Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca! - PAŹDZIERNIK

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miesiąc już dobiegł końca, więc to najwyższy czas, aby ogłosić kolejnego Moderatora Miesiąca - października. Tym razem wyróżniony zostaje Istny Diabel moderator działu Metin2. To właśnie on wykazał, że jest najlepszy. Jest dla nas wzorcem, w ciągu ostatnich kilku tygodniu w wielkim stopniu angażował się w życie działu Metin2, mobilizował kolegów z teamu, organizował różne konkursy, oprócz tego zachowuje kulturę w stosunku do innych użytkowników, jest miły, sporo pomaga - to właśnie pozwoliło mu na zdobycie tej nagrody.

Doceniamy to, że są w teamie osoby, które są dobre i godne tego tytułu.

Od siebie mogę dodać, żebyś pracował tak zawsze i dążył co raz to dalej w swojej karierze :)

Dodatkowo zgodnie z nową zasadą otrzymuje rangę Mentor.

Oto loża uhonorowanych już moderatorów:

1. Marselo - moderator DC Universe - KWIECIEŃ

2. Epean - moderator War Rock - MAJ

3. Farex - moderator LoL - LIPIEC

4. PiecuPL - moderator Combat Arms - SIERPIEŃ

5. BR3ND - moderator Minecraft - WRZESIEŃ

6. Istny Diabel - moderator Metin2 - PAŹDZIERNIK

Pozdrawiam, Farex

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CONGRATZ.

KRESKA DLA WSYZSTKICH

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wyszłem poza stronę xD

/Po co psujesz forum?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Gratuluję :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

I ja się wypowiem...

Jeżeli chodzi o pomoc to... po za wycenami i kilkoma drobnymi przebłyśnięciami to nic szczególnego, chyba że spam gdzie pisze iż trzeba coś poprawić bo za 2h zamknie nazywacie świetną robotą no to gratulacje bo jako jedyne umie tak spamować.

Więcej nie ma co się rozpisywać bo to jest decyzja od górna wiec nie ma sensu wytykać błędów gdyż "każdy je ma..."

Gratuluje nabijania postów...

@Małe dopełnienie

Jeżeli tak wygląda według was praca moda to spoko nie mam nic przeciwko, ale według mnie mod powinien pomagać w każdym z subforum a w tworzeniach ciężko go zauważyć jako pomagający w czymś tam.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Graty Diabełek :> Kogz dla Ciebie! _____________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...