Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldCraft [Kwadratowa Masakra] [0% LAG] [LOGBLOCK] [Dedyk]

mati05

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z gry:Ishide

Dlaczego ty:Nie używam cheatów,lubie takie serwery nie będę przeszkadzał

Ile grasz w MC:2 lata

Coś o sobie (min 3 zdania):Jestem Grzesiek lubię grać w minecrafta cały dzień.Jak gram na serwie to tylko z kolegami.Lubie grać w gałe i słuchać muzy.

Opublikowano

Nick z gry:Pastek

Dlaczego ty:Jestem miły nie grifuje.Umiem się dogadać z innymi i współpracować.

Ile grasz w MC:2 lata około

Coś o sobie (min 3 zdania):Mam 15 lat.Lubię grać w gałe i na kompie.Gram w minecraft długo i buduje fajne budowle i ładne domki nie klocki!

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Nick z gry:PLFerbuson

Dlaczego ty:Bo Lubie takie serwery i Miła atmosferę

Ile grasz w MC:Od 1.4 Beta

Coś o sobie (min 3 zdania):Lubie Grac w Gry stare na Psx i Minecraft . Bardzo też lubię Serie z KM i chciałem se też pograc . Lubie Siatkówkę , Koszykówkę i Nożna .

Opublikowano

Nick z gry:TheNevq

Dlaczego ty: Jestem w miare ogarniety pomocny zawsze do uslug

Ile grasz w MC:2lata

Coś o sobie (min 3 zdania):Mam Na imie Krzysztof Lubie servery typu tego i sv i fb oraz Survival Games Moje Ulubione gry LoL MC WoT CS:GO itd (jest ich dużo) to tyle pozdrawiam.

Opublikowano

Nick z gry: trzonek105

Dlaczego ty: Mam kulture osobista , jestem ogarniety.

Ile grasz w MC: 2 lata nie cale.

Coś o sobie (min 3 zdania):Mam na imie pawel , mam 15 lat , mieszkam za granica 7 lat , bardzo lubie gry komputerowe

(zreszta jak wiekszosc ludzi) , ogladam serje kwadratowa masakra i chetnie zagram na takim serwerze .

nie klne , jestem spokojny , oraz moge grac zespolowo i nie bede grifowal.

Tsa nie będziesz griefował

Opublikowano

Nick z gry:SerusssMc

Dlaczego ty:Jestem ogarniety miły umiem grać w minecrafta lubie serwery takiego typu

Ile grasz w MC: dziennie z 3-4h a tak to jakoś od alphy

Coś o sobie (min 3 zdania):Jestem miły ogarnięty lubie grać w Minecrafta . Lubie grac w piłkę nożną.Zajmuje się informatyką (:

Opublikowano

Nick z gry: qlimax650

Dlaczego ty: Szukam takiego typu serweru, ponieważ uwielbiam kwadratową masakre.

Ile grasz w MC: Od beta 1.3

Coś o sobie (min 3 zdania): Mam na imię Rafał, mieszkam w Kielcach. Interesuję się siatkówką oraz informatyką. Lubię grać w mc, cs 1.6 oraz m2.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim którzy grali ale nasz sponsor zaczął wszystko griefować Niedługo będzie nowa mapa na nowym ip

Dziękujcie mu DJxXx spotkacie go na serwie

Opublikowano

Nick z gry: Tabacznik

Dlaczego ty: Lubię takie serwery

Ile grasz w MC: 2 lata

Coś o sobie (min 3 zdania): Jestem ze starogardu gdańskiego. Jeżdżę na deskorolce, kocham wciągać tabakę. Mam dobre poczucie humoru, jestem ogarnięty.

Opublikowano

Nick z gry:Maxejder

Dlaczego ty:bo nie griefuje jestem miły i zabawny

Ile grasz w MC:Od alphy

Coś o sobie (min 3 zdania):Jestem kamil lubie placki.Z śmietaną.Mam dobre oceny i wiem ze tak gdzie jest lubie placki . to tak specjalnie bo nie mialem co wymiślic

Opublikowano

Nick z gry:ElPolako

Dlaczego ty:nie wiem po prostu to ty tutaj decydujesz czy mnie dodasz czy nie.

Ile grasz w MC:2 lata

Coś o sobie (min 3 zdania):lubie minecrafta i takie serwery typu jak ten.Jestem Patryk.Mam 15 Lat.

vintage2x.jpg
Opublikowano

Nick z gry: izajla

Dlaczego ty: Lubię serwery tego typu, kręciła bym serię z serwera (yt: izajlaa) oraz myślę, że będzie Nam się miło grało. Znam także ortografię :-)

Ile grasz w MC: 2,5 roku (około)

Coś o sobie (min 3 zdania): Nazywam się Iza, chodzę do 1gim ja mam 13 lat. Moją pasją jest Grafika Komputerowa, Komputery i Zwierzęta. Moim hobby jest nagrywanie filmików na yt (teraz mam nowy mikro, dla zainteresowanych to mikrofon i słuchawki Creative Fatal1ty) w dobrej jakości. Myślę, że zostanę dodana i proszę o szybką odp.

Opublikowano

Nick z gry: Tremo_PL

Dlaczego ty: Będę nagrywał i lubię takie serwery.

Ile grasz w MC: 2 lata

Coś o sobie (min 3 zdania): Mam na imię Oskar mieszkam w okolicach Bydgoszczy, interesuje się informatyką.

vx82x9rf4mjx_t.jpg ZAPRASZAM NA TS3  ;) ------> EPICPLAYERS.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...