Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo 1000-1200. Da się wybić?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja sie niezle wpierdo..... do elo hell ;/ MAJĄC 1409 elo spadlem do 1000>..> i prosze nie piszcie ze to moja wina czy nie umiem grac poprostu caly czas natrafiam na osoby ktore caly czas trolluja albo nie potrafia grac i przez nich wygrywam 1 ranked na 10 ....

@top bedzie bardzo ciezko bo ten przedzial elo jest najtrudniejszy do wybicia

Opublikowano

hah znam to uczucie, przez caly sezon wędrowałem z elo 600, aktualnie mam 1192 elo, gram solo raczej i też mialem problemy z wybiciem sie na 1000 elo szczególnie, ale poprosilem ziomka 1,4k elo zeby wbil mi na konto i wygral, ze 3-4 mecze no i teraz juz gram sobie sam :D

Opublikowano

To nie wiem w jaką gre gracie, po prostu nie rozumiecie o co w tej grze chodzi jeszcze i przegrywacie, innego wytłumaczenia nie ma.

No bo przeciez nie można napisać na trolla "no pls, don't go afk, we win it easy if u will play with us" ale odrazu "REPORT OMG NOOB AFK GO GO" (n1 grammar btw)

Płaczcie dalej, że tam jesteście i dobrze, nie wychodźcie i nie psujcie innym gry he_he

Opublikowano

Ogarnij 1 postac bardzo dobrze , pograj nią z 50 normalów , najlepiej jungla , żeby kontrolować wszystkie linie i graj nią cały czas rankedy , żeby tylko się wybić .

Opublikowano

Ogarnij 1 postac bardzo dobrze , pograj nią z 50 normalów , najlepiej jungla , żeby kontrolować wszystkie linie i graj nią cały czas rankedy , żeby tylko się wybić .

Polecam rengar mid, evelynn mid.

Jeśli ktoś naprawde jest dobry, to nawet z gówno teammate wygrasz gre sam, roamując.

900->złoto w 2 tygodnie, polecam ten styl gry.

Opublikowano

Porada .

Jeśli grasz rankedy , licz na siebie . Ja z 860 elo wybiłem sie na 1270 w tydzień ... Nie wierzysz? Nick Mizutsuki na nordicu. Z każdego elo można wyjść . Wszystko tak naprawde zależy od Ciebie. Nieraz wygrywałem gry 4 vs 5 , gralismy bez ad carry , lecz wygralismy... Wtedy stwierdziłem że każdy mecz można wygrać ...

Jak dla mnie najlepiej grać Katariną na tym elo ... Gdy wyjdziesz nafeedowanym z mida , cała gra będzie się kręciła koło Ciebie.

Opublikowano

Daliście mi troche wiary w siebie i po wielu przemyśleniach. Moje myślenie było : zagram sobie w lola dzisiaj.

I znowu mi się odechciało grać ponieważ gram z Afk`ującym Alistarem robiącym się pod AP

@Edit

Cud wygraliśmy 4 vs 5 !! ;P. Przeciwny team 0 zgrania chodzili pojedyńczo u nas kata 2x Quadra. Grałem lee sinem

Opublikowano

Mnie najbardziej boli to że trzeba kombinować jak chuj żeby złapać chociaż to 100elo bo wszędzie Ci pierdoleni idioci.Riot powinen to ogarnąć.

Opublikowano

Tak da się, mam zagranych gier tak jak ty (rankedów z 700 tak jak i normali) i właśnie wyszedłem na złote elo :P, więc nie mów że się nie da pozatym na elo mniejszym niż 1150 to łatwiutko wygrać samemu.

<>

Opublikowano

Cóż NORDIC LOGIC boli... ostatnio trafia mi sie ciągle last pick (5 minut czekania na ranked a potem last pick =.=) i mówie że ide na topa/mida bo skontruje przeciwnika poczym first pick albo second pick zajmuje mi linie i do tego jeszcze napisze "stfu u are last pick"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Cóż NORDIC LOGIC boli... ostatnio trafia mi sie ciągle last pick (5 minut czekania na ranked a potem last pick =.=) i mówie że ide na topa/mida bo skontruje przeciwnika poczym first pick albo second pick zajmuje mi linie i do tego jeszcze napisze "stfu u are last pick"

I dont care duo mid.

80% win ratio.

