. Zalozylem konto i pisze ze haslo nieprawidłowe pomozesz? ;]

ubh6c.png
Opublikowano

Siema. Sciagnelem klienta, sciagnelem patcha. Zalozylem konto i pisze ze haslo nieprawidłowe pomozesz? ;]

Spokojnie. Bedzie nowa rejestracja.

A tu próbowałeś ? :

http://176.122.224.138/reg-bs.php/

NffKd.png

Opublikowano

Spokojnie. Bedzie nowa rejestracja.

A tu próbowałeś ? :

http://176.122.224.138/reg-bs.php/

Tak tutaj i na tej poprzedniej też. Niby konto utworzone, ale jak mam sie logować to nici z tego.

ubh6c.png
Opublikowano

Cały czas działa. Ok. 15 ma być postawiony na nowym VPS-ie i wszystko ma być zresetowane i gra ma w końcu ruszyć jak należy.

Tak tutaj i na tej poprzedniej też. Niby konto utworzone, ale jak mam sie logować to nici z tego.

Miałem to samo, 10 kont dosłownie nie dało rady zrobić i wejść, dopiero 11 wskoczyło i mogłem wejść do gry. A niby pisało, że konto utworzone za każdym razem.

Opublikowano

Skille peta p2 nie dzialaja ( z rozkazem czy bez nie dzialaja ) jak sie go wyciagnie z plecaka to zaatakuje przeciwnika raz skillem a potem juz nie atakuje go .Hity dzialaja dobrze .

Opublikowano

Co dziala bo skille na pewno nie mam legwana 3 faze 37 lvl i podstawowy skill nie dziala co 6s powinien bic a nie bije tylko stoi i czeka nie wiadomo na co .

Opublikowano

Cały czas działa. Ok. 15 ma być postawiony na nowym VPS-ie i wszystko ma być zresetowane i gra ma w końcu ruszyć jak należy.

Miałem to samo, 10 kont dosłownie nie dało rady zrobić i wejść, dopiero 11 wskoczyło i mogłem wejść do gry. A niby pisało, że konto utworzone za każdym razem.

Czyli mam utworzyc 11 kont? <hahaha> Jezeli tak to zaraz sie biore za to ;D

ubh6c.png
Opublikowano

Ok. Dzieki za info poczekam na te nowe IP wiesz moze mniej wiecej kiedy to ma byc? (Sorry za spam)

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...