Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darius - Solo Top

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I DARIUSEM NIE ZGARNIA SIĘ ALL KILLI .

Bosh ,to offtank ,kille oddajemy dla carry...

On nie napisał, że zabieramy wszystki kille omg bo jak nie dostaniemy killa to idziemy afk wtf nie mam killa surrender, lecz staramy się o kille to oczywiste, że kille najlepiej dawać midowi lub ad z bota(bywają wyjątki).On napisał staramy się o kille chodzi o to, by zresetować cd ulta i nie żyć samymi asystami.

@btw.

Poradnik dobry, a mało takich na MPC.Nie sugeruj się tymi idiotami którzy sami nie wiedzą czego chcą.Chodź hejt jest nieodłączna częścią poradników o dariusie.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czarny Tasak ??? Człowieku, Dariusowi kupuje się przedmioty z HP lub z pancerzem, AD kupuje się przy okazji. Dariusowi potrzeba tylko obrony, bo AD ma już wbudowany.

Opublikowano

Najlepiej to złożyć Darka pod AD, kosi w uj, tylko wtedy gra jak katarina czy ap yi - wbija się kiedy enemy użyje wszystkie cc itp.

Buty zależne od przeciwników > TF > BT > IE > LW > GA - Build jak na ad carry, jak enemy nie ma mocnego offtanka czy tanka to zamiast LW można 2 BT.

Widziałem film na YT o AD dariusie, ta bestia zabijała na Q>W>R.

You MAD?

Opublikowano

Bt, hmmm.. Wiem ze wiekszosc go nie buduje ale ja sadze ze on sie nada, ostatnio widze tez darkow pod infinity, bt i hydre ktorzy padaja na 3hity.. Ale sadze ze ten item jest okey, przyda sie nam life steal, co do bc, teraz jest dosc dobrym itemem na bruiserow.

Co do ogolnej dyskusji na temat darka, ludzie no ale tez nie bierzemy zadnej postaci jesli mamy przeciwko kontre, czyli cos z dobrym harrasem typu, teemo, rumble czy jayce.. To jest champ jak champ, ogarniety cos robi, nie ogarniety nic, jak kazdy.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...