Opublikowano

Hah Diaz chcesz na takim elo na lastpicku iść na topa, mida - nie możliwe :) musisz być cierpliwy. Na tym 1k elo to dobry support carruje grę (mam na myśli coś z cc typu Sona, a nie soraka badziewna :))

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na low elo człowiek musi się godzić na trolle ludzi żeby coś wygrać, potem tylko z górki. Teraz właśnie rozpocząłem rankeda lastpick płacze że nie ma żadnego supporta bo nimi nie lubi grać ftw.

lownfast

Opublikowano

grasz nietypowymi pickami, nimi ciezko jest wykerowac, choc katarina jest do tego zdolna tylko musisz umiec wskakiwac w teamfight w odpowiednim momencie, aby ci sie cd zresetowaly i moc uciec. WARDY - podstawa, 150golda na 3min jestes w stanie poswiecic? ja zawsze oznajmiam czym ide, aby nie było flame ze omfg u last pick pick support, gdy chce isc mida. graj postaciami które sie ciezko kontruje a zarazem bez feeda duza robia swoim cc/buffami: orianna, gragas, anivia*, udyr, riven, yorick, zilean. jak grasz bota to tylko rankedy duo, bo najczesciej albo bedziesz miec lux-support z doran ringiem albo 1vs2 na lini.

Opublikowano

Co ty pierdolisz człowieku boże jak widzę takie posty to aż boję się złapać za głowe bo zaraz pojawi się kolejny podobny jeżeli nie masz zgranego teamu i nie jesteś ogarnięty to huja wygrasz

@NoClass ty jesteś jednym z tych zadumanych w sobie durni którzy myśla że mają ostatniego picka napiszą i top i bedą go mieli więc nie nabijaj postów na tym temacie ponieważ jest to zbyt zauważalne

Nie rozumiem Cię człowieku? Dałem swoją opinie, a Ty płaczesz że jesteś zadumany w Sobie?

Nie mówię to z byle gówna, tylko jak w ciągu czterech dni tym sposobem z 1100 wbiłem się na 1500.

Bierzesz topa bądź mida, jeżeli nie, wychodzisz i czekasz 30min. Roamującym midem, zbierzesz feed z topa bądź bota. A topem z teleportem, nawet do warda w przeciwnej jungli i uklepać go bądź zabrać buffy... To samo z botem, support stawia warda na końcu krzaczków.

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, możesz ją rozwinąć?

1294477714-U1.png

Opublikowano

Idzie spokojnie się wybić, próbowałem wbić gold na soloq ale stałem na ~1270 przez jebanych trolli. Zacząłem grać duo , gram głównie supportem , ziomek mid/jungle, w ostateczności adc. Póki co passa kilkunastu wygranych i 1511elo.

Opublikowano

Hah Diaz chcesz na takim elo na lastpicku iść na topa, mida - nie możliwe :) musisz być cierpliwy. Na tym 1k elo to dobry support carruje grę (mam na myśli coś z cc typu Sona, a nie soraka badziewna :))

ja już od 2 sezonu się wybiłem :P już od dłuższego czasu siedze na 1350 ale kiedyś byłem 940 około i tam zawsze last pick support :O

Nawet na tym 1300 nadal się trafiają tacy ludzie z tym właśnie "NORDIC LOGIC" którzy są first pick albo second i pickują mida/topa a last zawsze support... (no chyba że ktoś napisze że jest suppem ale to rzadko sie widuję :F)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Idź carruj 1200 elo to najgorsze co może być,trafiają sie ludzie po 60 winów na normalach w ogóle nie wiedzą o co w rankedach chodzi a potem widać team typu np. Garen,Kata na bocie, Caitlyn na midzie.Sądze że na 700-800 elo są bardziej doswiadczeni ludzie którzy już rozumieją o co chodzi w rankedach.Mam 2 konta z 30 lvl na Nordic&East na jednym mam 1100 ELO 400 rankedów rozegranych a na drugim dopiero wbiłem 30 i mam rozegrane 6 rankedów 3 winy i 3 lose, i mam tam 1196 Elo przez to ze 3 rankedy które przegrałem, przegrałem przez brak doswiadczenia graczy którzy ze mną grali.A ta cała teoria Gimpera że wszystko da sie carrować to jedna wielka głupota bo jak ci sie trafi 1 nieogarniająca linia np. bot, to masz praktycznie lose w kieszeni.Ogarnięte elo to 1450 bo tam już ludzie wiedzą o co chodzi.

Opublikowano

Jasne, że można się wybić. Ja w ciągu ostatniego miesiąca wybiłem się z 1120 na 1340 elo. Wystarczy ogarniać skila i przede wszystkim nie wyzywać innych.

Opublikowano

@up

Owszem da sie wybić,ale jak ci losuje ludzi kompletnie nie doswiadczonych ktorzy tylko nafeedują to jest to naprawde ciężkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...