Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście zrobili jak byście wygrali w TotoLotku?

.PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszorzędnie przeznaczyłbym około 200 tysięcy złotych na ochronę. Następnie 20 milionów przekazałbym na lokatę w banku. 300 tysięcy dałbym na cele charytatywne. 5 milionów dla mojej rodziny :D Za resztę -dom (a raczej zamek xD) samochód, ubrania, i w ogóle ogar max. Wiadomo, nic mi się nie uda bo nie jestem pełnoletni, a i tak bym nie wygrał ;....;

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zacznijmy od rodziny, podarowałbym rodzinie po 5k ;D. Kupił wymarzony samochód Taty, nowy komputer < Do 300k ;D >, zainwestował i podarował na domy dziecka i inne różne fundacje. A reszta na konto oszczędnościowe i za 20 lat z 5 mln zrobi się 20 mln ;D

. .

Opublikowano

ooo można nabic se posta ! to i ja napisze xD

kopił bym se dom oraz dla moich rodziców,samochód, sprawił bym jakiś fajny prezent rodzeństwu,troszkę przeznaczył na cele charytatywne , troszkę na lokatę, i zwiedził bym se troszkę świat + jakiś złom AGD/RTV

beka była by jak by dziś wygrało 50 tys os i każdemu przypadło by 20 zl ( dokładnie nie wiem nie liczyłem )na łepek xD

Opublikowano

!!! Kupiłbym 4 tony najlepszej karmy dla psa na świecie, dałbym połowę psu a połowę siostrze :D

Opublikowano

Ja to bym kupił sobie porządny domek na Karaibach,

kupiłbym sobie oczywiście jakiś fajny quadzik i motor.

Oczywiście BMW :)

Potem kupiłbym może mpc (jakby się dało kokosza przekupić :D )

A resztę przeznaczyłbym na podzielenie między moich bliskich (rodzina) .

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Po pierwsze nie chwaliłbym się całemu światu. Najlepiej, żeby jak najmniej osób się o tym dowiedziało... wyobrażam sobie jak to może być. Nie wydałbym wszystkiego na raz. Część pójdzie na jakiś sprzęt dobry komputerowy, część na remonty, może na jakieś organizacje charytatywne itp itd.

PS. Wygranie tych pieniędzy w totolotku jest tak samo możliwe, jak ich uczciwe zarobienie xD.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ja bym kupil mikrofon blu yeti, jakies zajebiste sluchawki, oczywiscie gry, kupil bym samochody rodzinie itp itp....

Opublikowano

Najlepszy sprzęt(nie tylko mi chodzi o komputer), dom i bym się wyprowadził z Polski, o ile by mi nie zabrali tej kasy na lotnisku.

Potem bym dał rodzinie etc. a jakbym miał już trochę lat to bym przypisał testament na moje potomstwo, by mieli zapewnioną przyszłość.

I kupiłbym mamuta o.O

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kurwa jak czytam komentarze, ze kase dałbym rodzicom a reszte na umeblowanie to szcze kurwa w gacie i nie wierze co za mongoły siedzą na tym forum!

Opublikowano

Albo wiem co bym zrobił ... Zainwestował ... za 20 lat pomnożyło bo się razy x :) Kupiłbym ten kraj i zaprowadził porządek :D (hahahahhaahah)

Opublikowano

Albo wiem co bym zrobił ... Zainwestował ... za 20 lat pomnożyło bo się razy x :) Kupiłbym ten kraj i zaprowadził porządek :D (hahahahhaahah)

pierdolnij sie w głowe i pomyśl jaki absurd napisałeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...