Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube Assasin's (Kwadratowa Masakra) (zero lagow) (dedykowany)

6Master9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick w grze: DziarskiDrwal

premium:Mam

:)

dlaczego ty masz byc dodany?: A dlaczego nie? Jak wszyscy inni chcę sobie soczyście pograć

Cos o sobie: Lubie budować i w sumie tyle:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick w grze: Hefajstos16

premium:Nie

dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ uważam, że pasuję do takiego serwera, nie raz już grałem na podobnych oraz sam kilka posiadałem. Gram uczciwie i nie robię na złość

Cos o sobie: Mam na imię Damian, uczęszczam do technikum na kierunku Technik Informatyk, lubię chodzić na koncerty, słucham rocka / metalu. W pełni można mi zaufać

;)

Hefajstos16 - Dodany

nick w grze: DziarskiDrwal

premium:Mam

dlaczego ty masz byc dodany?: A dlaczego nie? Jak wszyscy inni chcę sobie soczyście pograć

Cos o sobie: Lubie budować i w sumie tyle:)

DziarkiDrwal - Dodany : )

Życze Milego Grania : )

Opublikowano

nick w grze: nivek

premium: na razie nie posiadam

dlaczego ty masz byc dodany?:chęć zagrania z fajnymi ludźmi na dobrym serwerze sprowadziła mnie tutaj, jestem kreatywny, lubię współpracować

Cos o sobie: edukuję się na technika mechatronika, jestem koleżeński, dopasowuję się do każdego środowiska, w miarę dobrze gram w minecrafta

Opublikowano

nick w grze: nivek

premium: na razie nie posiadam

dlaczego ty masz byc dodany?:chęć zagrania z fajnymi ludźmi na dobrym serwerze sprowadziła mnie tutaj, jestem kreatywny, lubię współpracować

Cos o sobie: edukuję się na technika mechatronika, jestem koleżeński, dopasowuję się do każdego środowiska, w miarę dobrze gram w minecrafta

Dodany

Opublikowano

Nick w grze : Besst

Premium : Tak

Dlaczego ty masz byc dodany ? : Szukam serwera na którym będzie miła atmosfera oraz dużo zabawy

Cos o sobie : Jestem koleżeński oraz jestem chętny do nawiązania nowych znajomości. Przede wszystkim nie griefuje.

RAyobyM.gif

Opublikowano

nick w grze: kaman237

premium: Tia

dlaczego ty masz byc dodany?: jestem ogarniętym graczem minecrafta prowadze kanał na Youtube

Cos o sobie: Mieszkam w Okolicy Wrocławia , interesuje się futbolem .

Opublikowano

Nick w grze: Anakonda016

Premium: Tak

Dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ lubie klimat kwadratowej masakry :)

Cos o sobie: Mam na imię Dastin, lubię grać w piłke nożną, minecrafta, cs 1.6, oraz LoL'a :)

Opublikowano

Nick w grze: SelectoHD

Premium: Nie

Dlaczego Ty masz byc dodany?: Szukam ogarniętego serwera tego typu. Jestem ogarniętym graczem, który umie współpracować. Ścigam ludzi za totalny brak kultury oraz ortografii (błędy mogą się każdemu zdarzyć, lecz bez przesady)

Coś o sobie: Gram w amatorskich ligach piłki nożnej(orlik, duże boisko). Każdą wolną chwilę najchętniej bym przeznaczył na granie w piłkę

;). Chodzę do liceum ogólnokształcącego.

Pozdro

Nowicjusz
Opublikowano

nick w grze:Thadel

premium:nie(ale niedługo kupuje)

dlaczego ty masz byc dodany?:Poniewaz nie jestem chiterem i jak ktos cos potrzebuje to mu daje jak mam.

Cos o sobie:Lubie grac w piłke nożną i reczną mam rozwiniętą ortografie i dziennie gram po 3 godz a weekend 4

Opublikowano

nick w grze:Michi115

premium: Nie

dlaczego ty masz byc dodany?: Jestem pomocny,zgłaszam Adminom cheaterów

Cos o sobie: Mam na imię Michał.Chodzę do szóstej klasy szkoły podstawowej. Gram w minecrafta od aplhy 1.0.4

Opublikowano

nick w grze: Mientus

premium: niestety nie ;(

dlaczego ty masz byc dodany?: ponieważ jestem uczciwy nie grifuje ani nie chituje i lubie dobrą zabawe;]

Cos o sobie: niejesem chamski anie złośliwy nie kradne itemów i lubie Minecrafta

prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia ;] pozdrawieam

Opublikowano

nick w grze:_KubaPL_

dlaczego ty masz byc dodany?:Lubie takie serwery i nie niszcze nic nikomu

Cos o sobie:Lubie grac w minecrafta gram juz od 2010 roku bardzo duzo wiem o nim i chcialbym zagrac na takim typu serwera gdyż lubie :P

Opublikowano

Czy doczekam się tego, że zdejmiecie cuba z mojego mostu ? -.- Pytałem się czy mogę obok więzienia ogarnąć sobie most do domku, a ktoś mi napisał, że mogę... Później okazało się że cuboid jest i nie mogę go skończyć...

Opublikowano

nick:Michi115

Zgłaszam podanie na strażnika.

Uważam żę powiniemem być strażnikiem ponieważ: jestem pomocny,dbam o porządek,próbuje rozstrzygać spory

Opublikowano

nick w grze:CocaColaPL

:(

dlaczego ty masz byc dodany?:Ponieważ z chęcią zagrałbym na tym serwerze.Nie będe "grifował" oraz wyzywał innych graczy to tyle.

Cos o sobie:Mam na imie Kamil.Mieszkam w Bełchatowie.Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum.Interesuję się pływaniem oraz siatkówką.Jestem osobą ogarniętą (w miare :P) oraz taką która umie się bawić

:D ;D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...