Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OBOZOWISKO - Średniowieczny świat w minecraftcie [24/7][No-Hamachi][NP][NWL]

Ahmed97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

Obozowisko

cropped-Obozowisko1.jpg

informacjeo.png

083.gif Adres IP:79.133.211.88:25555

083.gif Typ Serwera:Survival

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:30(40)

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Factions,Citizens,Reservation, ( oraz pluginy podstawowe)

ekipab.png

Alammu, Ahmedd_PL

infododatkowe.png

Podstawowym i najważniejszym priorytetem serwera jest utrzymać klimat średniowieczny zbliżony do Gothic I, tworzyć ciekawe eventy. Obozowisko jest zorientowane na maksymalna ilość potyczek miedzy graczami ich frakcjami. Sztandarowymi atrakcjami są polowania na bossy. Oblężenia osad przez graczy jak i potwory. Specjalne konta będą miały rezerwacje slotów, odmienny kolor oraz wiele innych.

FAQ:

Najczęściej zadawane pytania

1. Dlaczego pali się spawn ?

- Jest to jak najbardziej naturalne. Tak zaczyna się przygoda na naszym serwerze.

2. Rozbitek co Ci jest ?

- Rozbitek, którego można znaleźć na brzegu nieopodal statku jest NPC. Przekazuje tylko informacje dokąd należy zmierzać.

3. Czy na serwerze można dostać działkę ?

- Nie, na serwerze jest wgrany plugin Factions co pozwala na zajmowanie ziemi dla swojej własnej gildi.

Więcej o Factions na naszej stronie

4. Jak zapisać się jako obywatel ?

- Należy udać się do starego obozu a następnie w nim odnaleźć starca. Jest to NPC, który powie co należy zrobić dalej.

5. Co można robić na serwerze ?

- Na serwerze można robić wszystko oprócz tego co jest zakazane w regulaminie.

Jeśli nie masz pomysłu na to co zrobić zapraszamy na nasza stronę do działu poradniki.

6. Jak sprawdzić ilość pieniędzy ?

- Wpisz /money lub /bal

7. Jak zarabiac pieniądze?

- Należy wybrać sobie pracę. Poradnik na naszej stronie

8. Mam wymagane pieniądze jednak nie mogę przejąć ziemi dla gildii. Dlaczego ?

- Pieniądze, które posiadasz musisz przekazać do skarbca gildii. /f money deposit. Więcej dowiesz się w poradniku.

9. Mogę dołączyć do, którejś gildii ?

- To pytanie należy kierować do graczy na serwerze lub przejrzeć temat na naszym forum z prezentacjami gildi.

Jeśli żadna Cię nie interesuje możesz założyć własną.

10. Dlaczego nie można wydobywać diamentów ?

- Diamenty to towar deficytowy na naszym serwerze. Można je zdobyć poprzez zabijanie bossów lub wygrać na eventach.

Sporadycznie można je spotkać w kopalniach, świątyniach itp. Głownym surowcem jest żelazo. Można je wydobywać nawet z kamienia.

11. Jak dotrzeć do innych obozów ?

- Aktualnie istnieją dwa obozy. Obóz na bagnach oraz stary obóz. Aby się między nimi przenosić należy

udać się do portu (w obozie na bagnach) bądź stajni (stary obóz) i zapłacić za przejazd.

12. Jak mogę używać czarów ?

- Poradnik dotyczący używania czarów znajdziesz na naszej stronie.

Prosimy o ocenę serwera oraz jasną argumentacje, jeżeli coś nie odpowiada waszym gustom również prosimy o informację , Gdyż pozwoli nam to poprawić grywalność serwera

FORUM :

http://obozowisko.craftshell.pl

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o zamknięcie za nie znajomość REGULAMINU

A co jest napisane niezgodnie z regulaminem ?

