Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela[Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Randomie? przepraszam bardzo ale chyba pan nie wie z kim pisze, wiec nie pierd** glupot.

Nie bede z toba dyskutowal i tobie odpisywal poniewaz juz po sygnaturce widac ze na pewno nie znajdziemy porozumienia.

Chyba ze masz jakies zale co do mojej osoby, to mozesz wyslac mi na PW IP do jakiegos ts`a , albo dasz mi skypa to wlacze jeszcze kamerke zebys mogl podziwiac moja ladna twarz. Pozdrawiam cie murzynie.

Opublikowano

Ja i moja ekipa to samo. 3 próby i za kazdym razem na ,którymś z pięter teleportowało pod dt. 4 próba to już w ogole katastrofa ,zakończyła sie na tym ze sie nie da zalogować na serwer. GM jezeli nie ma forum serwera to chociaz tutaj daj info co jest.

Łabaki.

Opublikowano

Dla teamu proponował bym zrobić jakiś changelog bo to już chuj strzela nic nie wiadomo co robia na serwie.

asd

Opublikowano

Ja i moja ekipa to samo. 3 próby i za kazdym razem na ,którymś z pięter teleportowało pod dt. 4 próba to już w ogole katastrofa ,zakończyła sie na tym ze sie nie da zalogować na serwer. Teamie Arnela ! jezeli nie ma forum serwera to chociaz tutaj dajcie info co jest!.

Łabaki.

Opublikowano

Wg. mnie jest to z jakiegoś gotowca i nie potrafią nic edytować proste ;d. Oferowałem im swoją pomoc w ustawieniu tych dropów itp. nic nie odpisali. Katakumby odbugowali??, a może dopiero je wgrali.

asd

Opublikowano

serwer polecam, powolutku do przodu i graczy przybedzie ;]

a Ty ciner brudna kurwo tutaj wstepu nie powinnas miec, kazda pizda z tej twojej pierdolonej gildii z kola nie wyjdzie cwelusie jak tylko dostane ub za to jebane nieporozumienie

jak kurwo pocwiczysz to moze ci kiedys pozwole podnies dropa z ripera

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Dobrze wiedziec ze Administracja ciagle naprawia bugi i stara sie zeby bylo wiecej graczy.

Mam nadzieje ze na dniach zostanie otworzone forum dla graczy.

Opublikowano

serwer polecam, powolutku do przodu i graczy przybedzie ;]

a Ty ciner brudna kurwo tutaj wstepu nie powinnas miec, kazda pizda z tej twojej pierdolonej gildii z kola nie wyjdzie cwelusie jak tylko dostane ub za to jebane nieporozumienie

jak kurwo pocwiczysz to moze ci kiedys pozwole podnies dropa z ripera

Powiem Tak.. Samo wasze Nobskie zachowanie jest bardzo mądre.. Mamy rippera, Wy wpadacie całą gildią jak leszcze ,ksujecie nam , bijecie to jest zaliczane jako utrudniane eventu + padłem i nie mogłem podnieść dropu , są ssy które wysyłałem do SA więc jakbyśbył mądry to byś nam nie ksuł bo trafiłeś na nieodpowiednią osobe, nie mam zamiaru się z tobą kłócić zapraszam na ts..

Opublikowano
Nie podoba mi się ten serwer 3/10. Nie zagram.

A mozesz bardziej rozwinac swoja opinie ?

Ogolnie tak jak pisze, serwer jest dobry administracja ciagle dodaje i naprawia rozne bugi wiec moim zdaniem serwer jest bardzo dobry.

Opublikowano

kuba tylko sęk w tym, że przez tą osobę o której mowa jeżeli chodzi o DDoSy padł Rivendel. Tak dostał bana za moda ale gra z powrotem. Czy można nadrobić? No nie wiem, na starcie była masa ludzi a potem wszyscy jakoś dziwnie uciekli z serwera. Może i to prawda, że

zaden serwer nie startuje w 100% sprawnie..

ale prawdą też jest, że serwer ten wystartował z bardzo dużą ilością błędów. Temu nie zaprzeczysz bo jeśli grasz od początku to wiesz jak było i jest.

Opublikowano
niestety ja sie nie wpycham ale zapraszanei na ts na jakeis tyranki to objaw najnizszego poziomu spolecznego i chamstwa

ujalem to delikatnie, w twoim jezyku napisal bym kilka slow na k p j

Zaprosilem go na ts`a zeby tutaj wiecej nie spamic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...