Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela[Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po godzinie stwierdzam, że nie warto tutaj zaglądać, jeżeli szukacie easy/medium.

Jakieś poje@ane limity, do v2 od 50 lv, do red lasu od 70 itd. To tyle, innych niedogodnień nie zauważyłem

Opublikowano

Kolejny serwer pokazujący bezsilność w obec hacków ( zabranie pierwszych 5 slotów - które mi naprzykład były potrzebne bo zawsze chodze z full eq )

BS sie blokuje albo przez zmiane oprogramowania / id zmianki / npc / utrudnienie zdobywania zmianek ... a nie przez blokowanie slotów ...

a pozatym co do expa to jak chce przez taki czas bic 50 lvl to chyba wole iśc na globala ...

Opublikowano

Kolejny serwer pokazujący bezsilność w obec hacków ( zabranie pierwszych 5 slotów - które mi naprzykład były potrzebne bo zawsze chodze z full eq )

BS sie blokuje albo przez zmiane oprogramowania / id zmianki / npc / utrudnienie zdobywania zmianek ... a nie przez blokowanie slotów ...

a pozatym co do expa to jak chce przez taki czas bic 50 lvl to chyba wole iśc na globala ...

Blokada 1 slotów to tylko dodatek jest tez inna blokada dotycząca bs.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Kizior ja wiem że to dedyk tylko jeżeli ktoś ma włączone połączenie Hamachi to nie wiem czemu nie pobierze klijenta musi wyłączyć połączenie Hamachi .Może nie u wszystkich to wystepuje ale ja próbowałem pobrać klijenta przez 3 przegladarki i nie mogłem dopiero jak wyłączyłem w "połączeniach internetowych" siec Hamachi to mogłem pobrac klijenta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...