Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP2]LC-BlackStyle

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 777 Tak jest nie zadziała Tobie zapraszam na 1 Strone Spore INFO

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok .pobralem date i w miedzy czasie pobralem mystery ale ten normal ...... nie pvp ... kurrrrczaki ... i zas pobieranie od nowa :( .. mozesz obadac ten klopot z otwieraniem ekqipunku ?

bo na nowej dacie tyz problem :(

p.s. Angielski niech zostanie ... :D JEST GICIO bo w koncu wiadomo jakie questy sa i wogole juz innaczej z pieczeciami bedzie i wogole :D Dzieki Asek.

A wogole czyzbym byl FIRST on this server ? hihihi Juuuupppiii :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ok .pobralem date i w miedzy czasie pobralem mystery ale ten normal ...... nie pvp ... kurrrrczaki ... i zas pobieranie od nowa :( .. mozesz obadac ten klopot z otwieraniem ekqipunku ?

p.s. Angielski niech zostanie ... :D JEST GICIO bo w koncu wiadomo jakie questy sa i wogole juz innaczej z pieczeciami bedzie i wogole :D Dzieki Asek.

wez na full ekran i kliknij 'i' powinien ekwipunek zadzialac.

NffKd.png

Opublikowano

:D dzieki :D

Na 777 po wgraniu daty normalnie ale bez equipu (znowu errory a juz myslalem po kilkanascie minut pogralem :D i bylo dobrze) , a na mystery po wgraniu daty jest juz normalnie uequip ale send errory sypia jak oszalale :D hehe

p.s. własnie sprawdziłem i :

wez na full ekran i kliknij 'i' powinien ekwipunek zadzialac.

niestety nie działa :(

Zostaje czekac az pobieze sie mystery pvp bo narazie mam tego normal

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak pierwszy Priv :-)

Spoko nie ma za co Obiecałem To Macie xD

Pozdraia Ass

I Dzięki Modernom że nie mam Warna :ninja: bo jestem jak Ninja xD :angry:

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Zasoby dla ep2 jeszcze na 2 dni xD

7jpg_xnhrnwp.jpg

Damy rade..??

Tak Damy Rade

Bo Ass Jest Adminem xD

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

ciekawa sprawa ...wlasnie zauwazylem ze errory daje wlasnie jak chce sie otwozyc ten ekwipunek ... ale jajca :D ...

p.s. Czyli jeszcze 2/3 dni mozna zapomniec o graniu czy jak ?

mam juz myterypvp i wlasnie rozpakowuje ..... oby tutaj nie slalo errorow przy ekwipunku :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

będzie można grać ale to jest test aby wam pokazać że Administracja BlackStyle z Assasinem na czele Nigdy was nie zawiodą :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

To ja juz na tym tescie zostaje do konca mojego albo serwera :D heh . Skoro Asek Gienerałem :P to ja w to wchodze

jeeeeeeeeeaaaaaaaaa ..poki co na myterypvp mie mam errora i moge equip normalnie otwierac :D Assek mozesz wejsc na serwer na chwile ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na pw z takim czymś presze nie spamować a ja ide w kimacza joł

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

jedna prosba , mozesz podniesc raty bo chyba zapomniales o tym :D poki co gozej niz na globalu a raczej prawie to samo chyba :P 1xexp pet juz tam sral pies :D ale godzej z goldem skoro dropi po 8/12 golda :D a 6 mobkow na 1 pu to trochu niecacy :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie elegancko wszystko działa na plikach 777. Pobrałem Date. Jest po angielsku, czyli już git. IP zmienione. Wczoraj męczyłem się ze zrobieniem konta i robiłem ok. 10 kont, dziś zrobiłem o beznadziejnym nicku typu tępaki i o dziwo weszło, nie wiem o co w tym chodzi, ale muszę grać na takim koncie xD

Opublikowano

Mam cos dziwnego ,bo po zrobieniu konta na :

http://lcblackstyle-ep2.tk/

pokazuje sie :

http://imageshack.us/a/img839/562/bandicam201211081200027.jpg

natomiast po chwili jak chce się lognąć i sprawdzić to mam to :

http://imageshack.us/a/img33/5571/bandicam201211081200401.jpg

Zalozylem chyba z 8 kont :D i na kazdym to samo. Jedyne konta jakie mi działaja to te z tej strony :

http://176.122.224.138/reg-bs.php

Co była na początku.

Czemu tak jest ? Bo konta załozone na tej stronie nie wchodzą tez do gry :/ wlasnie sprawdzilem :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Logowanie na Stronie nie działa

Dodałem Tylko Reje

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Logowanie na Stronie nie działa

Dodałem Tylko Reje

No właśnie zrobiłem testową rejestrację i konto zarejestrowane na tej stronie nie działa przy logowaniu do gry bo wyskakuje Błąd hasła :/

-p.s. Dlaczemu nie ma zadnego npc cash albo cos ,bo poki co to podstawowa gra ,i nie ma mozliwosci zdobycia petow p2 :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej mam do Ciebie ptanie Piszesz mi na gg co 10 min na MPC co 10 min STARY czy Ciebie nie powaliło jak narazie sprawdzam stabilność bazy dziś ogólnie mam nawał roboty a ty mi o NPC gadasz

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

ej mam do Ciebie ptanie Piszesz mi na gg co 10 min na MPC co 10 min STARY czy Ciebie nie powaliło jak narazie sprawdzam stabilność bazy dziś ogólnie mam nawał roboty a ty mi o NPC gadasz

GG ? ja wogóle do Ciebie nie pisze ...o lol ....... JaFus czy jakos taki w grze pytal o ciebie bo mam podobny niby nick , ale na gg to ja nie pisze ,sorki ze na mpc pisze ale to bardziej po info o serwie a na GG nie ja wiec nie do mnie

//ElPadrino Do you speak Polish? Patrz up... 5%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

7jpg_xnhexhw.jpg

Zapraszam Do gry będę o 18 i 19 rozdawać Itemki :-) i P2 :-)

Starczy spamu? ...

Temat grozi zamknieciem.

Kolego Drogi wiem że spam ale chce wiedzieć co Trzeba naprawić więc spokojnie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Wie ktoś może co zrobić jeżeli przy logowaniu wyskakuje error? obojętnie jakie passy wpisze, testowałem na MgPvP i na 777 i jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...