Opublikowano

Zapowiada się super serwer !! Tak trzymać panowie :D Najfajnieszy jest klimat podobny do Gothica. Stary oboz nie koniecznie identyczny ale trzyma klimat. Nie mogę się doczekać budowy obozu na bagnach i nowego obozu. Strona jest dobrze zrobiona wszystko dobrze opisane. Administracja wyrozumiala pomocna. Nowym gracza wszystko wytlumacza :) Ja zostaje tam na stale ;)

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

Opublikowano

Teraz to będzie dopiero zabawa !! Kto robi ze mną gildie ?!

Opublikowano

Nic ciekawego,zwykły surv+frakcje z citizens.

Serwer Dopiero się rozwija i nie tylko surv+frakcje Mamy kilka autorskich pluginów , bossy przy których witcher to dziecko.

Ludzi trochę mało ale serwer stoi dopiero tydzień gdy dał byś nam szansę pograł byś trochę zaprosił znajomych na pewno by Ci się spodobało akurat nikogo nie było jak wszedłeś rozumiem twoją dezaprobatę ale jeśli tak wszyscy będą podchodzić do nowych serwerów to żaden nie powstanie bo po kilku tygodniach nawet admin straci chęci , aktualnie gra 7 osób bez 2 adminów naprawdę fajnie się gra lecz potrzebujemy graczy im więcej stałych graczy tym każdy kolejny łatwiej się odnajdzie .

Dziękuję za opinię i proszę o kolejną szansę pograj trochę z nami a na pewno zmienisz zdanie

Opublikowano

Nic ciekawego,zwykły surv+frakcje z citizens.

Będąc na serwerze przez 10 minut nie można powiedzieć nic. Ja gram już drugi dzień i bardzo mi się podoba. Trafi się czasem, że nikogo nie ma ale zazwyczaj ktoś jest. Polowania na bossy <3:D Są 4 bossy na mapie i trzeba je znaleźć póki co znaleźliśmy jednego Piekielnie mocny. Kto mi pomoże szukać kolejnego ? Ponoć jest w podziemiach !!

Opublikowano

Aktualnie aktualizujemy pluginy w związku z przejściem serwera na wersję 1.4.2

do chwili wejścia rekomendowanej wersji bukkita mogą występować lagi oraz bugi jeżeli ktoś zauważy ew błędy prosimy o informacje na fanpage'u lub na stronie serwera

Opublikowano

kiedy przechodzicie na 1.4.4 albo 1.4.5 ?

W związku z dużą ilością zmian w w/w wersjach musimy poczekać na update pluginów gdyż pluginy na których opiera się serwer nie dzialają poprawnie na nowej wersji. Myślę ,że w przeciągu tyg będziemy na bieżąco

Opublikowano

Ludziska obczajcie ich stronkę dzisiaj o 20 event szukamy 4 bossa potrzebujemy dużo ludzi bo z tego co mówią admini to jest masakra tam się dostać. Wbijajcie przed 20 !!

Opublikowano

Aktualnie wszystko w rekach programistów , im updatuja pluginy na 1.4.4 tym my szybciej przejdziemy jeśli chcesz wejść a nie możesz zmienić minecrafta na naszej stronie jest download minecraft.jar (1.4.2) podmieniasz i mozesz grac z nami

obozowisko.craftshell.pl

Opublikowano

no fajnie by było na 1.4.4 poczekamy zobaczymy. Miejmy nadzieje, że niebawem będą pluginy na 1.4.4. Za chwile event wbijajcie :D

Opublikowano

Z tej strony xKillerekx możecie usunąć/zmienić mi hasło ? Bo za chiny nie wiem które miałem :D Dla potwierdzenia. : Chciałem zrobić fotke wioski i bawić się w photoshopie potem alamen poszedł na obiad potem ja poszedłem coś zjeść. Wróciłem a tu bam żadne hasło nie działa ;d

p.s juz nie aktualne ;d przypomnialem sobie

Opublikowano

Najlepszy serwer na świecie, ogarnięta administracja, super klimat!! Serdecznie zapraszam!

10 postów 20 postów 50 postów 75 postów 100 postów

110 postów 120 postów 150 postów 175 postów 200 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...