Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube Assasin's (Kwadratowa Masakra) (zero lagow) (dedykowany)

6Master9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick w grze:

matis00

premium:NIE niestety

:(

dlaczego ty masz byc dodany?: Jestem ogarnięty miły pomocny

Cos o sobie: Mam na imię Mateusz . Lubię grać na komputerze . Gram w mc z 2 lata .

Sezon1 Zakonczony :D

Do Zamkniecia

Opublikowano

nick w grze: SkyX

premium: Nie ;/

dlaczego ty masz byc dodany?: poprostu Kwadratowa masakra to jest tryb rozgrywki stworzony dla mnie poprostu zawsze chciałem grac na taki serwerze wiec prosze o dodanie

:) <Do zobaczenia na serwerze> <Może> :)

Cos o sobie: Jestem ogarnięty, nie stwarzam problemów, jak zawsze pomocny

:D

Opublikowano

nick w grze:Ice

premium:Nie

dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ mam tam dużo znajomych jestem miły ogarnięty i uwielbiam serwery tego typy czyli bez ograniczen:D prawie.

Cos o sobie: Mam na imie bartek lubie sport i grac w gry multiplajer i RPG

Opublikowano

nick w grze: SebaINK

premium: Nie.

dlaczego ty masz byc dodany?: Mysle, ze serwer mi sie spodoba i zostane na nim na dlugo

:)

Cos o sobie: Nazywam sie Sebastian, lubie spedzac czas przy komputerze, chodze do 3 gim. Obecnie mieszkam w Londynie..

( Prosilbym o poinformowanie mnie na PW jak mnie dodasz)

Opublikowano

nick w grze: Luriix

premium:Nie

dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ grałem tam i mialem vipa, i nie wiem co sie dzieje

Cos o sobie: Master, wiesz... ;p

Opublikowano

nick w grze: Xebol_PL

premium: Niestety nie

:(

Dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ chciał bym czegoś nowego niż tylko wojna frakcji/PVP to stało sie już dla mnie nudne i chciał bym jakoś zaczać tak jakby od nowa grac w minecraft'a.

Cos o sobie: Jestem fanem piłki siatkowej(Chodziaż uczęszczam do klasy o profilu koszykówki[Klasa Sportowa]). W minecraft gram od bety 1.5.1

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

nick w grze: MenO

premium: Nie

dlaczego ty masz byc dodany?:Szukam takie serwera:D

Cos o sobie:Gram w minecrafta od wersji 1.8.1

Opublikowano

nick w grze: izajla

premium: Tak

dlaczego ty masz byc dodany?: Lubię serwer tego typu, posiadam swoje konto na Yt ( izajlaa <-- dla zainteresowanych : ) i idzie mi dobrze. Jeżeli kogoś to interesuje mam kanał ok. 2 tyg i mam tam 87 widzów. Szukam także ogarniętego serwera i miłej administracji. Proszę o dodanie i pozdrawiam : )

Cos o sobie: Nazywam się Iza i chodzę do 1 gim. Lubię gre "minecraft", posiadam skype (izajla) oraz mikrofon, sama miałam serwer dedykowany ale wyszedł nie wypał.

Opublikowano

Nick w grze : KielsoN

Premium : Niestety nie

Dlaczego ty masz być dodany? : Ponieważ grałem wcześniej na serwerze i było bardzo fajnie . Chciałbym jeszcze raz znaleźć się na WL i zaznać dobrej zabawy :D

Coś o sobie : Nazywam się Sebastian . Mieszkam w Karpaczu które leży w województwie dolnośląskim. Uwielbiam grać w piłkę nożną, a w wolnych chwilach siedzie przy komputerze :D

Opublikowano

To kiedy 2 sezon ?

Nick w grze : Anakonda016

Premium : Oczywiscie :)

Dlaczego ty masz być dodany? : Grałem wcześniej na serwerze i było super ! Chciałbym nadal grać na nim i dobrze sie bawic :)

Coś o sobie : Mam na imie Dastin, mieszkam w Rumi, oraz bardzo lubie serwery tego typu.

Opublikowano

nick w grze:MinePeperXD

premium:nie

dlaczego ty masz byc dodany?:Bo lubie servery tego typu i je brdzo ogarniam.Nie grifuje.

Nikomu nic nie burze.Jestem miły.Nikogo nie denerwuje.Bardzo proszę o dodanie

Cos o sobie: lubie grac w piłkę nożną dziennie gram od 1 do 3 godzin

Opublikowano

nick w grze: Zaitsu oraz Fryteczq

premium: Fryteczq - tak ale gram na nowym nicku Zaitsu i czekam aż mojang wprowadzi zmiane nicków

dlaczego ty masz byc dodany?: Hmm dlaczego ja? Ponieważ myślę, że jestem ogarniętym graczem umiem się dogadać z innymi, posiadam ts3 oraz mikrofon.

Cos o sobie: Nazywam się Zachariasz uczęszczam do Technikum Górniczego nr 2 w Mysłowicach na zawodzie Technik Elektryk Interesuję się programowaniem w wielu dziedzinach. Hmm starczy?

Opublikowano

nick w grze: Matys

:D

premium: Niestety nie, ale zamierzam zakupić

dlaczego ty masz byc dodany?: Bardzo lubię serwery tego typu, z ogarniętą administracją. I miłą atmosferą taki jak ten

:)

Cos o sobie: Nie wiem, mam 16lat gram w minecrafta od wersji 1.8.1 lubię tworzyć paczki modów

:D na co dzień nic nie robię bo się ucze niestety szkoła. Ale gram jak mam wolne dla rozrywki

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

mozesz odpowiedziec kiedy bedzie serwer dzialal i nie pisz durnych komentarzy kiedy ten niby 2 sezon ^^

Zbieram +

packiecopy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nick w grze: IgnixPL

premium: Nie (mineshafter)

dlaczego ty masz byc dodany?: Jestem ogarnięty. Gram w mc 1.5 roku.

Cos o sobie: Mam na imię marcin . Interesuje się piłką nożną.

Opublikowano

nick w grze:Lomes

premium:Nie <zamiar kupna>

dlaczego ty masz byc dodany?:ogarniam niegriefuje lubie wspolpracowac

Cos o sobie:lubie wszystko

Opublikowano

nick w grze: TheTangens

premium: No proste

dlaczego ty masz być dodany?: Szukam serwera na którym nie będą grać same "neokidy". Mam ochotę na grę z ludźmi nieco dojrzałymi

Cos o sobie: Gram w mc już trochę czasu. Nie jestem osobą, która griefuję, ponieważ jestem mniej-więcej dojrzały. Zamierzam wzmocnić (ponoć) miłą atmosferę na serwerze. Lepiej mnie poznacie, jeśli mnie wrzucicie na WH. Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...