Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube Assasin's (Kwadratowa Masakra) (zero lagow) (dedykowany)

6Master9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze:

Launcher

premium:

Nie

Dlaczego ty masz byc dodany?:

Ponieważ grałem już na takich serwerach i bardzo mi się spodobało. Mam kulturę osobistą, jestem uczciwy, nie griefuje, pomagam w miarę możliwości innym graczom.

17,5 lat.

Cos o sobie:

Mam na imię Dawid i bardzo lubie serwery typu kwadratowa masakra. W minecrafta gram od ponad dwóch lat i znam się dobrze na grze.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

;)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CocaColaPL - dodany

Nick w grze:

Launcher

premium:

Nie

Dlaczego ty masz byc dodany?:

Ponieważ grałem już na takich serwerach i bardzo mi się spodobało. Mam kulturę osobistą, jestem uczciwy, nie griefuje, pomagam w miarę możliwości innym graczom.

17,5 lat.

Cos o sobie:

Mam na imię Dawid i bardzo lubie serwery typu kwadratowa masakra. W minecrafta gram od ponad dwóch lat i znam się dobrze na grze.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

;)

Launcher - Dodany

Opublikowano

nick w grze: Bartekuse7895

premium: Tak

dlaczego ty masz być dodany?: Ponieważ napewno przystosuje się do zasad panujących na serwerze i nie będę sprawiał problemów.

Cos o sobie: Nazywam Się Bartek , Gram od Wersji Minecraft classic wiec ogarniam minecrafta to chyba tyle . Prosze O szybkie dodanie mnie do Białej Listy

Opublikowano

Nick w grze: Tdejwid

premium: nie

dlaczego ty masz byc dodany? : bo chce se pograc

:D nie prosze o nic admina i nie niszcze mapy grafitii

cos o sobie : imie wiadome jakie mam w gre gram roznie jesli chodzi o czas tez mam rozwinieta ortografie tylko czasem jak za szybko pisze to wiadomo np. zamiast nie pisze nei itp

Opublikowano

nick w grze: General88

premium: na razie nie posiadam

dlaczego ty masz byc dodany?:Chęc zagrania na dobrym serwerze.

Cos o sobie: Mam na imię Konrad i bardzo szubko zaprzyjazniam sie z innymi ludzmi. Nie griefuje i lubie swietna zabawe.

Opublikowano

Nick :Spryciash

Jestem już na wl . Proszę o dodatkowe życia bo miałem jeszcze 2 życia i admin teleportował l mnie na arena i zabił mnie BOS po czym na spawnie zabił mnie piorun i tyle :)i proszę o moje itemy które przez to Straciłem miecz diaxowy i zbroja z żelaza

Daj + To nic nie kosztuje !!

Moje TUTORIALE

Moje TUT:

http://www.mpcforum.pl/topic/169001-tutjak-bonowac-eq-dla-ninjid/

http://www.mpcforum.pl/topic/175327-tutogolny-poradnik-metin-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/175856-tutjak-byc-najlepszym-gm/

http://www.mpcforum.pl/topic/287863-downloadtut-okolo-160-pytan-do-oxa/

Opublikowano

Serwer juz nie polecam Wbij koles o nicku : RastaStyle chyba na xray serwer chwile a ten juz full diax eq i wyenchantowany wszystkich zabijal :)

Serwer juz nie polecam Wbij koles o nicku : RastaStyle chyba na xray serwer chwile a ten juz full diax eq i wyenchantowany wszystkich zabijal :)

Opublikowano

Nick w grze : Guy

Premium: Tak

Dlaczego ty masz byc dodany?: Lubię serwery tego typu rozgrywki

^^

Cos o sobie:

Jestem miły i pomocny . Nie griferuję , pomogę jak ktoś będzie mieć problem . Jestem otwarty na wszystko . Pozdrawiam i oczekuję przyjęcia.

Opublikowano

Nick w grze : KielsoN

Premium : Nie

Dlaczego ty masz byc dodany? : Ponieważ nigdy nie grałem na tego typu serwerach i chciałbym w końcu spróbować. Myślę że będzie super ! :D

Coś o sobie : Mam na imię Sebastian.Interesuje się piłką nożną . W wolnych chwilach gram na komputerze :D

Opublikowano

nick w grze: Hufax

premium: Nie

dlaczego ty masz być dodany?: Ponieważ jestem uczciwym graczem i przystosuje się do regulaminu.

Cos o sobie: Nazywam Się Emil , w minecrafta gram już bardzo długo, interesuje się siatkówką.Chciałbym zagrać na waszym serwerze na dłużej a nie jak na innych serwerach, które padają po 3 dniach.

Opublikowano

nick w grze: Cule123

premium: Nie

dlaczego ty masz być dodany?: Jestem miły, pomocny. Nie griefuje, znam zasady jęz. Polskiego [wystarczająco].

Cos o sobie: Paweł jestem, jestem z Podkarpacia. Kocham piłkę nożną.

Opublikowano

nick w grze: Locein

premium: Tak !! <3

dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ jestem miłym , przyjaznym i ogarniętym człowiekiem.

Cos o sobie: Gram w Minecrafta od wersji herobrina czyli 1.2 . Na Youtubie oglądam mandzia , blowa itd więc wiem jak sie oni swietnie bawią na kwadratowej masakrze ^^ .

Opublikowano

15

Nick z gry:

KrQe

Premium:

Tak

Dlaczego ty:

Jestem Miły, ogarnięty i nie wkurzam się o byle co :D Podobają mi się serwery typu Kwadratowa Masakra.

Ile grasz w MC:

Od 1.7.3

Coś o sobie:

Mam na imię Krystian. Interesuję się informatyką, elektroniką. Posiadam Skype, TS3.

Opublikowano

nick w grze:Shenk450

premium:Tak

dlaczego ty masz byc dodany?:No bo lubie serwery takie jak kwadratowa masakra są supper

Cos o sobie:Jestem ogarniętym człowiekiem Chodze do gimnazjum i lubie grac w minecrafta

Opublikowano

nick w grze: topesz

dlaczego ty masz byc dodany?: Lubie grę survival z kolegami :)

Cos o sobie: Jestem fanem minecraft'a gram już w niego 3 lata ;)

nick w grze: SHOEL0

dlaczego ty masz byc dodany?: Lubie grę survival z kolegami :)

Cos o sobie: Jestem fanem minecraft'a gram już w niego 3 lata ;)

Opublikowano

nick w grze: BaloonikPL

premium:nie :C

dlaczego ty masz byc dodany?:mam dość serwerów rpg i fb i lubię survival

Cos o sobie:lubię grać w minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...