Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela[Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na ogłoszenie upadłości... Na serwerze w godzinach szczytu po 30 osób? Licząc nawet z tymi co expią. W m1 po parę osób stoi, praktycznie zero sklepów. Po co tu grać? Jaki jest sens? Z tego co mi sie zdaje w tej grze chodzi o rywalizację a jej tu nie ma bo nie ma ludzi co jest chyba logiczne. Gdyby nie spartolenie startu to ludzi grałoby +400 spokojnie, tyle ile na starcie a tak lipton. Cóż bywa i tak :/

Opublikowano

Czekam na ogłoszenie upadłości... Na serwerze w godzinach szczytu po 30 osób? Licząc nawet z tymi co expią. W m1 po parę osób stoi, praktycznie zero sklepów. Po co tu grać? Jaki jest sens? Z tego co mi sie zdaje w tej grze chodzi o rywalizację a jej tu nie ma bo nie ma ludzi co jest chyba logiczne. Gdyby nie spartolenie startu to ludzi grałoby +400 spokojnie, tyle ile na starcie a tak lipton. Cóż bywa i tak :/

Przesadzasz kolego i po co tu kłamstwa mój licznik w panelu pokazuje ok 100 graczy .

33748387117269464751.png

Opublikowano

Polecam i zapraszam, zagrajcie nie pożałujecie, serwer się coraz bardziej rozkręca ! - top1

Anrela !

Perek :D

Opublikowano

edit. albo nic, serwer i tak martwy wiec nie ma co go prawdą dobijac

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Po dzisiejszej przerwie technicznej dodano wieżę wygnańców (od 100 lv. u Strażnika Wieży Demonów) oraz komnatę smoka. Zablokowaliśmy również drophacka

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...