Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela[Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kizior ja wiem że to dedyk tylko jeżeli ktoś ma włączone połączenie Hamachi to nie wiem czemu nie pobierze klijenta musi wyłączyć połączenie Hamachi .Może nie u wszystkich to wystepuje ale ja próbowałem pobrać klijenta przez 3 przegladarki i nie mogłem dopiero jak wyłączyłem w "połączeniach internetowych" siec Hamachi to mogłem pobrac klijenta

Siec hamachi nie ma tu znaczenia bo downloady leza na vps w firmie hostingowej.

33748387117269464751.png

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam exp taki sobie więc trzeba dropnąć pd ,a tutaj mamy haczyk bo z tych metków 85/90 gówno dropi 1 broń jakaś gówniana na jednego metka albo pigułka krwi ?.. po ubiciu 20 metinów stwierdzam iż nawet nie edytowali dropu z nich .Ilośc graczy sama mówi za siebie jak gra z 100 to max

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

POLECAM SERWER W 100%! Piszecie że exp słaby a powbijaliście 30 lvle.. o to chodzi żeby to wbicie lvla trochę zajęło a nie od razu wbić 150lvle..

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

ja tak samo, na początku mówie, fajny server i w ogóle.. dobiłem 65 i nie widzę dalszego sensu gry powód? w chuj mało wiary i do tego ten exp.. masakra!

6c7ee479a7c03745507355bc951192c34974.jpg

Opublikowano

powiem tak : nie udało mi sie wbic tak duzego lvl-a jak innym tylko 40 ale już mi sie odechciało po pierwsze ulepszanie itemów kamieniem niczym sie nie różni od ulapszaniem bodziem bo cofa poziom itemów po nieudanym po drugie KD do skilli to rzadkosc to ile trzeba ubic mietkow by chociarz 1 skill na P zrobic? zwłaszcza że wszyscy "poluja" na te mietki a resp ich nie jest zwiększony. Musze pochwalic ich że ceny u Handlarzy sa naprawde dopasowane do dropu a to rzadkość to ich wielki plus ale reszta to "męczarnia" w grze. To jest tylko moja opinija może innym odpowiadać ten serw ale ja jednak wole troszeczke lżejszy.

Opublikowano

powiem tak : nie udało mi sie wbic tak duzego lvl-a jak innym tylko 40 ale już mi sie odechciało po pierwsze ulepszanie itemów kamieniem niczym sie nie różni od ulapszaniem bodziem bo cofa poziom itemów po nieudanym po drugie KD do skilli to rzadkosc to ile trzeba ubic mietkow by chociarz 1 skill na P zrobic? zwłaszcza że wszyscy "poluja" na te mietki a resp ich nie jest zwiększony. Musze pochwalic ich że ceny u Handlarzy sa naprawde dopasowane do dropu a to rzadkość to ich wielki plus ale reszta to "męczarnia" w grze. To jest tylko moja opinija może innym odpowiadać ten serw ale ja jednak wole troszeczke lżejszy.

Jesli chodzi o magiczny metal to niestety nie możemy zrobic zeby nie cofało ponieważ wtedy mogą zaczać padać kanaly od nadmiernej ilosci błędów podczas ulepszania. A co do respa metinów to takie rzeczy prosze zgłaszać jako sugestie poprawek na serverze.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Polecam serwer , exp jest latwy co wy piszecie ze 50 sie nie da wbic 20 minut na swiatyni od 40 do 50 to nie jest dlugo potem w lesie i grocie lajtowo leci . Serw godny polecenia ;]

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A gdzie jakies mapy do zarobku ww itp ? na czym tu zarobic... oczywiscie nie mowie ze serwer zły !!!

Sa katakumby jest komnata smoka jako dungeon oraz planujemy dodac takze ww.

33748387117269464751.png

Opublikowano

serwer dobry ale...

Komnata smoka , katakumby nie działają. Exp na zinach zbugowany. z żołnierza setou leci 0.05 a za reszte po 0.01...

A na liderach leci po 0.02 za moba. wiec wbicie lvl to katorga. po 0. 70 za spota na najwiekszym spocie. przy moim lvl. Z ratami jeszcze jakoś szlo teraz to masakra.

firefighter.png

" To są ludzie,którzy na ryk syreny zostawiają swoje rodziny,przyjaciół i ruszają by ratować innych."

Opublikowano

Jesli chodzi o magiczny metal to niestety nie możemy zrobic zeby nie cofało ponieważ wtedy mogą zaczać padać kanaly od nadmiernej ilosci błędów podczas ulepszania. A co do respa metinów to takie rzeczy prosze zgłaszać jako sugestie poprawek na serverze.

Wtf ? hahaha , mogę Ci skrytp zrobić i będzie git..

To dojebałeś

Opublikowano

Forum by się przydało, naprawde komnata smoka powinna zostać odbugowana i exp na 90+ trochę większy. Bez forum trudno dyskutować o bugach tylko tutaj.

Opublikowano

GA powinnien naprawdę zrobić coś z tymi metalami, do tego nie mogę ulepszyć bojowego na syrka metalem ani bodziem tylko u seon a u niego moge zjarać ... i exp na 90lvl to masakra po 1% za full spota leci w av2 .

I trzeba zareklamować server bo mało osób gra .

Opublikowano

GA napisał że dziś spróbuje ogarnąć server jak wróci technik wieczorem.

Jak by naprawił"

1.Exp w av2 bo leci po 2% za full spota na 91lv to co to będzie na 104lvl po 0.20% za full spota ... ?

2.Nie da się ulepszyć na epika bodziem albo metalem a u seon może zjarać to aby zróbice na epika 100% albo ogarnijcie te metale.

3.Nie ma tych nowości na 91lvl jedynce to można robić teraz to stać w m1 albo iść na ripa który podobno jest zbugowany albo expićw grocie po spocie za 2% ...

4.Bronie na 75 lecą z czego? jak tylko z ripka to dodajcie drop do metków +100lvl bo każdy lata z fms.

Opublikowano

[quote name=Grappa <3' timestamp='1351874511' post='5528808]

No naprawdę te dangeony powinny zostać naprawione bo nuda ani misji tylko expienie.

Własnie napraiwam te bugi o 22:00 zrobie konservacje i wgram.

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...