Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OBOZOWISKO - Średniowieczny świat w minecraftcie [24/7][No-Hamachi][NP][NWL]

Ahmed97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera Nie Polecam, Admini stawiają na rozwój serwera.. gdzie Alammu, wybija sobie solo Bossy? - Bądź Co bądź jest to wg. mnie troszkę dziwne zachowanie. Dno, zwykły surv z elemnentami rpg no i Factions.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny płaczek, który dostał bana za wchodzenie na cudze konto.. Bossy był wybijane tuż po restarcie, gdzie był zmienione ich statystyki i samo przez się było logiczne, że admin musi sprawdzić jak teraz wygląda ich zabijanie po tych zmianach. Administracja nie gra na serwerze jako zwykły gracz tak więc nie mają sensu zabijać bossów dla własnej korzyści. Aktualnie wprowadzony jest w życie plan optymalizacji. Nie wprowadzamy żadnych nowości na rzecz usprawnienia działania serwera oraz strony wprowadzenia równowagi w ekonomii i wiele innych. Spamowanie takich płaczków jak Majon czy firenzo może świadczyć tylko o tym, że administracja rzetelnie podchodzi do spraw łamania regulaminu. Wkrótce zostaną wprowadzone konta Vip oraz sklepy i bodyguardzi, których będzie można kupić za przelew oraz wykupienie unbana poprzez sms.

Eeeee, o co chodzi ,,Admin ma zawsze racje" i rozłączony przez serwer (nigdy tutaj nie grałem)

Zipek prawdopodobnie zostałeś wyrzucony za wysoki ping. Daj mi znać na pw jeśli problem się powtarza.

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

Opublikowano

Zagrałem,zwiedziłem

Nie zauważyłem nic nadzwyczajnego.

Na początku jest tylko ciekawie,później zwykły surv+frakcje.

Jeśli chcecie klimat gothica wywalcie frakcje dajcie towny,pogadamy o klimacie gothica.

mca.png
Opublikowano

Powiedz mi tom ile grałeś czasu na serwerze, że możesz takie coś powiedzieć ? 30 minut ? Po godzinie nie jesteś opisać całego serwera. Więc nie mów, że zwykł survival + frakcje.

Opublikowano

Nie wiem zapowiada się fajnie dawno temu grałem w Gohtica ale fajnie było być bezimiennym :D , grałem także w GMP II Noc Kruka i było niesamowicie , lecz niestety zamknęli działalność ale do rzeczy :D. Niestety będę mógł to sprawdzić dopiero jutro ponieważ minecraft się coś psuje to chyba oznaka , że trzeba kupić Premium. Jutro wejdę pogram kilka godzinek i ocenię. Mam nadzieję , że serwer będzie fajny i sobie na nim pogram.

P,S Potrzebujecie Administratorów , Moderatorów , Budowniczych ?

Opublikowano

Aktualnie jest otwarta rekrutacja na Kidów. Dzisiaj został wgrany przez administracje plugin mcmmo także idziemy w stronę RPG :) Zapraszamy wszystkich serdecznie do rejestracji na forum. Można komentować pomysły administracji oraz podawać swoje.

Opublikowano

Kolejne Poprawki

Changelog 1.3.3

Kolejne zmiany na serwerze tym razem idziemy o krok do przodu w stronę klimatu rpg.

- Wgrano plugin odpowiadający za poziomy w grze oraz umiejętności

- Wgrano plugin informujący o potrzebie rejestracji na stronie.(Aktualnie Rejestracja Przebiega Normalnie)

- Wprowadzono możliwość ścięcia drzewa ręką poprzez zniszczenie najniższego bloku.

- Dodano kolory dla konta VIP, KID itp…

- Poprawienie ekonomii.

- Spolszczono Factions

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...