Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP2]LC-BlackStyle

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ale skoro w temacie ani na stronie z reje nie ma nic o tym ze po Pl to jaką masz pewność ? :D

Poczekamy, zobaczymy :)

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu gówno?

Serwer ładnie się prezentuje już od początku + super admin.

Ep2? Polskie?

Powiedz sobie to miesiąc temu, uwierzy ktoś? Nie!

Miło by wrócić do starego 777?

http://www.mpcforum....last-chaos-777/

Tam dużo się nie zmienia, level cup jeśli rośnie to nie o 20+ poziomów.

Tam są wprowadzane te rzeczy, które wchodzą na globale, a na globale mało rzeczy wchodzi.

Dupa.

oC4le.png

Przestraszyłam się!

Chyba coś z tego będzie.

Dupa.

NffKd.png

Opublikowano

A start poprostu napawa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakim optymizmem ... Zaczyna się dziać to samo co na BS ep1. Start mial byc o 12-tej , potem cos , potem znowu coś , i jeszcze potem coś ......... a nie bedę jak Nostradamus mowiąc "ze jeszcze bedzie coś" .Zaraz ktos mi napisze "to sam zrób" Więc za wczasu piszę że nie bo sie na tym nie znam :P a jeśli się na czymś nie znam to się za to nie biorę do póki się nie nauczę. Assasin szprytna bestia ale Sam to serwa nie postawi ,choćby kilo kokainy wciągnął i tygodniami robił serwer. BS ep2 ... Jedno wiem napewno , jesli już dojdzie do odpalenia serwera to Matko przenajświętsza nie pozwól aby niekompetencje przyszłych ADM rozpinoliły iu ten serwer, bo sorki ale na BS ep1 , juz mi sie nie chce grać właśnie przez idiotychne zachowanie a raczej jego brak całego zastępu domorosłych ADM. Jestem za EP2 bo dużo nowości typu P2 pets i wogóle ,ale na miłość boską niech ktoś kto zazdrości komuś że stawia serwer i to POLSKI to niech go KUR>>>>a nie sabotuja chociaż. .......... ufffffff alem sie rozpisał :P Assasin trzymam kciuki i czekam na otwarcie ,jednak 1000 razy pomyśl zanim kogoś weżmiesz potem do teamu. :D

p,s

No to:

Z polskimi adminami.

Lepiej?

Dupa?

Niby czemu tak mówisz?

Grałeś?

JEZZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a ty skad wiesz ?????????? Moze ty gralas ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo znam lordzika?

Jeśli już się bierze to porządnie. :)

Znać kogoś a mieć informacje na temat serwera który jeszcze nie wystartował to dwie różne sprawy , nie uważasz ? ja znam Józka spod piątki a nie upoważnia mnie to do siania plotek ,tym bardziej że ludziska z zaciśniętymi kciukolcami czekaja na start serwa. . :*

p.s. Jakoś nie kręci mnie to za co może się brać Lordzik .. mnie interesuje BS "EP2" wiec sorki :*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A start poprostu napawa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakim optymizmem ... Zaczyna się dziać to samo co na BS ep1. Start mial byc o 12-tej , potem cos , potem znowu coś , i jeszcze potem coś ......... a nie bedę jak Nostradamus mowiąc "ze jeszcze bedzie coś" .Zaraz ktos mi napisze "to sam zrób" Więc za wczasu piszę że nie bo sie na tym nie znam :P a jeśli się na czymś nie znam to się za to nie biorę do póki się nie nauczę. Assasin szprytna bestia ale Sam to serwa nie postawi ,choćby kilo kokainy wciągnął i tygodniami robił serwer. BS ep2 ... Jedno wiem napewno , jesli już dojdzie do odpalenia serwera to Matko przenajświętsza nie pozwól aby niekompetencje przyszłych ADM rozpinoliły iu ten serwer, bo sorki ale na BS ep1 , juz mi sie nie chce grać właśnie przez idiotychne zachowanie a raczej jego brak całego zastępu domorosłych ADM. Jestem za EP2 bo dużo nowości typu P2 pets i wogóle ,ale na miłość boską niech ktoś kto zazdrości komuś że stawia serwer i to POLSKI to niech go KUR>>>>a nie sabotuja chociaż. .......... ufffffff alem sie rozpisał :P Assasin trzymam kciuki i czekam na otwarcie ,jednak 1000 razy pomyśl zanim kogoś weżmiesz potem do teamu. :D

p,s

JEZZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a ty skad wiesz ?????????? Moze ty gralas ?

