Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście zrobili jak byście wygrali w TotoLotku?

.PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłbym sobie rower, jakiś duży wypasiony domek, lepszą perkusję, dobre słuchawki, samochód, pieska ;)

Oddałbym na dziadków i rodziców połowę. Resztę, która by mi została oddałbym na lokatę.

pewdiepie fan :3

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ah te marzenia :D

Pewnie bym oszalał gdybym miał takie pieniądze. Napewno lepiej się tym nie chwalić bo różnie to bywa... Kupiłbym dom, wypasionego kompa, podzielił pieniądze w rodzinie, czołg żeby spokojnie jeździć po drogach i nie martwic sie o wypadek :D

No i dbać o zdrowie żeby nie dożyć max 40 lat xD

Opublikowano

Wyleciałbym z kraju i już nigdy nie wrócił. Zainwestowałbym w firmę i zostałbym drugim testovironem.

//Zapalcie DMT, zapomnicie o dziewojach :3.

Opublikowano

Osoba z moje małej miejscowości (Dość znana w miejscowości ) wygrała 7mln w totaka. Podobno tak szybko spierdalał że mieszkania nie zamknął. Ja też bym tak zrobił.

simply.4557.gif

Weteran
Opublikowano

Postarałbym się być z dziewczyną mojego życia, aby zapewnić Jej szczęście. Szczerze, to mi osobiście kasa nie jest potrzebna tak bardzo i chyba lepiej, żebym jej nie wygrał, to się tylko wydaje, ale pieniądze potrafią namącić w życiu..

1329036830-U154499.png
Pomocnik
Opublikowano

Ja to bym wykupił to forum od kokosza i pierwsze co bym zrobił to wyrzucił z niego dożywotnio Thingsa i takich tam nie ogarów :D

Nie wymieniam RMCF bo trzeba przyznać , że mimo tych warnów , które wystawił to działał na progres forum :D

Odbanowałbym Daro (<3) xD

Darooooo wróć ! :D

sygnary.jpg
Opublikowano

Połowę bym dał mamie połowę sobie zostawił i zrobił bym sobie prawko od 16 lat kupił bym se fajną bryczkę nowy komputer i zapas broni i premium na 200 lat do WarRock'a :D

Opublikowano

z 5 mln. minimum przeznaczył bym na fundacje charytatywne, z 20 mln. dałbym rodzicom i bratu, a za resztę kupiłbym sobie jakieś pierdoły, typu Xbox itp. Jak i zostawił troszkę kasy na imprezki.

Game Over

Opublikowano

HUSHUHAAHUHAHUUAUHA WYGRAŁEM KUPIE TE MPCFORUM HAHAHAHAHAHHA !! KOKOSZ ILE ZA MPC ?!

Opublikowano

BUTY, TOREBKI, MAKIJAŻE, CIUCHY.

A tak serio to zapewne wiele gier, jakiś porządny sprzęcik. Wymarzone wakacje, pokój w domu gdzie mogłabym "nołlajfić" cały dzień i nikt by mi nie przeszkadzał. :)

SYGNA.png

Opublikowano

pierdolnij sie w głowe i pomyśl jaki absurd napisałeś

Absurdem jest ten temat :) A pierdolnąć w głowę mogę ciebie, bo z moją wszystko w porządku :) Jak masz mi coś ciekawego jeszcze do powiedzenia, to zapraszam na pw :)

@

Żarty żartami, ale jak się na nich nie znasz to się nie udzielaj, albo przynajmniej nie obrażaj innych :)

Opublikowano

Zafundowałbym wszystkim uczniom w całej Polsce do szkoły średniej (o ile by na to nagroda pozwoliła) po słowniku ortograficznym.

Opublikowano

Ja na pewno bym przeznaczył kasę na samochód.

Póki co do prawka mam rok, ale takie marzenie to chciałbym Golfa Mk1 z silnkiem boxera od Porsche , mega obnicha, szerokie chromowane felgi, sprzęt audio , po prostu full wypas;]

German Style < 3 ;*

Ja na pewno bym przeznaczył kasę na samochód.

Póki co do prawka mam rok, ale takie marzenie to chciałbym Golfa Mk1 z silnkiem boxera od Porsche , mega obnicha, szerokie chromowane felgi, sprzęt audio , po prostu full wypas;]

German Style < 3 ;*

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zostawił sobie 10mln na życie a reszta na lokatę - i jestem ustawiony do końca zycia.

A później? Nie wiem sam, może na Korsykę, albo Majorkę? W sumie nie wiem czy bym wytrzymał bez Warszawy :)

Pewne jest to ze miałbym na wszystko wyjebane, tzn do szkoły bym chodził uczył się dalej, ale na luzie :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zostawił sobie 10mln na życie a reszta na lokatę - i jestem ustawiony do końca zycia.

A bank upada i pomyśl ile kasy w dupę :)

Ja bym kupił kompa z nasa i neta bez limitów <3

+ jeszcze jakieś drobne inwestycje typu wykupienie Apple itp. ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

kupił bym was w niewole , i byście mi robili zamek + kupił bym wszystkie witryny świata :D + wydał bym na ekstra laski :D

/zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...