Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca! - PAŹDZIERNIK

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To uczucie, gdy kidmod wypomina komuś, że nie nie ma pojęcia o pracy teamu xDDD. Kid to ranga testowa i póki co masz pojęcie niewiele większe od zerowego, wypełnione nakazami i poleceniami z podczepionych tematów z Kidzone czy private. Dlatego panowie przestańcie się spinać o to, kto ile wie i kto ile :osiągnął: na tym forum. Jestem pewien, że za miesiąc, góra dwa, admini docenią też pracę Jerona.

Wątpie, by wybierano ID "na siłę", pewnie złożyły się na to jakieś czynniki, więc wypada jedynie pogratulować zwycięstwa.

Pomocnik
Opublikowano

Nie wierzę w to co widzę :O

To teraz mianem moderatora miesiąca odznacza się osobę , która :

- Notorycznie kopiuje/zgapia odpowiedzi innych userów (Tu mam na myśli tematy o wycenach itemków/postaci)

- Gdy jeszcze startował na kidmoda to ciągle ale to ciągle pisał poradniki za przeproszeniem Z DUPY WZIĘTE. Bo jak można pisać poradniki typu "Spis szkatułek" skoro mamy te szkatułki i drop z nich wypisane na wiki metin2 nooo ale ok , "Hajs się zgadza" taka metaforka.

- Za prawie każdym razem przyłapywałem go na pomyłce i nie mówić mi tutaj , że każdy ma prawo się pomylić bo mu to się zdarza częściej niż Thingsowi.

Najbardziej jebłem jak ktoś zapytał w dziale metin2 czy jest działający bonusswitcher na Reinora :D. Wiecie co wasz kochany Istny Diabełek podał? Bonusswitchery by padmak :D

Nie trzeba grać na tym serwerze by wiedzieć , że tam jest całkiem inaczej ze zmianą bonów więc jak mógł zwykły BS działać? :D. Wystarczy zaglądać w publikacje i by się dowiedział .. no ale nieeee.

O teraz mi się przypomniało coś. Istny Diabeł zamykał publikacje serwerów metin2 bo jak to ujął "Spamujecie. Zamykam do : [tu podał czas do otworzenia ponownie tematu]"

Tak chyba Gamus napisał mu , że on nie może od tak sobie zamykać tematów tylko ogarnąć spam czyli warnując te osoby. Ale po jakimś czasie zamknął jakąs publikacje *bodajże Vilenosa* , a jak mu napisałem o tym co mu Gamus pisał to otworzył temat.

Według mnie : Moderator powinien być ogarnięty , rzadko się mylić lub prawie wcale bo nie da rady być 'aniołkiem' , udzielać się w całym dziale , a nie tylko w Wycenach czy publikacjach serwerów.

Bo jak ktoś to wyżej ujął , że NIKOGO w "Serwery Prywatne" i "Tworzenie Serwerów Prywatnych" nie ma ..

Jedyną osobą , która notorycznie pomaga tam to glinka. I przynajmniej nie spamuje jeżeli nie wie.

O patrzcie jak się rozpisałem;)

sygnary.jpg
Opublikowano

Gratulacje ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...