Odejdz na chwile od komputera bo Ci sie mozg zlasuje ;D Bedzie server ON to wejdziesz. A nie co 2 sekundy robisz refresh strony. Nudny ten spam... -.-

ubh6c.png
Opublikowano

Odejdz na chwile od komputera bo Ci sie mozg zlasuje ;D Bedzie server ON to wejdziesz. A nie co 2 sekundy robisz refresh strony. Nudny ten spam... -.-

A ty skąd wiesz co robie ???? więc w tym lasowaniu i odswiezaniu jest nas dwoje na to wychodzi ,a jak sie nudzisz to idz pograc z ping-ponga :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ty skąd wiesz co robie ???? więc w tym lasowaniu i odswiezaniu jest nas dwoje na to wychodzi ,a jak sie nudzisz to idz pograc z ping-ponga :D

Marne spostrzeganie tego co pisze... Mozesz sobie wmawiać to co tam napisales, teoretycznie lata mi to. Lecz nie jestem takim maniakiem jak ty zamiast robic lekcje czekasz na server ^_^ Z Miła chęcią pogram w ping-ponga, ale bedziesz moja piłeczką xD Szkoda mi na Ciebie czasu :)

ubh6c.png
Opublikowano

Marne spostrzeganie tego co pisze... Mozesz sobie wmawiać to co tam napisales, teoretycznie lata mi to. Lecz nie jestem takim maniakiem jak ty zamiast robic lekcje czekasz na server ^_^ Z Miła chęcią pogram w ping-ponga, ale bedziesz moja piłeczką xD Szkoda mi na Ciebie czasu :)

Gratulacje ... I kto tu odświeża stronę ,haha ... Hipokryta ... A na taka piłeczkę jak ja to cię synku nie stać to po drugie , zaś po 3-cie to ...lekcje odrabiać ? Kolego tobie sie tematy pokręciły ,,nie ten dział , nie ten temat .... Hahaha , a skoro nie jestes maniakiem to czemu sobie posty nabijasz :D pisząc bzdury w temacie BS ep2 o jakich ... maniakach , lekcjach i innych fantazjach erotycznych zwiazanych z piłeczkami pingpongowymi ... Heh ... Dawaj , zrob mi te przyjemnośc i skomentuj udzielając nam kolejną porcję swoich emocji niestabilnie emocjonalnego dziecka ... dam Ci za koment Lajka w ciemno :D ...

P.s. Assasin , a w miedzy czasie jak tam sobie pracujesz nad startem mozesz zdradzic jak bedzie z cash na starcie serwa ? bo jakos temat zszedł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Słuchajcie jest to Wina VPS naprawią to bo napisałem do nich więc spokojnie :-) będzie git a Mediatora Proszę o Zamknięcie Napisze kiedy można Otworzyć bo widze spam się robi :-) a na Stronie dodałem Info co do Ratek xD więc Spokojnie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Doszly mnie sluchy ze zle skonfigurowales w pliku konfiguracyjnym, i sie wykrecasz.Ale spox zamykam

Edit. naprawione pomogl machomet6 czekam na pw zeby otworzyc temat

Otwieram na prosbe autora

Opublikowano

Na Mystery Moi drodzy jest to samo;/ staram się to naprawić ale nie wiem co będzie;/ pewnie bo ten VPS ma tylko 512 ram xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

kurna a ja juz 8lv mam :D i konika ( JAK OTWIERA SIE EKWIPUNEK aby zmienic wep) p.s. nie ma itemshop npc ?

Ekwipunek - i .

A ja dalej wejść do gry nie mogę, na obce konta się loguję na swoje nie mogę. xD

Lipa exp jest tutaj, strasznie wolny, przez co zastanawiam się czy będę grał na tym serwerze. Na początku miało być jak na BS EP1, czemu się pozmieniało?

Na dziś mam dość, 10 kont i żadne nie działa. xD

Opublikowano

mam konika :D Ale mi najbardziej zalezy na pecie p2 :D jak jest tygrys bialy (sniezny ) po niemiecku ? jak go zdobyc ? :D czemu jestem SAM w grze :P ide bic dalej lv wepkiem na 1lv :D hehe ciekawe jak daleko ujade :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...